Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

her zamanki gibiii haftasonu sinek avlıyo topikcikkk

canbonlarım ben şimdik yemek yapıyorum.gerçi ben yiyemıyorum dişlerden dolayıda kendıme patates haşlıyorum.dün sadece corba içtim.sabah kavaltıda kibrit kutusu kadar yumurta yedim doktor süt ve süt ürünlerini yasakladı niyeyse oyuzden neye elime atsam eşim başımda zebani gibi yemiyceksin diyorçok açımmmmmmmdidimki hayatım patates yiyebilirmiyim püre diyoki süt ve kaşar peyniri koymıyacaksan yıyebılırsın diyodesemki püre nasıl yapılıyo bilmiyom der
barem mamamı yapıyım gelirim yine
bu arada ilaçlara rağmen 8gün erken adet oldum .demin lavobaya gittim bi baktim açık kırmızı gibi gelmiş biraz
anlamadım hayatımda bi soğanı içtiğim zaman 1 gün erken olmuştum bide şimdi oldum
aslında ilaçta içtim normalde antibiyotık agrı kesıcıler bende gunümü uzatır ama anlamadım nıye böyle oldu
hayırlısı bakalım sonuç ne olacak

oyyy kıyamam bennn mama mı yiyomuş benim bebeğimmmmm, inş en kısa zamanda iyieşirsin kzuummmm
canım demke erken olsunn ayyyy yoksam kistlerin mi patladı erkendenn ayy inşş kistin gisiyodur da ondan erken olmuştur bitanemm
biter bitmez çalışmalara devamm, bide soğan suyuna başlıyoruz kaytarmak yookkk

he kuzum öyle hafta sonları heç sevmiyorum

herkes iyi olsun da, keyifler yerinde olsun da varsın topik sinek avlasın bitanem

yaw az önce neka uzun konuşma yapmışım öyle

canım ben yemeği yapımda gelırım yıne oldumu kuzum

tamam şekerim kolay gelsiinnnnn

kuzum yemeklerımı yaptım bıtanem ama mutfak beni bekliyorsoğan suyuna ben alıştım kuzum içerim artık asıl sen kaytarmıcan ona gorem

hu huuuu ... sevgıler selamlar ben geldım eyy ahalı benm adet bırgun rötar yaptı saolsun..neyse kı bgun tesrıf edebıldıler.. o yuzden yarın sabah gdebılcez hastaneye..sukur kı .. hber vereyım dedım .. ee sızler ne yaptınız.. keserımm ellerıne saglık kekın super otesı gorunuyo.. o tepsıyı kıralamak ıstıyorum, adres veremm mı söz ama tepsını yollarım scorpımm darısı sana olsun balımm..o arkadasın ıcın yaşadıgın heyecanın yakın zamanda onun uğuru sana gelsın balım.. medcezırım balım nasılsın..hftasonu kuzlar uçuyo dımı topıkten hayalotum balkusum nasıl oldun agrın sızın ne alemde.. mama yapam mı sana inş yakın zaman da ıyılesır yerlerı.. aysıma cnm, ne dıcem bılemedımm , keske bızımkıler de saklansa da cıkınca ne oldgnu görurduk en sonunda.. Allpppınmmm nasılsın balım ılhannazımm..asetonum ...zeynebnurum.. nurlum... gurbetkızcem ...ımm baska kımler kaldı yazmadıhgım :26::26:
ve bu arada ıyı dıleklerını yollıyon herkese cok tsk.. saolun ballarım benmm artık sabah kı hastane dönüşü olan bıtenı yazarımm, öpüyorum sızlerı

uffff :44::44:ne kaa yazmışımm bee

Son düzenleme:

bitanem benım çok şükür rötorlı olsada iniş gerçekleşmi,şallahım hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah gonzalezım dualarım senınle
gonzalezim mama yapma midem bulandı 2 gündür ya boş mide doymuyor göbişim
taamam kuzum yarın konusurk yıne allaha emanet ol bıtanem senı cok sevıyorumbunlarda şans öpücükleri olsun sanaallaha emanet olun enişte beye selam

kuzum yemeklerımı yaptım bıtanem ama mutfak beni bekliyorsoğan suyuna ben alıştım kuzum içerim artık asıl sen kaytarmıcan ona gorem

kuzum haid yemeğini ye de öyle gel bitanemmmm soğan suyu konusunda destek olursun bana di miiii ya kuzuuum ne zmaan başlayayım ben, bugün adetimin 4. günü deee

umudum hoşgeldinnnnaptınız kuzum nasıl gıdıyor

aaa umudum da gelmiiişşş ne var ne yok balım

hayalotum senin için üzülüyorum diş ağrısını bilirim

oy ben seni yerim ödümü patlattın benim ya bişey olduda ağlıyon sandım
yok kuzum çektirdim ben dişlerimi 2 gün oluyo 10 dikiş attılar yerleri acıyo biraz.
ama salı günü gitcem diğerleride çekilcek çok tırsıyorum asetonum ya

slm umudum nasılsın?

saolasın cancagzım ıyıyım sukur , sen nasılsın
yarın bıde hastane ıslerımız iyi gıtese de super olsam
bu pc de Allahım ıkı saat bıraz zor acılıyo sayfa.. hemen yazamazsam anlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…