- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.061
İnş güzel haberlerle dönecek umudumuzscorpionsumun batı 18i galiba kuzum :26: benîmde 20 si )bugün çatlak ben test yaptım yine
kızçem meddcezırımız kırmızılarda ama scorpımı bak unuttum sımdık.meddcezırımle aynı olması gerek tarıhlerı:44:suan batları yaklasanlar da gelmıyo goremedım daha kendılerını.umudumun batı bugundu yola cıkmıslardır tedavı ıcın hayalım
hayalimmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmm nerelerdesinnnn yaaaaa ozledim seniii...nasilll gidiyorrrr hadi ver artik bebis haberini de sevinelimmmmm...insallah en kisa zamandaaa olurr.r...ben cayi yaparimmmmm kek olunca hber ver dolduruyum bardaklaraa
nasilsinizzzz diger habibtelerrrr herkes iyimiii ohhhhh herkes bugun gzmelerdeee ne guzellllllll
Öyle bitanem pozitif olduğunu düşünmedim zatenbat günü yaparım artık gelmezse kırmızılar pek bir belirtimde yok sadece yaklaşık 5 gündür göğüs uçlarım çok acıyor ve kaşınıyor birde sol yumurtalığımda ağrı oluyor 2 gündür ama bu daha öncende olmuştu ve hamiş değildim
selam benim tatlı kuslarım.. biz simdik yola çıkıyoruz.. esimden zor izin aldım iki dk kızlara haber salayım diye
hepinizi öpüyorum..arada haber vermeye çalısırım.. sevgilerimle, sizleri seviyorumm
haydiin ben kaçtımm
dün de gelemedim..kocişle taksıme çıktık biraz takılıp döndük ama hava buzzz donduk..10 gibi uyumuşuz:)
bu ara çok yoğunum canlarım hem iş yogun geçiyor hem ev..şimdi bi bebiş mevlitine gidiyorum..yarın sabah kahvaltıya kankalar geliyor..yarın akşam kuzenimin nişanı varrrr..ayy nefes almaya vaktim yokkk..aklım hep sizde canlarım ..geçmişi de okuyamadım..4000 i devirmişiz maşallah topiğimize..yeni bişeyler varmı?dün bişeyler okudum yasakımla ilgili falan ama anlamadım daha geri de gidemedim..hayalotum beni mesajla bilgilendirirmisin tatlım..akşam gelmeye çalışıcam az da olsa..çok özledim hepiniziiii
neysem 4000de ismim geçti sonunda meddcezirim bitanem çok saol kuzum benim bak bende senın adını 4002 e yazdımmm
gonzalezım belkı yola çıkmısındır.yolun açık olsun bıtanem
inşallah guzel haberlerle gelıceksın yanımıza ve tedavın guzel geçicek
İnş güzel haberlerle dönecek umudumuzscorpionsumun batı 18i galiba kuzum :26: benîmde 20 si )bugün çatlak ben test yaptım yine
selam benim tatlı kuslarım.. biz simdik yola çıkıyoruz.. esimden zor izin aldım iki dk kızlara haber salayım diye
hepinizi öpüyorum..arada haber vermeye çalısırım.. sevgilerimle, sizleri seviyorumm
haydiin ben kaçtımm
cankuşlar bende bugun annemlere gıtcem.7 gıbı cıkıcam ama bıraz evı toparlım yıne gelırım canlarım olurmu
sızı sevıyorum ıyı sohbetler sızlere
Öyle bitanem pozitif olduğunu düşünmedim zatenbat günü yaparım artık gelmezse kırmızılar pek bir belirtimde yok sadece yaklaşık 5 gündür göğüs uçlarım çok acıyor ve kaşınıyor birde sol yumurtalığımda ağrı oluyor 2 gündür ama bu daha öncende olmuştu ve hamiş değildim
benimde maşallah butun belirtilerim oluyobide düşünmüyorum diyorum düşünsem kimbilir olmayanı doğurcam herhalde
hayalimm cnmm bak o çizgi boşa çıkmaz heeee
sen yarın yada pazartesi ilk idrarınla tekrar yap..bhcg çok düşükse geç çıkıyormuş..benimki de 10 saat sonra çıkmıştı geçen ay..inşallahh hamilesindir cnmmmm
scorpionsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm
nereye gittin yaaa az önce burda değil miydiinnn
tatlım kimse yoktu diğer topiğe göz atıyordummmmmm..nasılsın tatlım kırmızılar gelmişş.bende beklemedeyimmgelse de yeniden çalışsakkkk
bebek mevlitindeydimmm.Allahım ne tatlı bir oğlannn..aldım kucağıma gülücükler attı banaaa..içim gitti desem yeridir..tabi ona değil Allah anasına babasına bağışlasın ama insan benim de olsa artık diyor işteee:26::26:
ahh bebeğimmmm bilmez miyim ben de hep aynı duyguyu yaşıyorum... yok kzuuummm içiin gitme sebebini anlıyorum tabi kii, rabbim bizlere de nasip etsin inş tez zamandaa... bu ay soğan suyuna başlıcam kuzum da adetten sonra kaçıncı günü başlayacağımı bilemedim... bazı yerlerde adetin 7. günü yazıyo.. basılarında adet bittikten sonra 6. gün azıyo... adetin bitmesini beklersek ben çoktan yumurtlamış olcam o yüzden kafam karıştı.. kocişimde keçi boynuzu pekmezi yiyoo.. ballı bi karışım var spermleri arttıran onu aşladı yiyoo.. ben de arı sütü içiyorumm.. şuan adetimin 3.günüü çalışmalar için hazılıklar başladı yaniikuzuummm belki de senin kırmızılar gelmeez deee bebiş gelir haaa ne dersiinnn ayy süper olur vallaaa
hanımlar bugune bugun 2 paşa annesıyım tekı goremedik daha iyi aksamlarr
keserim hoşgelsinn
nasılsın bitanemm
tmm şkerim kolay gelsin.. ben de hala yemek yapmadım ben de çıkarım birazdan akşam görüşüüürüüzzzşimdik yemek yapmaya gidiyom yine gelicem kızçelerim baaaayyyyyyyyyyyyyyy
soğan suyunu saraçoğlunun sitesinde bak cnm belki yazıyordurrrr..inşallah bu ay hayırlı haberler alırız senden tatlımmmmmm..
valla cnm ne bili,m bu ay çok boş geçti..eşim keçiboynuzu bilem yemedi..artık bakalım olsa süper olur amaaaa hiççç zannetmiyommmmmmmmmmmmm:26::26:
hanımlar bugune bugun 2 paşa annesıyım tekı goremedik daha iyi aksamlarr
canım inş subatın 28 gun verdı bırdaha bakacak
hoş bulduk kuzum iyiym kek yapıyordum zebra kek:)) demin burda gördüm hayalim4141 yapmştı sanırım benimde canım çekti hemen yaptım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?