- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.101
harika görünüyo şekerim ellerine sağlııkk
bebeğimmmmmmmmmm en kısa zmanda darısı başına inşş, benim kankam da 6 haftalık hamile biliyo musuunn
çaylar hazır.habıbtem ellerıne saglık cay demını almıs
Eki Görüntüle 634607
hayalim keklerınde cok guzel gozukuyorrrellerinize saglık
amin canımmm cümlemizeeee..oyy bizimkiler bir doğuracak deseneeeee..ardından da biz giderizinşallah tatlımmmmm
ayyyy amin kuzum amiiinn inşallaaaaahhhhhhh
yaa bide bu kk de dolanırken adaçayı yağı(acı elma) ile hamile kalanlara rastladım.. bugün adaçayı yağı da aldım amaaa içime kurt düştü ya tahriş edersem bi taraflarımı
hoşgeldin şekerimmmm.. Bugün nasılsın bakalııımmm
cnm yaa ilk defa senden duyuyorum valla iyi araştır netten falan bak..sonra Allah korusun başına iş açmaaaa:26::26:
tatlım ben yatıyorum..sabah kahvaltıya misafirim..öpüyorum hepiniziiiiiii
cok sukur cnm bugun daha ıyımm annem bende getırdm yanıma kız kardeslerımm falan bu gece bızde kalıcaklarr
ooooooooohhhhhhhh ne güzel vallaaaa.. gün senin günün desenee
sorma bitanemm yaacook iyi geldi gercekten
iyi gelemz mi kuuzuumm.. keşke benimkiler de yakın olsaydı.. off gurbette olmak çok zor kuzuummm yaa
bitanem kocişle çay içicez ben kaçtımmmiyi bak kendine e mii
canım tebrık ederım rabbım nazarlardan saklısın inşallahhanımlar bugune bugun 2 paşa annesıyım tekı goremedik daha iyi aksamlarr
Eki Görüntüle 634644 bu da benim zebra kekim:))
anlaşamadığım olursa aman hiç olmasın diorum ben bazenn benimde var hayalimde çocukları çok kadıncağılar küçük aslında yaşıtızda anam kız çocuğu var Allah ın gücüne gitmesin ama çokkk yaramasss evde dağıtcaklarrr anasıda çokk gamsızz geçen kapıda görüm küçük kızz abla sen nerden geliosun evlimsin vs derken içeri dalı verdii anam heryeri dağıtıo anasında kızm sen napıosun demio eve bakıo öle bönbönn sonra ayağında terlikle girdi kız dedim abla al çocuğu ayakkabısı var ben çocuğu tuttum kolundan benim tutmala yapıştı kolua bi ısrıyor derinki koparcakkk deli oldum şimdi düşünsene öle bi arkadaşş deli olurum yawww bölesini görünce hiç olmasın diorumm valla
hoşgeldın canımslm hanımlar nasılsınız
anammmm gozun aydın bıtanem rabbım sanada nasıp eder ınsallah en kısa zamandacanlarımmmm ben bu sabah teyze oldummmmm..kankamın gece suyu gelmiş..sabah 8 de girmiş doğuma 9 da doğurmuş çok şükürrrrrr..gece 4 ten beri uyku tutmadı beni de..ama yeğenimi yarın görebileceğimm..üzülüyorum fakat doğum yaptığı hastane çoook uzakta ve geçen hafta eşim arabamızı sattı..şirkette eni araç vermedi hala..off off valla içime dert ıoldu bi yandan ama bi okadar da mutluyum yaaa..ne güzel bir duyguymuş....inşallahh annelik te nasipolur bizlere..o kimbilir nasıl bir heyecandır..
bu arada kırmızılarım da geldi çok bekletmeden canlarım..attık önümüzdeki maçlara bakıcazzzzz
yeni bat 16 mart zannediyorummm:26:
canlarımmmm ben bu sabah teyze oldummmmm..kankamın gece suyu gelmiş..sabah 8 de girmiş doğuma 9 da doğurmuş çok şükürrrrrr..gece 4 ten beri uyku tutmadı beni de..ama yeğenimi yarın görebileceğimm..üzülüyorum fakat doğum yaptığı hastane çoook uzakta ve geçen hafta eşim arabamızı sattı..şirkette eni araç vermedi hala..off off valla içime dert ıoldu bi yandan ama bi okadar da mutluyum yaaa..ne güzel bir duyguymuş....inşallahh annelik te nasipolur bizlere..o kimbilir nasıl bir heyecandır..
bu arada kırmızılarım da geldi çok bekletmeden canlarım..attık önümüzdeki maçlara bakıcazzzzz
yeni bat 16 mart zannediyorummm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?