Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

en son yazcagım kişiydi asetonum yazıyı gördüm ve eşim yanımda ama doluyum şuan.ayrıcada konuşmak isterse konusuruz yıne.benim için sorun yok kankim ya alınmam

aklima gelse yeminle söylerdim .cünkü ben asla beraya aramizda kalsin bile demedim öyle gizli kalmasini isteseydim beray lütfen armizda kalsin derdimm.doru beraya yazdim aam neden....kiz dedim ben ona tesekkür ettim ama acaba gecmisi okuyomu diye süphede kaldim simdi okumaz topige gelir listeyi yapar topiktekilerde zor durumda kalir bisey derlermi demezlermi diye düsündümm.ve kiza mesaj yazdimmmesajimda aynen buraya yazdigim gibi tesekkrler beray dedimmm..haberin varmi bilmyiorum ama eski listeye dönüldü ....istersen sayfalari oku sende dedim...ben senin listende devam etmek isterdim dedim...aama topik sahibi diger listeyi uygun gördü dedim.galiba eski listeyi isteyen kizlarda var dedimm...bunda bi kötülük ve saklanilacak bisey yok..cünkü kizin listesini ilk destekleyen ben oldugum icin durumdanda haberinin olmasini istedimm..artik kendin bilirsin dedim.ister devam eder ister devam etmez ben karismamm....kendi bilir..

bende cok özledim memleketi.kürlere baslamak çok iyi olur hiç şansa bırakma ne kadar calışsan o kadar iyi. canım alışveriş zamanı geldide geciyor ya.ne zaman bahsini açsam sağolsun kocam hiç dert etmez o dediklerin 1 saatlik iş der

yanlis anlamisim.bende sen yazdin sanmistim o yüzden seni söylemistimm.kusura bakma.

doğrudur inanırım.

en son yazcagım kişiydi asetonum yazıyı gördüm ve eşim yanımda ama doluyum şuan.ayrıcada konuşmak isterse konusuruz yıne.benim için sorun yok kankim ya alınmam

diyorum ya tamamen bi yanlış anlaşılma var.bizim kimimiz var bu topicte.bikaç kişi olmasa değil bu topice kk ya takılmam.. sizler varsınız diye geliyorum.eminim diğer arkadaşlarda öle düşünüyordur.

pesss yasakhayalim ben diğer listeyi uygun gördüm öyle mii... vallahi pesss

Son düzenleme:

aaaa hayalotum, topik içinde mi para vercekti.. hiç bilmiordum :26::26:
kaç paraysa veririz, para çok bizde tüpte paralı, topkte paralı.. para çok bizde nasılsa

e ben burda smdi bu yorumumda, böyle bi giris yapmak içimden geldi..
e benim yasım kaç,. basım kaç. kilom kaç simdi.. yani kaça inmistir ki
he bunu niye yapıyorum ben, gırgır olsun diye..yoksa yaşı belil etcek olsak. tam sınırda konusmak lazım .

Son düzenleme:
pesss yasakhayalim ben diğer listeyi uygun gördüm öyle mii... vallahi pesss

meddcezirim simdi uzuyo olacak ama dün hizlica okudum kadariyla söyle demistin bunun üzerine öyle dedim..umuudm senin listenle cok kisi hamile kaldi ugurumuzdur hurmali topik sana zahmet olmazsa listeyi öne getirirmisin beraya tesekkür ederim dedin aam senin emegin cok fazla demistin..bende o listeyle devam etmek istedigini anladimmm..eger senide yanlis anladiysam sende kusura bakma..ama ben böyle anladimm....berayda seni tanimiyodu adini degilde topik sahibi demek zorunda kalmistimmm yoksa sana meddcezirim demek istemedigimden degil

Son düzenleme:
diyorum ya tamamen bi yanlış anlaşılma var.bizim kimimiz var bu topicte.bikaç kişi olmasa değil bu topice kk ya takılmam.. sizler varsınız diye geliyorum.eminim diğer arkadaşlarda öle düşünüyordur.

bır ruzgardı kavurdu geçti işte düzelcez inşallah yine eskisi gibi

yanlis anlamisim.bende sen yazdin sanmistim o yüzden seni söylemistimm.kusura bakma.

bak iste.. olaylar burdan kaynaklanıyo..
ama tabi, kimseye konduramazsın.. ne yazılsa benden bilicen öyle mi yasağım..
tmm herseyi ben yaptım olsun.. hiç sorun değil..
yeter ki senin canın sağolsun..önemli değil..hemde hiç önemli değil..valla .

Son düzenleme:

bu arada benım topıge gelırken oyle bır diş agrım tutmustuki tek gözümü bile açamıyodum şimdi baktımki geçmiş

benim söyleyeceklerim bunlardi... hakkinizi helal edin cok güzel günnlerimizde oldu....rabbim hepinize hayirli saglikli evlatlar nasip etsinn

ben de iyi olmaya çabalıyorum işte kuzuumm, karnım çok ağrıyooo malum kırmızılarr

geçmis olsun medcezirimm..
ben geldim yazınca sen, hsgeldin nasılsın dedim ama, maalesef bikaç sayfa gerilered kaldı kuzum ve sen göremedin

vallahi benimde karnımda biseyler olmaya baslıyo.. :44:nyse kırmızıları bekliyodum zaten..geleblirler izin veriorm bu kez

yaw ne bilim senin mesajinda okuyunca öyle anladim bu karisiklikta.hakkini helal et....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…