Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalimmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmm nerelerdesinnnn yaaaaa ozledim seniii...nasilll gidiyorrrr hadi ver artik bebis haberini de sevinelimmmmm...insallah en kisa zamandaaa olurr.r...ben cayi yaparimmmmm kek olunca hber ver dolduruyum bardaklaraa

nasilsinizzzz diger habibtelerrrr herkes iyimiii ohhhhh herkes bugun gzmelerdeee ne guzellllllll

Çok yazamıyorum ama takip ediyorum hepinizi habibtembende özlüyorum hepinîzibat 5 gün sonra bakalım bu sefer benîmkide loorim gibi goll olacak mıyoksa yinemi ofsayta düşeceğiz

habıbtem cay demlemısın bak ben sana dıyorum ayaga kalkma dıye
sen otur bakem hayalim gelınce servısı yaparım ben

5 saatmi:44::44zaman negatıfe gırıyo ama belkı vardırda saklambaç oynamasın
batın gecerse bidaha yaparsın hayalım hayırlısı olsun artık

Öyle bitanem pozitif olduğunu düşünmedim zatenbat günü yaparım artık gelmezse kırmızılar pek bir belirtimde yok sadece yaklaşık 5 gündür göğüs uçlarım çok acıyor ve kaşınıyor birde sol yumurtalığımda ağrı oluyor 2 gündür ama bu daha öncende olmuştu ve hamiş değildim

benimde maşallah butun belirtilerim oluyo bide düşünmüyorum diyorum düşünsem kimbilir olmayanı doğurcam herhalde

5 saatmi:44::44zaman negatıfe gırıyo ama belkı vardırda saklambaç oynamasın
batın gecerse bidaha yaparsın hayalım hayırlısı olsun artık

Oyyy ne kada ii olur yaw burda hiç arkadaşım yok malesef sizde olmasanız öle oturcam sus pus:

habıbtemmmmmmmmmm duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayalim kek pişmedimi daha yaaaa

Kek hazır zebra kek yaptım limon kakao ve fındık parçaları attım içinedoldurun çayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…