Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gonzalezım belkı yola çıkmısındır.yolun açık olsun bıtanem
inşallah guzel haberlerle gelıceksın yanımıza ve tedavın guzel geçicek

Off hayalotum ya tamda korunmayı bırakmışken oldumu şimdibiran önce tedavi bitsin o zamandiğer kızçelerimmmm nasıllar varnı batı geçen Yada yaklaşan

Off hayalotum ya tamda korunmayı bırakmışken oldumu şimdibiran önce tedavi bitsin o zamandiğer kızçelerimmmm nasıllar varnı batı geçen Yada yaklaşan

kızçem meddcezırımız kırmızılarda ama scorpımı bak unuttum sımdık.meddcezırımle aynı olması gerek tarıhlerı:44:suan batları yaklasanlar da gelmıyo goremedım daha kendılerını.umudumun batı bugundu yola cıkmıslardır tedavı ıcın hayalım

İnş güzel haberlerle dönecek umudumuzscorpionsumun batı 18i galiba kuzum :26: benîmde 20 si )bugün çatlak ben test yaptım yine

selam benim tatlı kuslarım.. biz simdik yola çıkıyoruz.. esimden zor izin aldım iki dk kızlara haber salayım diye
hepinizi öpüyorum.. arada haber vermeye çalısırım.. sevgilerimle, sizleri seviyorumm
haydiin ben kaçtımm

Son düzenleme:
İnş güzel haberlerle dönecek umudumuzscorpionsumun batı 18i galiba kuzum :26: benîmde 20 si )bugün çatlak ben test yaptım yine

hayalım daha gıtmemıs umudum yahala burda baksana
sen nıye test yaptın hayalim ne cıktı teyzoşummu var yoksam yoksam dıger aymı gelcekmıshangısı

haydık hayırlısı besmele cek gonzalezım tüm kalbım senınlehayırlı yolculuklarrrr

cankuşlar bende bugun annemlere gıtcem.7 gıbı cıkıcam ama bıraz evı toparlım yıne gelırım canlarım olurmu
sızı sevıyorum ıyı sohbetler sızlere

Hancekim yazıyor sanırsammm

Bitanemmm,eşim öğle yemeğine geldide ona aperatif bişeyler hazırladım kusura bakma yazamadımda çıkıyorum diye,,,Normal kek tarifi verebilirim içine limon yada portakal,havuç ceviz ne istersen ekleyebilirsin.Yumuşak olmasını istersen hamurunu biraz yumuşak yapıp fırının fanını çalıştırmadan sık sık kontrolle kürdan yardımıyla bakıp kurutmadan çıkarabilirsin bitanemmm

Selam canlarimm telden Girdim gene anaları geçiyoruz bugün hayatotum keki okudum bende yapim ıslak kek mi oluo umutum iyi yolculuklar olsun

umudummmmmm habibtemmmmm insallah iyi haberlerle geleceksin aramizaaaaa allah hayirlisini versinnnn...dualarimiz seninleeeee habibtemmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…