- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.641
iyiyim canım sen nasılsın
bu topic i sahiplenme güdüsü nedir ya kim sahipleniyosa onun olsun ya yasak hayalım hayalotum noluyo size biz birbirimizi arkadas değil kardeş gibi gördük halada benim için öyle.şimdi böle konusuyonuz yarın pişman olacaksınız bir yanlış anlaşılmadır gidiyor
aklima gelse yeminle söylerdim .cünkü ben asla beraya aramizda kalsin bile demedim öyle gizli kalmasini isteseydim beray lütfen armizda kalsin derdimm.doru beraya yazdim aam neden....kiz dedim ben ona tesekkür ettim ama acaba gecmisi okuyomu diye süphede kaldim simdi okumaz topige gelir listeyi yapar topiktekilerde zor durumda kalir bisey derlermi demezlermi diye düsündümm.ve kiza mesaj yazdimmmesajimda aynen buraya yazdigim gibi tesekkrler beray dedimmm..haberin varmi bilmyiorum ama eski listeye dönüldü ....istersen sayfalari oku sende dedim...ben senin listende devam etmek isterdim dedim...aama topik sahibi diger listeyi uygun gördü dedim.galiba eski listeyi isteyen kizlarda var dedimm...bunda bi kötülük ve saklanilacak bisey yok..cünkü kizin listesini ilk destekleyen ben oldugum icin durumdanda haberinin olmasini istedimm..artik kendin bilirsin dedim.ister devam eder ister devam etmez ben karismamm....kendi bilir..inanamıyorum sana canbonum ya vallahi .şu topikte en son yorum yapıcağım kişi sendin ya nediyebilirimki...niye ben sinirlendim deyincemi moreller bozuluyo.evet sınırlendım bu topiği böyle görünce demekki sizler çok rahatsınız ozaman ben kımsenın bırbırını kırmasına dayanamıyorum sızler gıbı ozman ...tahammül edemesem burda olmazdım zaten.tahammül edemediğimi kim söyledi ayrıca?onuda nerden çıkardınız?sonrasında asetonum bile okumak ıstemıyo demedım.belkı bızım yaptıgımız yorumları okumak zorunda olmayan ıstemeyen kısıler olabılır dedım asetonum gıbı mesela dedim....onun harıcınde bu topıkte taraf tutanlar oldu olmadımı ?olmadı dıycen cunku taraflar bellıydı yazılan yazılardan anlıyorum bunu saf degılım..beraya tesekkur ettın cıktın madem daha tekrar nıye ozelıne gıttın ozaman ?beray ozelden konustugunuzu soyledı sense hıc bahsetmıyosun bu neden peki?yazmayınca kaçtı derken ben hıc bır cumlemde bunu kullanmadım dıye hatırlıyorum baska arkadasların cumlelerını ustume alıncak bı halım yok ...ben nıye cıkıyonuz derken bak hala sızı durtmeye gelıyorum ama yıne olmamıs ordan baska seyler cıkmıs.
vallahi pes..ben burda buzamana kadar kaç kişiye sinirlenmişimdir sen biliyomusun gordunmu bugune kadar su topıkte bu sekıl konusma tarzımın degıstıgını hiç...kusura bakmada sevdıgım ınsanları yumarım gozumu bıyerde otururum aynı suan sana yaptıgım gıbı.bu topıkte senle bende su cumlelerı yazdık ya daha kım nederse gerısı boş bence.
ben bu topıge geldım arkadas kım nederse desın cıkmıyorum .kaçmıyorum.söz verdimmi buraya kapı gıbı bebegımın resmınıde yapıstırcam inşallah.sizlerdende gorucegımı gordum allahıma çok şükür.demişşin ya sonradan bazı şeyler anlaşılabılıyo evet gerçekten anlışabılıyomus haklısın kankim...ben ortamı yumusatma taraftarıyken sende dahıl bı konuya takılıp gıdıyosunuz yapcak bıseyım yok artık kusura bakmayın...
gittim kuzuummm,nasıl özlemişimmm anlatamammm
dr.a da gittim.. bi sorun yok dedi.. 3 ay daha olmazda rahim filmi isteyelim dedi.. Bu ay ıskaladık, yanii memlekette olduğumuz içinn ovu günlerini kaçırdık veee düzenli çalışamadık
ama bu ay sıkı çalışcazzben soğan kürüne başlıycam bi de arı sütü içioyrummm... eşim de keçi boynuzu krüne başlıycakk, inşallaaah faydası olur
demek başladınız alışverişe
iyi yapmışsın kuzuuummmm, oyy teyzoşu yesin onuuuuu
yanlis anlamisim.bende sen yazdin sanmistim o yüzden seni söylemistimm.kusura bakma.habiptem doğru diyosun.. önceden samimiydi ve içtendi ..sonrasında ne oldu da kalmadı ... konusmalar geçtikçe gerginlik oluyorda, konusmalarda taraf tutma gibi olunuluyo..anlam vermek zor..
