Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

B12 vitamini eksikilği diyor bitanem..birde strese gelmiyormus bu yara.. birde sigara, cola, asitli seylerden de etkileniyormus.. birde dis macunu yazıyo bi yerde..
insaAllah bi çözüm bulunur kuzum.. geçmis olsun :26:

Canim sen bi sor bir zahmet komsuna , ama benim 20lik dislerimi sorunsuz cikti 3-4 sene oncesi ... insallah gecer hemen yaa, canim ben cikiyorum yatacam yorgunum baya hadii herkes ciksin da,, 4000 de bende yer almak istiyorum yaa

Canim kac senedir cekiyorum bende aynen doktorda dedi vucut kendisi uretiyormus tr deki doktorda bana oyle demisti .. gargara ilaci var yaptim mi ben agzim uyusup gidiyor iyicene daha kotu oluyorum ..

ben aranıza yeni katıldım bende 6 haftalık bebegımı kaybettim kalbi durdu kurtajla alındı 40 gun sonra adet gordum uzerınden 11 sonra gene adet gordum normalmıdır bılen varmı

canım aramıza hoşgeldin çok geçmiş olsun öncelikle rabbım tekrarını yaşatmasın inşallahkendi adıma bılmıyorum canım.inşallah normal birşeydir

anaamm koptum vallaaa eşime kahkaha atarak söyledim o şaşkın şaşkın valla mı biz de yapsak mı diyooo

B12 vitamini eksikilği diyor bitanem..birde strese gelmiyormus bu yara.. birde sigara, cola, asitli seylerden de etkileniyormus.. birde dis macunu yazıyo bi yerde..
insaAllah bi çözüm bulunur kuzum.. geçmis olsun :26:

Caniiim benim ki stress den eminim , cunku hastanede calismaya basliyim otomatik olarak stresse giriyorum , cunku yollum uzun 2 saat gidiyorum 2 saat geliyorum bunlari kendi kendime sIkIntI yapiyorum , bu gidislee su 10 sayfayi yapmadan cikmiyacam haa.. 4000 . sayfada yer almak istiyorum .. su halimle bile onu dusunuyorum yaa

tamam kuzum aklımda bı sorucam ona gorebılırsem egerolmadı ararım sen merak etme.ne çıkmıssa bıde o konuda arastırma yaptırırsın canım.dualarım senınle tekrar gecmıs olsun ıyı geceler

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dur bakem bunu selencelkımde demıstı aacaba oda silkelenmiş olabılırmı
neysem ben demıstım benımkınede silkele diye ama ben yapmam kendın silkelen dedi

Allahım yarabbim.. dedim bileydim onca yıl silkelettirirdim kendimi... belki bi ay tutardı..
selencik de mi yapmıs.. vah köftee heç demiyorr bana
bi silkele bakam derdim .. onca yorgunluktan sonra.. halı misali.. iki de çırpsın bari diyem de..
senn adam da iyiymiş he.. kendin silkelen .. hahahahah smdi bisey daha dicem olmaıycak, en iyisi susam DD
yaaa takvime bakıpta beni tanıyan çıkar diye yapmıyoru kuzum, bi çok arkadaşım takılıyo bu siteye deee

hadi ya.. tühh e olsun kuzum, yaz bisiler nolcak ki
valle beni bilen yok burda.. gezip tozuyorum, tozutuyorumm hahahaha

ben aranıza yeni katıldım bende 6 haftalık bebegımı kaybettim kalbi durdu kurtajla alındı 40 gun sonra adet gordum uzerınden 11 sonra gene adet gordum normalmıdır bılen varmı

aramıza hoşgeldin canımmmm
çok üzüldüm kuuzum, tez zamanda yeniden güzel haberlerini alırız inşşşş
bitanem pek bilgim yok ama arkadaşımın düşüğü olmuştu, dr. rahimin kendine gelmesi 2-3 ayı alır demişti... bence aklına çok takılıyosa mutlaka dr.a git.. çünkü streste çok etkiliyo

anaamm koptum vallaaa eşime kahkaha atarak söyledim o şaşkın şaşkın valla mı biz de yapsak mı diyooo

valla bnde bu aksam dedim benimkine.. o da gülmekten ne diyeceğini bilemedi

hele hayalotumun ki de iyiymis valla, kendin silkelen..
aa ne kaa ayıp dime.. o kadar iş gördün, bide şunun ucundan (ayaklarımdan) tutuversen nolur sankim .. hahahahahah DDDDD
balkusum beni vurucakk gider ayak ben DDDDD

Son düzenleme:
tamam kuzum aklımda bı sorucam ona gorebılırsem egerolmadı ararım sen merak etme.ne çıkmıssa bıde o konuda arastırma yaptırırsın canım.dualarım senınle tekrar gecmıs olsun ıyı geceler

Sagol canim ben buralardayim ciktigim filan yok yaa.. bilerek gec yatacam ki sabah gec kalkiyim

canbonlarım ya ben yavaştan kaçıyorum artık
yarın gorusuruz ınsallah umdum yarın gelcen nasılsa cıkmadan ama olursa eger gelemessen gorusemesek hayırlısıyla gıt hayırlısıyla gel gonzalezımrabbım gonlundekını versın emeklerınızı bosa cıkartmasın ınsalalh bol bol dua oku cannım.dualarım senın le olcakinşşalh hayılrı guzel haberlerle doneceksın.umudunu yıtırme sakın oldumu kuzum.senı cok sevıyorum allaha emanet ol
meddcezırım yarın konusuruz ınsalah canım.ama yarın annemlere gıtcez akşam orda kalırız pazar akşamına donucem kısmetse.konusurz yıne bıtanem
ıyı geceler kızçelerim sizi seviyorum bol sohbetler sızlere

cnmm çokk geçmis olsun.. insaAllah sağlıklı nesiller verecektir Rabbimm.. vardır bunda da bi hayır..:26:
ama bunla ilgili ne bi tecrübem var, diyeceklerim arasında insaAllah yalnıs anlasılcak birsey demem :26:
cünkü ne namile kaldım, ne düsük yaptım, ne kürtaj oldum.. yine de Allah göstermesin, kimseye de...

cnm illa ki bi değisiklikler gösterecektir vücudun normale dönene kadar, insaAllah yakın zamanda hersey düzelir.. üzülmee cnm, bizler ne kadar üzülsekte, hersey olucağına varıyo.., :26:imtihan dünyası, elimizden birsey gelmiyo maalesef ..

yaw umudum ben adamı silkelesem daha iyi olmazmı acep birazda utandım yaama bak çıkarayak kaşıntım varki geri döndüm

hosbulduk canım benım ya gttım doktora bı surusey soyledı dogum kontrolhapıı kullan 2 ay dedi ama kullanmıycam cok tesekkurler ıigilendıgın ıcın allah hepimize hayırlı saglıklı bebekler ersın ılk bebegımdı bıdaha yasamam inşallah

tmm saolasın kusum, bnde çıkacam zaten... dileklerin için de, tsk ederim.. snde her daim dualarımdasınızz
yine yarında gelmeye çalıscam çıkmadan
bnde seni çok seviom balkusum, öpüyorum yanakısından, disini ağrıtmamm yavaş öperim bu kezz
tkrar geçms olur insaAllah, snde Allah'a emanet ol balım

yaw umudum ben adamı silkelesem daha iyi olmazmı acep birazda utandım yaama bak çıkarayak kaşıntım varki geri döndüm

artık boyut olarak hanginiz silkelese olur bilemem de.. amman dikkatli silkelenin ha, yan tarafa silkelese eğik meğik bi taarfınız kırılır mazaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…