Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Günaydınn cannıımmm,geldim geldimmm kahvelerimizi içelim temizliğe başlayacağım bitanemm,sen nasılsın gülüm??

oyy iyim canım bende işte ttnet maduresi olmuştumm yeni geldm bende aynı evdeyimmm eve alışıorummm valla çokk güzelmiş evde olmakkk

Eki Görüntüle 633547 Buyrun cannlarrr afiyet bal şeker olsunn

oyyy ellerin dert görmesinnnn canımmmmmmmmmmmmmm çokk ii geldiii valla dünün yorgunluğunu aldııı
malum ben yemek yapmayı bilmedğim için yaparlken savaş çıkıo evdee kendimi paralıyorumm adetaaa

gunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım, hayırlı uğurlu gelir insaAllah

Günaydın canımmm,Allah razı olsun sanada hayırlı cumalar umutcumm

oyyy ellerin dert görmesinnnn canımmmmmmmmmmmmmm çokk ii geldiii valla dünün yorgunluğunu aldııı
malum ben yemek yapmayı bilmedğim için yaparlken savaş çıkıo evdee kendimi paralıyorumm adetaaa

Afiyet bal şeker olsun bitanemmm,Ama çok zevkli dimi sevdiğin adama yemekler yapmak,ben şahsen yorulduğumu bile anlamıyorum:)))Sende zamanla alışırsın şimdi çoook yenisin bitanemm,ama sende seviyorsun mutfakta vakit geçirmeyi:)))

oyy iyim canım bende işte ttnet maduresi olmuştumm yeni geldm bende aynı evdeyimmm eve alışıorummm valla çokk güzelmiş evde olmakkk

Bende önceki hafta o kadar yoğun bir hafta geçirdimki anlatamam,misafirler oğlumun halvet işleri falan filan bayağı koşturdum geçen hafta şimdide evi toparlamam lazım,ama kahvelerimizi içelim öyle kalkıcam:)))

Evde olmak daha fazla yorar aslında çünkü evin işi hiçbir zaman bitmez bitanemm

evet canım ben ilkkez yaptığım için hayliyle tariflere bak eksik olmsın aman oldumu tadı nasıl zaten yaparken geriliorumm ama zevkli oluo vallaa eşimde beğenince değmen keyfimee

hayırlı olsun canım yaaa sen başla ozaman kıyamam bitirde konuşuruz gene kolay gelsinnn sana

Son düzenleme:
hiç gülesim yoktu canım Allah razı olsunn saba saba ilhan eşim naz ben sen ne yazarsan bana giderr bidenemmm

öle ama napim.. tmm cnm ben naz diyim sana, hem en kestirme yol bu
ALLAH razı olsun canımmm inşallahhh Rabbim tüm gönğlden gelen duaları kabul esinnn
yeşilide pek sevrimmm çokk güzel olduuuu

saolasın cnm.. insaAllah dualarımız hep bir

hancekim ellerine sağlık cnm, canım istedi he, yapsam mı ki

Günaydın canımmm,Allah razı olsun sanada hayırlı cumalar umutcumm

saüolasın cnm sanada, iyisindir insaAllah babannelik nasıl gidio

Günaydın bal kıZçemmm geçmiş olsun kuzum benimmm
saol hayalim ben çıkmışım sen gelmişin.eşim beni sabah pcde görünce dişin agrımıyomu dedi rdayken dedimecbur yataga gırış yaptım
günnnayddınnnn canımmm geçmiş olsunnn yawww :26::26: diş ağrısı klötüdür bilirm çok çektm zamanındaaaa Allah yardımcın olsun inş. ama sen gene de gik doktora öle korkuyla geçermi hiçç
saol kuzum valla çok kötü ama çok tırsıyorumm:18::18:
gunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım, hayırlı uğurlu gelir insaAllah
hayırlı cumalar gonzalezım.hepımızın cuması mübarek olsun canlarımrabbim dualarımızı kabul eder inşallah
geçmiş olsun gonzalezim sen kurtulmuşun.bende yaklasık 10 senedır gıtmıyorum korkudan iğneden korkmamda benim dişim uyuşmuyo 1 defasında adam uyusması için 8 defa iğne vurdu banamısın demedi felç geçircektım nerdeyseogunden sonra gıtmıyorum

ellerıne saglık bıtanem benimki bugun şekersiz olsun

saol balım benimm, balkusumm
bak sana bi takdik vereyim balımm.. sakın unutma bunu.. gerçi ben bilerek yapmıyorum, ki artık ruh halim onu gösteriyor kurku dolayısıylaa
ben disçi koltuğunda bayılıyorum balım..disçinin yaptığın görmiyeyim diye, gözümü kapatıyorum..bilinçaltı korkuları bunlar.. ve gözüm kapalı olunca, korkudan, 100 kisiden 5 inde görülürmüs bu durum.. o 5 kisiden biri de benim.. bayılıyosun, olay bitiyo snrada ayıltmak için kolonya ve ayıltma islemleri baslıyo.. kızın biri kanal tedavimi yaparken ben, baktım bitcek gibi değil.. aman dedim umut bayıl gitsin.. ve kızın ödü kopmus.. noldu buna diye.. snar iste etrafıma kızın asistanı ve diğer çalısanlar toplanınca, ayılınca kaldığı yerden baslıyo. sorup duruyo iyi misin diye, bi kere korkdu ya benden artık adım hastanede bayılan kız die geçti.. eve gelince abime dedim böyle böyle oldu.. deseydin ya diyo. ben böyle islere bayılırım

Son düzenleme:

umdum cok komık yaaa
bende oturdugum gıbı gözlerimi kapatıyorum ama bayılmadım hiç niye acepben böyle işlere bayılırım heee allahım ya

kızçeler ben biraz uzanım dün geceden uykusuzum bıde agrım var .belkı uyuyabılırsem bıraz gecer.
gelırım yıne opuyorum hepınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…