Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bulalım gonzalezım gelıyorum
yaw kuzum sen bı gıt gelde hayırlısıyla istersen hıc bulamaben razıyım valla
cıkmadan bı gır ama ben gıdıyorum dıye yazda dünya alem görsündualarım senınle bıtanem benım

tamam cnm haber veririm insaAllah

Öldüm bittim:)))Kollarım ağrıyooo halılara varıncaya kadar sildim deli gibi temizlik yaptım:)))Mis kokuyo evim kızlarrr buyrun gelin hepberaber kirletelim:))Yemek yapamadım hala yaaa ne yapsam aceba???Eşime söylesem ekmek hamuru alıp gelsede pizzamı yapsam hamuru bile yoğuracak derman kalmadı kollarımda:)))

kıyamamm canım yaww ssende paralıyon kendini başlayıncaa valla senin hamaratlığınn bende olsaa alırdım kilocuklarııı maşallahhh maşşallhh

kıyamamm canım yaww ssende paralıyon kendini başlayıncaa valla senin hamaratlığınn bende olsaa alırdım kilocuklarııı maşallahhh maşşallhh

Temizlik konusunda biraz öyleyim ya dediğin gibi fazla paralıyorum kendimi eşimde çok kızıyo temizlik yaptığın gün tanıyamıyorum seni diyo:))Ama bende naaptım hemen duşumu aldım giyindim,süslendim şaşırtıcam onu bugün:))))
Düşün düşün aklıma bişiii gelmedi en pratik o geldi bi soriim bakiim gongama ne diyecek,canı ne ister bakalım:))
Sende hamaratsın bitanemm istedikten sonra herşeyi yapıyorsun maşallah,ben mesela ekmek tatlısının nasıl yapıldığını bilmiyordum senden öğrendim:)))

ay saol cnmm eh öle basit şeyleri bilirimm bu arada sahatler olsunn bende koca gün puzzel yapıorum kocişim almışşş sevgiiler günü hediyemm böle enterasan şeyleri ii bilirr valal buna şükür dedm dünnn

Ayyy çok zevklidir onu yapmak en son çerçeveletir duvara asarsın kolay gelsin:)))
Sağol bitanemm insan rahatladığını anlıyor temizlikten sonra oooh miss:)))

Ayyy çok zevklidir onu yapmak en son çerçeveletir duvara asarsın kolay gelsin:)))
Sağol bitanemm insan rahatladığını anlıyor temizlikten sonra oooh miss:)))

valla bende yapcam ama nasıl bir üşengeçlik var üzerimde göslerim ağrı puzzle yapcem die ama yaptım çok az bişy kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…