Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

valla alpinim öncesinde ne yaşanmış ne olmuş ne geçmiş ben de bilmiyorum kii anlamaya çalıştığım için suçlu ben oldum iyi mii:26:
ben de sana katılıyorum kuzuuuummmm.. herkes kendisi bilir

meddcezirimm ben kendi üstüme alinmadim sadece beray liste yapti saolsun tesekkür ettimm..cünkü biz yapip yapmayi konusurken kiz saolsun o sirada bi liste yapti tesekkür ettik..simdi umudun listesi devam edilecek deyince bende emege saygi diyoruz ya kiza tesekkür ettim ciktim...fazla duracak zamanimda yoktu bi bakip cikacaktim cünkü..bende o mesajimda kimseyi belirtmedim isim vermedimm beray gecmisi okursa görsün istedim..simdi onun yerine ben olsaydim alalalallalal bana biseydemeden eski listelerine dönmüsler bana bisey dememisler demesin diye tessekküee ettim..yanlis yaptigimi düsünmüyorumm..iki haftaliganada olsa ilgilendi liste isiyleeee

Seninle senin yaptığın gibi tartışmayacağım, çünkü olayı bilmeden yorum yapıyosun..
BURDAKİ HERKES İMKANLARIM DOĞRULTUSUNDA BU SAYFANIN HER YERİNDE OLDUĞUMU BİLİR!!
Bence de bu topik sana göre değil
Yaş ortalaması konusunda sana tek cevabım vaaarrr:

noluyor size ya beray geldi düşüncelerini söyledi ve anlaştık arkadaşlar daha neyi üsteliyosunuz .madem bukadar derdınız vardı bırbırınızın arkasında nıye buzamana kadar susuldu ozaman allah askına ya hepınızın yazdıklarını okudum ve begendım tek tek cevap vermeye sınırımı yenmeyı basarabılırsem eger cevap vermek ıstıyorum.şimdiye kadar hep taraf tutmadan yaklaşmaya calıstım sızlere kımseye laf etmıyım dedım ama olmuyo.kim suçlu kaçakcanbonum .zamanında tartıstınız bitti.ikinizde cıktınız gelmıcem dedınız ıkınızın yanındada olmadımmı .allah askına umudum hatalı gordugum yerlerde affına sıgınaraktan soylemedımmı ozaman hatalarını yapma bunları demedımmı sana.kaçakcanbonum sırf 4 gun gelmedın dıye nekadar agladım pesınden scorpıonsum şahıttır.allah askına konuları nereye getırıyosunuz ya.
dun konu açılmış ben gelmıstım topıge yenı bu olaylar konusulmus yorum yapmısmıyım bı bakarmısınız gecmıse.kaçakcanbonumda gelmiş tekrar cıkmıs yorum yapmıs begenmısım bakarmısınız.bugun berayım geldı konustu ve bukadar buyutulecek bı konu yok dedım.bakarmısınız.he şimdi takıldıgınız konu bumuydu hayalot kendını suclu hıssetsın ben hıssetmıyorum.ozaman topıkçe soyleseydınız açıklama yapsaydınız nıye yapmadınız.bu olayda bence taraf tutma durumuna dondu olay soylım ben.ve kımsede kalmaz bu topıkte.ve buna kımsenın hakkı yok.sohbet etmek arkadaslar var belkı asetonumu gordum mesela belkı okumak ıstemıyor suan bızım yazdıklarımızı.her kım kıme laf atmak ıstıyorsa ozelıne gıtsın ozaman.5 yaslarında cocuk gıbısınız ya.yapmayın sunu artık.bu topık liste olmasada gider.kımsenın emegıne kımsenın karıstıgıda yok.beraya dun kımse gıtte demedı .7 24 topıkteyım nerdeyse kım kıme ozel mesaj atmıs onu bıle anlıyorum kusura bakmayında bu olaydada tarafcı yok.ayrım yapmadan gözeten bile yok.
kim çıkıyo canbonum umudum loorım senmi.?biri daha vardı sanki.
niye kendı sorunlarınızı halledemıyonuzmu cıkıyosunuz hemen.
çıkın verdıgımız sozler bosaydı zaten.
ıyıkı tanımısım demeler oyunmuydu ozaman.

kizlarrrrr hatunlarrrr habibteler....lutfennn kirici olmadan konusmalar olsun sonucta herkes birbiriniz taniyorr..papo sekerimmm medceziriimmm 15 gunluk tatilde ailesinin yanindaydi o yuzden gremedi seninle karsilasmadi...onun sayesinde biz buradayiz..yasakhayalimve hayalotummmm emegi de varr...ama sen diyemezsin sen kac sayfa yazdin bilmem ne diyee...gercekten cok ayip yazdiklarinizi okuyinca uzuluyorumm...herkes yasini almisss akli basinda hanimlarr...hepmizi deli dolu sakaci eglenceli insanlardikkk sizlere ne oldu yawww olaylari bilemedigi icin bu skeilde yorum yapmis olabilir...gecmisi okumak icin biraz zaman lazimm...liste olmus olmamiss farkedermi kizlar yaaaa...onemli olan arkadslik dostluk degilmidir burdaa...acilarlar beraber uzulmek sevincle birbirimizin mutlulugunu paylasmak degilmidir...buradaki herkesi cok seviyorummm...birbirimize zitlasmanin anlami yok..

