Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yanlismiyim bilmiyorum ama bi hayalot hakkini helal etmiyo galiba....benimki eger azda olsa gecmisse helall olsunn..ben karsiliksiz yaptimm ....ama tabi helallik önemli verirse dahada memnun olurumm ..4 bucuk ayin hatirina ...

asetonum daha başlamadınmı kuzum alışverişe al artık yavaş yavaş da bizlerde baklım teyzoşumuzun kıyafetlerıne

ay kuzum bebis cicileri de çok tatlı he
geçen gezerken laısveris merkezinde bi yerinde gördüm bebek tulumları vardı. böyle pofuduk pofuduk biseydiler.. ayy dedim Allahım bunları alacak günlerimiz olsun bütün isteyen arkadaslarıma da dedim

hancekım noldu kuzum ya hıc yazmıyodun merak ettık senı hoşgeldın

Aaaaah kuzzuuuum sorma neler oldu neler:))Anne olamadan babaanne oluyorum:)))
Ayın 11inde maalesef kırmızılarla buluştuk((
Misafir baskını yaşadım,telefondan girdim ara sıra ama yazamadım canımmm,çok özledim sizi nasılsınız neler yaparsınız varmı güzel haberler canlarrr

yanlismiyim bilmiyorum ama bi hayalot hakkini helal etmiyo galiba....benimki eger azda olsa gecmisse helall olsunn..ben karsiliksiz yaptimm ....ama tabi helallik önemli verirse dahada memnun olurumm ..4 bucuk ayin hatirina ...

:44::44::44::44:öylemiymişim tuhaf
yaw kızlarda şaşırcak şimdi ne helallıgı dıye.demin canbona mesaj attım ozelden selam en son yazılanlara cevap vermıyecekmısın ?daha benden helallık almadın dıye yazmıstım.
sadece buydu ama hakkımı hela etmedıgımden degıl yazdın gıttın ya ben yıne gozetlıyordum senı profılden gelmedın topıge gel konus dıye yazmıstım cunku arkandan yazısmalarımız olmustu.helal olsun ozaman canbonum

bu yazdığın sayfanın, bi öncesinde ben sana birseyler yazdım yasağım, hiç mi hatrım yok yeter yapma böyle nolursun ?

öyle deme kuzuuummmmm , bizim felsefemiz nasreddin hoca misalii.. YA TUTARSAAAA
Dikkat et hşiiç belli olmaz

kuzum benim ya tutarsalık tarafı kalmadı giib görünüyo,. gerçi Allah blir de..
biz beceremiyoz bi isi, biraz da dr lar uğrassın, tüp taktırmadan olmıycak bizim bu isler

çıkıyorum artık canlarım
hayatımda hiç yapmadıgım şeyi şuan yaptım birisinin peşinden gittim çok alındıgım halde.ama afedersınız takan olmadı.
neyse demek ıstedıgım o degıldı ya allah bılıyo yukarda.
kime ne hakkım gectıyse bu sanal ortamda helal olsun hepınıze yukum kalmasın kımsenın uzerınde
dişimde tuttu ıyıce kusura bakmayın yarın konusuruz yıne opuyorum hepınızı

ben yine bile o kadar yazıyorum ona ama o görmüyo beni yine ne diyim artık, demek ki görmek istemiyo beni.. canı saolsun...ben yine aynı olalım istiyom, zamanla düzelsin istiyom..
artık diyeceğimi dedim,

Son düzenleme:

yaw hani benim kızı alacaktınız gerçi bizim kız kısırdı gözünüz aydın canım tebrık ederım

kuzum hoşgeldinnn, demek babaanne oluyosun inş bi sonraki ayda anne olduğunun haberini verirsin bizeeee
benim kırmızılar da geldi.. bi sonraki aya bomba gibi hazırlanırız kuzuuummm

ya balkusum nereye, gitme
benide görüyosun, onca kırıldım bende, yine gelsin burda dursun konusalım gerginlik kalksın istiorum arada sebeklik yapıorum eskisi gibi, ama yine aynı sanki.. bu kadar da olmaz ama yaa ,demen gibi takılmıyoz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…