- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #39.781
ne 3 ü kızbırak 3 ü 5 i , gel orta yol bulam bi
ya çok isim var ama burdan da çıkamıyorumbirde yarından itibaren gitmis olursak eğer, orda ki klavye bska onda bu kadar hızlı yazamıyorum napçam ben ya
al sana bi dert daha
zeynebnurum cok saol bıtanem.suanlık bıseyım kalmadı ama bılıyorumkı gıtmessem baslayacak yıne
sen nasılsın canım
bulalım gonzalezım gelıyorum
yaw kuzum sen bı gıt gelde hayırlısıyla istersen hıc bulamaben razıyım valla
cıkmadan bı gır ama ben gıdıyorum dıye yazda dünya alem görsündualarım senınle bıtanem benım
bende iyim canımm ne olsun öyle dolanıyorumm kk daa
bende iyim canımm ne olsun öyle dolanıyorumm kk daa
hsgeldin zeynebnurum..
valla çok dolanma, basın döner
iyi yapıyosun bitanem
bende birazdan cıkıcam tırsıyorum
kızçeler ben cıkıyorum artık akşam gorusuruz öpüyorum sizi
Kızlarr İyii Akşamlarr HepinizeeSağlıklı,Mutlu Günlerinizz olsunn
kızçeler ben cıkıyorum artık akşam gorusuruz öpüyorum sizi
Öldüm bittim:)))Kollarım ağrıyooo halılara varıncaya kadar sildim deli gibi temizlik yaptım:)))Mis kokuyo evim kızlarrr buyrun gelin hepberaber kirletelim:))Yemek yapamadım hala yaaa ne yapsam aceba???Eşime söylesem ekmek hamuru alıp gelsede pizzamı yapsam hamuru bile yoğuracak derman kalmadı kollarımda:)))
kıyamamm canım yaww ssende paralıyon kendini başlayıncaavalla senin hamaratlığınn bende olsaa alırdım kilocuklarııı maşallahhh maşşallhh
Temizlik konusunda biraz öyleyim ya dediğin gibi fazla paralıyorum kendimi eşimde çok kızıyo temizlik yaptığın gün tanıyamıyorum seni diyo:))Ama bende naaptım hemen duşumu aldım giyindim,süslendim şaşırtıcam onu bugün:))))
Düşün düşün aklıma bişiii gelmedi en pratik o geldi bi soriim bakiim gongama ne diyecek,canı ne ister bakalım:))
Sende hamaratsın bitanemm istedikten sonra herşeyi yapıyorsun maşallah,ben mesela ekmek tatlısının nasıl yapıldığını bilmiyordum senden öğrendim:)))
ay saol cnmmeh öle basit şeyleri bilirimm bu arada sahatler olsunn bende koca gün puzzel yapıorum kocişim almışşş sevgiiler günü hediyemm böle enterasan şeyleri ii bilirr valal buna şükür dedm dünnn
Ayyy çok zevklidir onu yapmak en son çerçeveletir duvara asarsın kolay gelsin:)))
Sağol bitanemm insan rahatladığını anlıyor temizlikten sonra oooh miss:)))
selam cnm hoş geldin beaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?