kuzuumm ben sadece fikrimi belirttim, ben nerden bilebilirdim ki... Ama anlamaya çalıştığım için şu olanlara bak. benim yazıklarım bu :

karışak mıııı, olur mu öyle şey yaa... iyi de kuzum sen var olan bi listenin üzerine liste yapmıyosun ki... senin listen o listeden daha önceydi.. Hoş o listeyi görmedim daha ama kimse yanlış anlamasın umduumun emeği vaaaaarrrrr... yok olasına zin veremeemmm

umduuummmm şu listeyi güncelleyip öne alsannn nasıl oluuurrrr

Bu arada bu topiğin diğer adıı HURMALI TOPİK DEĞİL MİYDİ?????
UMUDUMUN HURMALI LİSTESİ YOK MUYDU.... kimse yanlış anlamasın daaa burda zaten 1 tan liste vardı, hatta o listenin üzerinden isteyen istediği oynamaaları yapıp güncelliyordu(yanlışım varsa düzeltin)
şimdi 2. bi liste neden anlayamadım benn

Lütfen söyler misin size ithafen ben ne yazdım.. emeğe saygı diye yadım diyorsun yaaa, ben de umuduma duyduğum saygıdan dolayı yazdım onaları.. ki siz de farkettiyseniz o da bu duruma baya içerlemiş.. hem ben umudun daha önce daha gelmicem dediğini bile bilmiyorum ki...
bana ''umut gelmicem dedi o yüzden yapıldı'' demek bu kadar mı zordu:26:

aynen bence de bana ve biçok kişiye göre değil sen emin ol...olayı kimin bilmedği orta da ben de sana şunu soyleyeyımm yazdıklarıma cvp vererek zaten benimle tartışıyorsun.onemli olan da topik açıp oranın eskisi olmak değil ordamı devamı getirebilmektir..yeniler olmasaydı sen o topikteki 4000 sayfayı biraz zor görürdünn ...

oyleee ama sevdikgimiz insanlari bu sekilde gorunce uzuluyor insannn...bende dusunmedim degilll esim gelsede biraz catsam diyorummm

benimki bugün gececi o yüzden yalnızım catamıyorum..artık bu topice girerken kimden izin alcaz acaba merakla bekliyorum

Son düzenleme:
herkesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sakin olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
lutfennnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......onemli olan sayfaaaaa listemiii yaaaaaaa....allah askinaaaa insalik arkadaslikkk bosmu yaaaaa....gercekten cok kiriic konusmalar oluyorrrrr...gerildim resmennn...buradaki arkadaslik oncedende bu kadar samimi ve ictendi lutfenn daha sonradan olusmadi...herkese kapimiz acik herkes gelebilir...amaaaann konusma nerelere geldiii yahuuuuuu

Çok şükür kuzum , içim çoook rahat kimseyi kıracak tek kelime ettiğimi düşünmüyorum... sanırım ben tatildeyken bişeyler olmuş ben de çözmk için bişeler yapmaya çalıştım sonra da fikrimi söyledim diye oldu bunlar.... sanki biz lsteyle bi araya gelmişiz gibi davranmak neden anlayamadım... dediğim gibi içim rahat.. gelen gelir gelmeyen de kendi bilir.

valla kuzuuum bu toipkte fikir söylememek lazımmış haklıymışsın bitanem...

buraya gelmeyen bı ınsan tekrar gelır meddcezırım .bırakın allah aşkına çocuk oyunu gıbı.
konusmayan 1 kişiyle konusmaz dıger ınsanların gunahı ne.
sadece konusmadıgımız kısılerlemı arkadsız bu topıkte.
suraya aklımdan gecenlerı yazmak ıstemıyorum.
çünkü konular sapıttı yok terbıyesızlestı bı ıyce saygımız kalmadı.
bı 10dakka sussun ozaman herkes
kın buyumesın
konusan kımle ısterse onla konussun
bakın hala bızım topıkten ve topluca soz edıyorum
ayrım yapmadan kımsenın cıkmasını kabullenmeden
bı dusunun artık

diyosunki sinirim yettigince herkes görüsünü yazdi sende yazdin kimse sinirimden demiyo..sonkez görüsler yaziliyo..yazilmayinca kacinildi oluyo..büyüten yok herkes görüsünü düsüncelerini yaziyo bunlara tahammül edilmeli öyle sinirlendim ne yazilmamali..bi yazdigin birini tutmuyo umudun alintisinda gördüm o zaman suclu ben yasakhayal loori demissin bende bu yorumun üzerine kendini suclu görüyosa hayalot görsün ama ben loori niye görelim dedim.diyosunki sende gittin dikkat edersen benle umudun gidisi cok farkli..o bengelmiycem dedi veda eetti.bense bi müddet gözükmümde olaylar kapansin dedim..diyosunki aseton bile okumak istemiyo dorusun katilirim buna ben sabahtan beri bu konu hakkinda yorum bile yapmadimm kapanmisti bu konu benim icin beraya son gün listesi icin tesekkür ettim ciktim..bende istemistim listeyi cünkü..ama umut yasak böyle yazip cikti baska bisey yazmadi deyince yazdim görüslerimi...yazmayinca kacti oluyo adimiz ben anlamdimki nasil davranilmali..son cünlendende diyosunki halledin sorunlarinizi niye cikiyosunuz..biz yazdikca sen sinirleniyosunya neyi halledelimm..iyiki tanimisim demeler oyun degildi ama sonradan bazi seyler anlasiliyo ..o zaamn kirk yillik kari koca bosanmalari olmazdi onlardami 40 yil oyun oynadilar yalanci evlilik yaptilar..deemkki anlasilmadigi yerde ayrilik oluyomusssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…