Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldim kızçelerimim cuma dualarımı yaptım, surelerimi okudum. bol bol dua ettim hepimiz için .. insaAllah Rabbim yüzümü güldürür

umdum cok komık yaaa
bende oturdugum gıbı gözlerimi kapatıyorum ama bayılmadım hiç niye acepben böyle işlere bayılırım heee allahım ya

heheheh öyle oldu balkusum biraz da espürüklü anlattım ondan bu kadar sevimli oldu bak bayılmıyosan bi yerde bi sorun vardır bayıl kusum bayııılllllllllllll
eşim işten cıkmıs kızçelerim doktora gıdıce buyuk ıhtımalle
korkuyorum ya
öpüyorum hepınızı

hadi hayırlısı bitanem, çok dua ettim insaAllah mutluluktan ağlıcaz

3 mü ooo iyimiş napıyosun canım ne doktoru noldu kacırdım ben yine
bekle bi fincan kapatayım olurmu

nbre kız gümüss ne fıncanı o .. seni falcı senii.. seni falcı seniii kız cuma cuma adamı dinden imandan çıkartma, fınrcan basına düssün emii

iyilik nolsun aman aklıma düştü bugün laf bizimkisi ya kimisi fallarla yaşıyo bi iki iyi bişey duyuyum
sen napıyosun

iyilik nolsun aman aklıma düştü bugün laf bizimkisi ya kimisi fallarla yaşıyo bi iki iyi bişey duyuyum
sen napıyosun

napayımı, yarına hazırlık yapıyom evde.. cuma saatlerimi bos geçirmedim, okudum dua ettim bol bol, herkeslere öyle iste birzadan yine kalkıcam, islerim var.

napayımı, yarına hazırlık yapıyom evde.. cuma saatlerimi bos geçirmedim, okudum dua ettim bol bol, herkeslere öyle iste birzadan yine kalkıcam, islerim var.
iyi ne güzel yapack işimde yok canımda sıkılıyo ya ufff
yarın noluyoki

Son düzenleme:
gümüşüm hoşgeldın canımdişim agrıyo kızçem
haydı kapat bakalım
gecmiş lsun canım bende kadın doğumcu fln zannettm neyse atıyorum fincanı güzel şeyler söyle nolur

Eklentiler

• $Fotoğraf0566.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 16
  • $Fotoğraf0561.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 14
  • $Fotoğraf0562.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 18
  • $Fotoğraf0563.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $Fotoğraf0564.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 16
  • $Fotoğraf0565.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 21
geçmiş olsun canımmm korkudan geçmiştir belki benimde hep öyle olur doktora gitmeye kara verince geçer sen yinede gitt sonra tekrar başlarr tecrube ile sabittirr

gecmiş lsun canım bende kadın doğumcu fln zannettm neyse atıyorum fincanı güzel şeyler söyle nolur

evet hayalotun sallamasyonu başlıyorrrr
neyse halin çıksın falın.inşalah dileğin tutar bitanem
yüreğinde sıkıntılar var biraz ama o sıkıntıların tam üstünde böyle sanki birisi emeklıyo gıbı şekil almış sırtında bi bebek var .belkı hayallerıni kuruyosun bu anın yada çok yakında olcak gibi geçirdim bunu içimden.
haberci kuşların var küçük süprizlerin var bu arada
iki kişi karşılıklı bi konuşma oluyo birinin boyu diğerinden daha kısa sanki.ama sırtında taşıdığı bi yük var sanki bu boyu kısa olan kişinin.
uzun yolların var önleri temiz merak etme
hani için biraz sıkıntılı sanki geçer inşallah
içime doğan ve salladıklarım bukadar
iyi olanlar cıksın ıyı olmayanlar suyla akıp gitsin inşallah

geçmiş olsun canımmm korkudan geçmiştir belki benimde hep öyle olur doktora gitmeye kara verince geçer sen yinede gitt sonra tekrar başlarr tecrube ile sabittirr

zeynebnurum cok saol bıtanem.suanlık bıseyım kalmadı ama bılıyorumkı gıtmessem baslayacak yıne
sen nasılsın canım

cok sağol canım gecen gün anlattım komşulara benm nette arkadasım var bakıyo resim atıyorum dedim çok şaşırdılar

cok sağol canım gecen gün anlattım komşulara benm nette arkadasım var bakıyo resim atıyorum dedim çok şaşırdılar

yaw gümüşüm o değil birgün gerçekten fal bakmayı bilen biri gelecek diyecekki bu kız yalan soyluyo ama ben bılmıyorumkı ne goruyosam ne ıcımden gecırıyosam onu dıyom.
kızçe onlarda adres ıstemesın bıde vallahı bayılırım suracıkta ozaman

gonzalezım 3te gelcem dedi ama benım dişim korkudan geçti

ne 3 ü kız bırak 3 ü 5 i , gel orta yol bulam bi
ya çok isim var ama burdan da çıkamıyorum birde yarından itibaren gitmis olursak eğer, orda ki klavye bska onda bu kadar hızlı yazamıyorum napçam ben ya
al sana bi dert daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…