Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hsg balım saolsun enistem seni bizlere verdi

bnde şu hani geçen sordun .ya......... ne demek die.. onu bi değistiriyim diyorum .. aklımda bisi var da.. tam bu durumuma uygun olacak hemde

verdı gonzalezım verdı
değiştir bakalım çok merak ettım ama bak cok guldurmeyın beni dikişlerim patlar he

gurbetkızçemm hsgeldin ne var ne yokk
bak bu aksam son aksam çok konusun benle
yarın öğldn sonra fln yola çıkarmışız , ama gitmeden bi uğrarım buraya insaAllah

bakarsın arada yumurta da çatlar
ya sahi değistirsem mi ki, yalnıs anlasılır mı :44::44::44:

yanlış anlaşırlırmı:44::44:valla benım bunlara aklım ermezki gonzalezım bı meddcezırım kızlarda baksın bı bakalım nasıl olmusşimdi öyle deyınce soru işaretı oldu aklımda

yanlış anlaşırlırmı:44::44:valla benım bunlara aklım ermezki gonzalezım bı meddcezırım kızlarda baksın bı bakalım nasıl olmusşimdi öyle deyınce soru işaretı oldu aklımda

neler oluyooooo medceziriniz her zamankiş gibi anlamadııı

bu 1. sınıflar bana iyi gelmedi yafff akşama pilim bitiyo anlamıyorum hiç bişeyii

yok kuzum ya ben bulamadım bişiler
bide şimdi ben sinirlenince garıp garıp şeylerle degıstırıverırım onu
dertsız başıma dert almıyayım

e ben gibi .......... yaparsın önce.. snra değise değise, sekil alır zaten
garip garip.. dertsiz basıma dert .. değissem mi yaa :44:hani iki şaka ettik iyi de, bide farklı anlayan olur

gurbetkızçemm hsgeldin ne var ne yokk
bak bu aksam son aksam çok konusun benle
yarın öğldn sonra fln yola çıkarmışız , ama gitmeden bi uğrarım buraya insaAllah

Hosbulduk canlarim bugun isten az erken geldim , ama yoruldum Agzimin ici yara olmus cok kotu durum dayim ilac filanda kulanamioyrum agzimin yuzunden halsiz kaliyorum brisey yiyemiyorum , sizlere resmini gosteriyim diyecem ama cok kotu

gurbetkızçem hoşgeldin

Hosbulduk canim ,, Nasilsin? Ben pek iyi degilim umutuma anlatdigim gibiyim.... Bu onumuzdeki haftanin dularinida okudum 2 saat yolda bitirdim ... uzerimden ne guzel yuk kalkti ama simdi yedek olarak okurum yolda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…