- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.021
yaw benım yumurtacıklar kist oldu kızçem çatlamadı.şimdi dün diş tedavısıne basladım 1 2 ay daha düşünme dedi.tedavı bıtene kadar.sanırım onumuzdekı koruncaz eşimle dişe bağlı bılmıyorum
Off hayalotum ya tamda korunmayı bırakmışken oldumu şimdibiran önce tedavi bitsin o zaman diğer kızçelerimmmm nasıllar varnı batı geçen Yada yaklaşan
kızçem meddcezırımız kırmızılarda ama scorpımı bak unuttum sımdık.meddcezırımle aynı olması gerek tarıhlerı:44:suan batları yaklasanlar da gelmıyo goremedım daha kendılerını.umudumun batı bugundu yola cıkmıslardır tedavı ıcın hayalım
İnş güzel haberlerle dönecek umudumuzscorpionsumun batı 18i galiba kuzum :26: benîmde 20 si )bugün çatlak ben test yaptım yine
selam benim tatlı kuslarım.. biz simdik yola çıkıyoruz.. esimden zor izin aldım iki dk kızlara haber salayım diye
hepinizi öpüyorum..arada haber vermeye çalısırım.. sevgilerimle, sizleri seviyorumm
haydiin ben kaçtımm
selam benim tatlı kuslarım.. biz simdik yola çıkıyoruz.. esimden zor izin aldım iki dk kızlara haber salayım diye
hepinizi öpüyorum..arada haber vermeye çalısırım.. sevgilerimle, sizleri seviyorumm
haydiin ben kaçtımm
hayalım daha gıtmemıs umudum yahala burda baksana
sen nıye test yaptın hayalimne cıktı teyzoşummu var yoksam yoksam dıger aymı gelcekmıs hangısı
cankuşlar bende bugun annemlere gıtcem.7 gıbı cıkıcam ama bıraz evı toparlım yıne gelırım canlarım olurmu
sızı sevıyorum ıyı sohbetler sızlere
Hancekim yazıyor sanırsammm
haydiin ben kaçtımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?