- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.581
neyse canım bende kalkıyımmm malumm eşim gelecek şimdiii biz 14 şubatı 2 gün önce kutladık ama olsunn yinede biraz süsleniyimm
yaw belkıde karar verıcektı alaala nerden bılıyon adamın napcanı habıbtemhabıbtem sıkma o guzel canını meleğini düşün
pisman oldummmmm yaaaaa ama birsey almasinnnn o bana en buyuk hedye zatennnnnnn offff canim skildi salata yapiyim birazdan yemege gelecekkkk]
kızçelerim benim okuncak dualarım var biraz cıkıyorum bitirmem gerek bugun.akşam gelmeye çalışıcam inşallah.öpüyorum hepınızı
klnım canım 10dakka dolmadıiyice yazdıgım mesajı oku bıtanem yıne bulamassan içinde merak ettıgını yazarım mesaj geldıgımde
iyi sohbetler sizlere
karışak mıııı, olur mu öyle şey yaa... iyi de kuzum sen var olan bi listenin üzerine liste yapmıyosun ki... senin listen o listeden daha önceydi.. Hoş o listeyi görmedim daha ama kimse yanlış anlamasın umduumun emeği vaaaaarrrrr... yok olasına zin veremeemmm
simdi balım ne diyeceğimi bilmiyom..
suan da bi liste yapılıyo,. karısmak gibi olur mu ki bilemedim ki
umduuummmm şu listeyi güncelleyip öne alsannn nasıl oluuurrrr
Bu arada bu topiğin diğer adıı HURMALI TOPİK DEĞİL MİYDİ?????
UMUDUMUN HURMALI LİSTESİ YOK MUYDU.... kimse yanlış anlamasın daaa burda zaten 1 tan liste vardı, hatta o listenin üzerinden isteyen istediği oynamaaları yapıp güncelliyordu(yanlışım varsa düzeltin)
şimdi 2. bi liste neden anlayamadım benn:44:
hoşbuldumm canım şu karışıklık canımı sıktıı aslındaa olayy umut arkadaşımızın uzun süre topiğe gelmemesiylee başladıı herkes listee sorunca beray arkadaşımız gönlünden kopmuş yaptıı kimsede yapma demediii bu bencee kimseyi ezmek , geçmek değildirr şimdi umut döndüü vee isterlerse birliktee devam edebilirlerr daha güzel olurrr
ayrıcaa şunu da söylemek istiyorumm bu topiği medcezir arkadaşımız açmış iyide yapmışş ama ben buraya geldim gelelii görüyorumkii bu topiği götüren yasakhayal vee hayalott onlar olmayınca kimse kalmıyoo
canım benim sorunumuz çözüldü bitanem tahminimce.işte kimse konusmadıgı için bu duruma geldık sonunda ama düzelir inşallahsonucta hepımız olgun bayanlarız bunu cozemıcek bı sorun yok ortada
topiği bence hepimiz birlikte götürüyoruz sadece biz kaçakcanbonla biraz fazla konusuyoruz okadaristiyorumki sorunlar oldugu takdırde de topıkte konusmalar olsun.bi sorun oldugunda kımse bıyere kaçmasa herkes karar verse bu duruma bı olay bukadar uzamaz bence oyuzden bunlarda gecer yenı tartıscak konularımız acılır hurmalı topiğiz işte ya herşey var bizde ziyaretçi gözü değiyo anam
ben geldim canlarım
loorim aynuruumm nasılsınızı güzel hamişlerim beniiimm
ben de de kırmızılar beklediğim gibi geldiii, bu ayda kısmet değilmişşşş:26:
ben bu kadar haksizlik gormedim topigi bide simdi sahiplendin yani burada kimlerin cok emegi oldugu belli gecemiz gunduzumuz burada gecti umut gidiyorum gelmicem demedimi simdi neler oluyo neler donuyo anlamadim geldi simdide listeyi cikartti beray arkadasimiz o kadar emek verdi yapti simdi de diyosunuz ki ne karismasi oyle sey olurmu fln filn bundan sonra bu topikte yokum sizin olsun.. insanlar o kadar emek veriyo ediyo simdi kalknmis topigi sahipleniyo hic hos olmadi...