habiptem banada kızıyo musun bi söyle hele
^^ama umut yasak böyle yazıp çıkdı dediğine :
senin çıkışından sonra medcerzrm senin çıkısından sonra sana neden öyle yazdın simdi bi anlam veremedim tarzında birseyler yazmıstı ben o açıdan yazdım onu..önceki sayfalara bakmadığın için, yalnıs anlasılma var burada.demek istedim.
aklima gelse yeminle söylerdim .cünkü ben asla beraya aramizda kalsin bile demedim öyle gizli kalmasini isteseydim beray lütfen armizda kalsin derdimm.doru beraya yazdim aam neden....kiz dedim ben ona tesekkür ettim ama acaba gecmisi okuyomu diye süphede kaldim simdi okumaz topige gelir listeyi yapar topiktekilerde zor durumda kalir bisey derlermi demezlermi diye düsündümm.ve kiza mesaj yazdimmmesajimda aynen buraya yazdigim gibi tesekkrler beray dedimmm..haberin varmi bilmyiorum ama eski listeye dönüldü ....istersen sayfalari oku sende dedim...ben senin listende devam etmek isterdim dedim...aama topik sahibi diger listeyi uygun gördü dedim.galiba eski listeyi isteyen kizlarda var dedimm...bunda bi kötülük ve saklanilacak bisey yok..cünkü kizin listesini ilk destekleyen ben oldugum icin durumdanda haberinin olmasini istedimm..artik kendin bilirsin dedim.ister devam eder ister devam etmez ben karismamm....kendi bilir..
en son yazcagım kişiydi asetonum yazıyı gördüm ve eşim yanımda ama doluyum şuan.ayrıcada konuşmak isterse konusuruz yıne.benim için sorun yok kankim ya alınmam
aklima gelse yeminle söylerdim .cünkü ben asla beraya aramizda kalsin bile demedim öyle gizli kalmasini isteseydim beray lütfen armizda kalsin derdimm.doru beraya yazdim aam neden....kiz dedim ben ona tesekkür ettim ama acaba gecmisi okuyomu diye süphede kaldim simdi okumaz topige gelir listeyi yapar topiktekilerde zor durumda kalir bisey derlermi demezlermi diye düsündümm.ve kiza mesaj yazdimmmesajimda aynen buraya yazdigim gibi tesekkrler beray dedimmm..haberin varmi bilmyiorum ama eski listeye dönüldü ....istersen sayfalari oku sende dedim...ben senin listende devam etmek isterdim dedim...aama topik sahibi diger listeyi uygun gördü dedim.galiba eski listeyi isteyen kizlarda var dedimm...bunda bi kötülük ve saklanilacak bisey yok..cünkü kizin listesini ilk destekleyen ben oldugum icin durumdanda haberinin olmasini istedimm..artik kendin bilirsin dedim.ister devam eder ister devam etmez ben karismamm....kendi bilir..
zeynebnurum son 24 saat bıttı ama surda bı yanlıs anlasılma var meddcezırım hıc bırzaman demedıkı bu topık benımdır dıye.
dese bile parayla alınan bısey degılkı kuzum bu bence buyonden olaya bakılması cok yanlıs
ben de iyi olmaya çabalıyorum işte kuzuumm, karnım çok ağrıyooo malum kırmızılarr
pesss yasakhayalim ben diğer listeyi uygun gördüm öyle mii... vallahi pesss
diyorum ya tamamen bi yanlış anlaşılma var.bizim kimimiz var bu topicte.bikaç kişi olmasa değil bu topice kk ya takılmam.. sizler varsınız diye geliyorum.eminim diğer arkadaşlarda öle düşünüyordur.
yanlis anlamisim.bende sen yazdin sanmistim o yüzden seni söylemistimm.kusura bakma.
aaaahayalotum, topik içinde mi para vercekti.. hiç bilmiordum :26::26:
kaç paraysa veririz,para çok bizde tüpte paralı, topkte paralı.. para çok bizde nasılsa
e ben burda smdi bu yorumumda, böyle bi giris yapmak içimden geldi..
e benim yasım kaç,. basım kaç. kilom kaç simdi.. yani kaça inmistir ki
he bunu niye yapıyorum ben, gırgır olsun diye..yoksa yaşı belil etcek olsak. tam sınırda konusmak lazım .
bır ruzgardı kavurdu geçti işte düzelcez inşallah yine eskisi gibi
ben de iyi olmaya çabalıyorum işte kuzuumm, karnım çok ağrıyooo malum kırmızılarr
bak iste.. olaylar burdan kaynaklanıyo..
ama tabi, kimseye konduramazsın.. ne yazılsa benden bilicen öyle mi yasağım..
tmm herseyi ben yaptım olsun.. hiç sorun değil..
yeter ki senin canın sağolsun..önemli değil..hemde hiç önemli değil..valla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?