Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bu yorgunluğun üzerine en iyi bu gider herhalde haydi kızlar buyrun kahve eşliğinde sohbetimizi edelim yoksam ben uyuyabilirim:)))Gözlerim minicik kaldı:)))

naptın nie yordun kendini de bakalım
bende yat yat vakit geçirorm canım
bide sevgliler günü vasat geçti
kociş 2 sevgiler günüdür 1 tane gül alıo ve ben özen göstermio die gıcık oluorm ona

Eşim geçen hafta evdeydi hastaydı,doğru düzgün temizleyemedim evi bugünde halılara kadar sildim heryeri dip köşe temizledim kollarım kalkmıyo şimdi,duştan sonra dahada belli oldu:))

ya ben iki gündür gelemiyodum bi geriye giittim ama kafam karıştı galiba bişiler olmuş topiğe yeni gelen biri olarak hiçbişi anlamadım umarım bi sorun varsa tez vakitte düzelir hayırlı akşamlar

selam habibtelerimmmm nasilsiniz bakalimmmmm...gecmisi okyarak geldimmmmmmmm herkes iyimi hayyalotum umudumm neredesiniz yaaa doktora gidecekti neyse in sallahhh hemen gelirler....

iyiyimmm canimmmmmmm medcezirimmm sen nasilsinnn...aysecim neden girmek istemiyorsunnnnn kk ya artikkk hayrola canuimmm

Canımmmm hayırlı olsun inşş güzel haberlerini verirsiz bizlereee.. çook dikkat et kendine olur muu

günaydın kızçelerim
ben geldim diş ağrısından uyuyamıyorum ya
doktorada gitmek istemıyorum cunku korkuyorum
biraz dolanımda bi gelım bakım

kuzum çok çektirdi şu dişin sana, kıyamam bitanemeeee

Günaydın bal kıZçemmm geçmiş olsun kuzum benimmm
bebeğimm nerelerdesin özledim vallaaa

gunaydınlar.. cumanız mubarek olsun kızçelerim, nasılsınız, rabbim dualarımızı kabul eylesinn.. aminnn
ortaya güzel bi yazı olsun dedim ve yeşil yaptım, hayırlı uğurlu gelir insaAllah

kuzuuuuum aminnn, Allah hayırlısı ile kabul etsin dularımızı inşş bitanemmmm

alemsin umuudum yaa iyi taktik vallaa

saat 3te gidicekmişiz bi bakınım dedim kimler var
hancekim ilhannazım nasılsınız
kuzummm naaptın dönmedin mi dahaaa

Kızlarr İyii Akşamlarr Hepinizee Sağlıklı,Mutlu Günlerinizz olsunn
Amin beraycııııımmmm hepimizin inşşşş

selam habibtelerimmmm nasilsiniz bakalimmmmm...gecmisi okyarak geldimmmmmmmm herkes iyimi hayyalotum umudumm neredesiniz yaaa doktora gidecekti neyse in sallahhh hemen gelirler....

kuzuuuuum nasılsın bitanem beniimmmm

ben hiç iyi degilim kalubu face gibi dondurma secenegm var mı cnm bılıyo musun kapatıcam gırmıcm bı daha

valla bilmiyorum ben de ayşecim bi bakayım senin için amaaa neden çıkıyosun nolsu hayırdırr

iyiyimmm canimmmmmmm medcezirimmm sen nasilsinnn...aysecim neden girmek istemiyorsunnnnn kk ya artikkk hayrola canuimmm

ben de iyiyim kuzuuum, kocişle canlı müziğe gitttik bu akşamm. ohh çok iyi geldi valla
bu sabahta erkenden kalkıp temizliğimi bitirdim, haftasonu yatıştayım kuzuuuummm
sen nasılsın habibtemmmm, teyzoşum nasıll

valla bilmiyorum ben de ayşecim bi bakayım senin için amaaa neden çıkıyosun nolsu hayırdırr [/QUOTE]

uzun hıkaye cnm bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…