zeynebnurum smdi dediklerine birseyler dicem inan ki yalnıs anlasılmasa diye düsünürken, bir yandan da demeden geçemiyorum..cünkü hepimiz farklı seyler hissediyruz, farklı seyler düsünüyoruz bi olay karsısında..tmm hepimizin sıkıntısı kendimize göre çok büyük, bnlar çok küçük hatta böle uğrasılmıycak kadar basit kalıyo ama, yeri geliyor böyle anlasmazlıklar yüzüden tartısabiliyoruz...smdi bu olay ...da kimisi bsverir, kimisi ise niye böyle oldu der, kimisi görmezden gelir..ama benim açımdan olaya bakmak farklı, senin, hayalotun ve diğer kızların tarafından olaya bakmak ayrı..benim tarafımdan bakmak niye farklı ? cünkü, liste ilk benm taarfmdan yapıldığı için..tmm çok önemli birsey olmasa gerek..smdi kimisi der ki aman çok mu önemli birsey..değil iste de, byl konusmalar olunca, olaylar farklı boyut kazanıyo..
ve ben şu listemin basında ki yazdığım yazımı hiçbir zaman kaldırmadım ..
Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah
neden ?? istedim ki herkesin gönül rızasını kazanmıs olayım, ve kim isterse eklemek istediği birseyi ekleyebilir , yine de eksik birsey varsa affola, die de not düstüm sonrasında..
bilmislik yapsaydım eğer, birsey eklemek isteyen bana söylesin özelden fln derdim..
yada ben yapamıyorum artık listeyi, gelemicem bikaç zaman da, siz baska liste yapın da demedim..?
tmm düşünülmüş yapılmıs..o ayrı konu..ama beray arkadas sordğnda kimse de, bir zamanlar yapılıyordu ama simdi yok denilip, umut yapıyodu dememis..demek ki onca zaman bosa mı ugrasmıs oldum ben simdi ? diye düsünürüm ben .
topik arkadasımız med_cezirim için de, ayrıca yazdım o üst yazımda, affına sığınaraktan diye..bu da benim için çok önemli..
sen simdi topiği hayalot ve yasak götürüyo demeşsin, medcezirim çalıstığı için aksam fırsat buldukça girebiliyo.. yada scorpim de öyle, gündüz fırsatı olduğunda, aksam bile çok duramıyo gördügüm kadarıyla..gurbetçim de çalısıyo.. kln de çalısıyodu sanırım.. ve diğer arkadaslar da öyle..
vakti olan, konusmak isteyen arkadaslar zaten geliyor buraya..şimdi topiği iki arkadas yürütüyor dersek, bana göre değisik bi yere gelir bu konu.. he burada kimse kalmayınca da, 1-2 topik daha var ben mgittiğim oraya gitsem bile, arada bakıyorum kim gelmis diye yazıyorum onlarada, shbet oluncada shbete göre kalıyorum.
bu demek değil ki, o varsa durim topikte, şu yoksa gideyim..
cnm benim şu dediğine de birsey demek istiyorum,.
^^ bi sorun olduğunda kimse bi yere kaçmasın ^^
dün farkettim.. medcezirm bu konruyla ilgili birsey yazınca, yasak yazıp çıkdı..
böyle mi olmalıydı ?
bak hurmalı topiğimiz demişsin..nerde kaldı hurmalar ozmn? hani uğurumuzdu? onca hurma için yazıp güldüydük..
eğer bu tartısma olmasa, o hurmalar da tarihe karısırdı, uğurumuz fln da kalmazdı..
cünkü niye, ben 30-40 sayfa geriden buldum listemi, ve konusulmasa, öylece kaybolup gidecekti,...
insan bi yerde sevgiyle harcadığı zamana kıyamıyo...
bak lorii basında demişsin, ben bu kadar haksızlık görmedim diye.
evt gidiyorum demistim, ama ne içindi acaba ? geldim zaten kimler konusuyo, kimler öylesine konusuyo, kimler görmezden geliyo herseyi görüyoruz.. hadi bunu da geç, yine giderim sorun değil .
