- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.041
hayalimmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmm nerelerdesinnnn yaaaaa ozledim seniii...nasilll gidiyorrrr hadi ver artik bebis haberini de sevinelimmmmm...insallah en kisa zamandaaa olurr.r...ben cayi yaparimmmmm kek olunca hber ver dolduruyum bardaklaraa
nasilsinizzzz diger habibtelerrrr herkes iyimiii ohhhhh herkes bugun gzmelerdeee ne guzellllllll
Kurtluyum balım yaa bekleyemiyorumteyzoş göründü ama 5 saat sonra
Selam canlarimm telden Girdim gene anaları geçiyoruz bugünhayatotum keki okudum bende yapim ıslak kek mi oluo umutum iyi yolculuklar olsun
hayalimmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmm nerelerdesinnnn yaaaaa ozledim seniii...nasilll gidiyorrrr hadi ver artik bebis haberini de sevinelimmmmm...insallah en kisa zamandaaa olurr.r...ben cayi yaparimmmmm kek olunca hber ver dolduruyum bardaklaraa
nasilsinizzzz diger habibtelerrrr herkes iyimiii ohhhhh herkes bugun gzmelerdeee ne guzellllllll
Nazımm, alppinim hoşgeldinîznasılsınız ben bir kek yapıp geliyorum birinizde çayı demlesin
hayalotum nere gittiniz kız yoksa bu topicte burnuma bebiş kokuları mı geliyor hmmmm
Oyyy ne kada ii olur yaw burda hiç arkadaşım yok malesef sizde olmasanız öle oturcam sus pus:
5 saatmi:44::44zaman negatıfe gırıyo ama belkı vardırda saklambaç oynamasın
batın gecerse bidaha yaparsın hayalım hayırlısı olsun artık
Öyle bitanem pozitif olduğunu düşünmedim zatenbat günü yaparım artık gelmezse kırmızılar pek bir belirtimde yok sadece yaklaşık 5 gündür göğüs uçlarım çok acıyor ve kaşınıyor birde sol yumurtalığımda ağrı oluyor 2 gündür ama bu daha öncende olmuştu ve hamiş değildim
5 saatmi:44::44zaman negatıfe gırıyo ama belkı vardırda saklambaç oynamasın
batın gecerse bidaha yaparsın hayalım hayırlısı olsun artık
Oyyy ne kada ii olur yaw burda hiç arkadaşım yok malesef sizde olmasanız öle oturcam sus pus:
habıbtemmmmmmmmmm duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayalim kek pişmedimi daha yaaaa
benimde maşallah butun belirtilerim oluyobide düşünmüyorum diyorum düşünsem kimbilir olmayanı doğurcam herhalde
Ayy balım güldürdün benizorla belkim olur olursa bende denerîm
çaylar hazır.habıbtem ellerıne saglık cay demını almıs
Eki Görüntüle 634607
hayalim keklerınde cok guzel gozukuyorrrellerinize saglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?