şu yazı tavrında :
^^umut gidiyorum gelmicem^^
^^beray arkadasimiz o kadar ^^
aylardır durduğum şu topikte, bi gittim gidiyorum dedim diye, umut oldum simdi sende ?
ve beray' da ... beray arkadasımız oldu !
hadi bunu da geçelim..
^^o kadar emek verdi yaptı ^^^diyosun.. evt yaptı ona bisey dediğimiz yok..
ama zamanın birinde bnde çok uğrastım, düzenleden girince renkler birbirini giriyordu..yinede uğrasıyordum, kızlar konusuyor, ben liste düzenliyodum..biraz da siz yapın diyodum ve yine bana kalıyordu..ama hepte seve seve yaptım..hiç sorun değil..
ve ben sen olmadığın halde hiç listeden çıkarmadım, bütün kizlar sahit buna da..
sunuda unuttum söylemek istedimm.diyosunki ben yaptim aama herkes üzerinde oynayabilir.hayir böyle bi lüksümüz yoktu malesefff...ben renk yapmadim diye elestirdinn..liste bozulmus dedin kendi istediklerini cogunlukla ekledinn..nurlum listeye alinmisti bi ara galiba listeden cikarildi senin tarifindan ..son zamanlarda farkettiysen zaten listene dokunmuyoduk..cogunlukla yine biz öne aliyoduukk..son zamanlarda ben onu bile birakmistimm...neyse bunlar bos islerrrr en azindan benim icin öyleeee yorumumda yok artik görüsümde...
Aranızda ne geçti de benim bi sorumla bu cümleleri sarfettiniz anlayamadım!!!!!!
loori benim burayı sahiplendiim falan yok, burası herkersin isteyen gelir isteyen gider... lütfen otur yazdıklarımı bir kez daha oku ve anlamaya çalış.. ben 15 gündür yoktum burdaaaa...liste yapılmış batım sorulmuş.. önce batımı söyledim ardından geçmişi okymaya çalıştım ama bulamadım.. ve dikkat ettiysen sordum'' burda vi liste daha yokmuydu'' diye .. o an oda umut olduğu için ve olay umudu kapsadığı için de doğal olarak umudu kastettim ama senin yazdıklarına bakıyorum daaaa benim anlatmak istediğim yada anlamaya çalıştığım şeyle uzaktan yakından ilgisi yok... CANIN SAĞ OLSUN!!! hem ben sana ne dedim de bunları yazdın onu da anlayamadım doğrusu.... Anlamaya çalışırsan amenna, anlamazsan daaa yolun bahtın açık olsun
papasoner ''
benim de anlamdığım topik te ki yaş ortalamsı nedir yaa??ne için burda oldugunu unutmuş herkes bi topik sahibeliğine,eski yeni bana adımı soledın ona arkadaşım dedinn..buu nee yaa valla hi çok komık buldum. topiği siz açmış olabılırsınız ama topiğin çoğalmasını sağlayan yasakhayal ve hayolottur.sonra dan gelenler onlar sayesınde,onların sıcaklığıyla burda kalmıştır..topiği açan değill topiğe adam toplayandır asıl işi yapan ve topik te söz sahıbı olan..babnızın yerı gibi konuşmayın lütfen..sizin istediğinz kişiler topie gelir istemediğiniz kişiler listeden atılır..bundan sonra kimse buna izin vermez zaten gelende bizlerin kaçtığı gibi kaçarr
''
demişsin... kaç zamandır bu toipktesin, bizim aramızdaki muhabbete kaç zamandır ortaksın da kalkıp babanızın yeri değil falan diyorsun anlayamadım... istersen otur önce bi yaklaşık 4000 sayfalık muhabbete göz geçir ondan sonra yorum yap. OZAMAN YAŞ ORTALAMASINI ANLARSIN!!
Yasakhayalim olayı yanlış anlamayacağını düşünüoydum... benim orda kisenin şahsına yazdığım bir şey yok.. sadece anlamaya çalıştım, fikrimi söyledim o kadar.. bundna dolayı yargılıyorsan beniii gerçekten söyleyecek bir şeyim yok sen çok farklısın benim için.. seninle hiç bi sorunum olmadı olmaz da... ama arkanı dönüp gitmeyi seçersen...... ne diyeyim kiii senin de canın sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?