Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ay kuzum ya yedim yazcagıma yaptım yazmısımpardon bılaşıkları toplucam yerleştırcem kuzum yaparım bi ara onu
bıtanem adetın 7.günü başlanıyo 15 gün yapıyosun sabah aç karnına birde akşam aç karnına.yemeklerden 10 15 dakka önce içiyosun kuzum
bide içtikten sonra mandalina yada meyve suyu iç oldugu gibi kokusunu tadını alıyo agzından bısey anlamıyorsunben alıstım bı önceki ay bu ay yıne içicem inşallah

kuzum haid yemeğini ye de öyle gel bitanemmmm soğan suyu konusunda destek olursun bana di miiii ya kuzuuum ne zmaan başlayayım ben, bugün adetimin 4. günü deee

aaa umudum da gelmiiişşş ne var ne yok balım

ayy kusum benm yaa saol balım ıyıdır sen nasılsım kuzum

heya ınıs zor oldu bıraz ama, kacılın vede acılın dıdım ıns balım artık kısmetımız de ne varsa onu görce..
amanıınnn e ne zaman geccek bu halın seın
a.s. bızde de selamlar enısteyei ıyı baksın kuzuma

saolasın cancagzım ıyıyım sukur , sen nasılsın
yarın bıde hastane ıslerımız iyi gıtese de super olsam
bu pc de Allahım ıkı saat bıraz zor acılıyo sayfa.. hemen yazamazsam anlayın

anam bende çıkıyon sandım hemen yolladım gonzalezımı yaadaha gıtmıyomus ya

bizdende a.s gonzalezim sülerim enişte beyine iyi bak bana diye
bilmiyomki bitanem salı yine çağırdı yanına.dikişlere bakcak sanırımbide daha 7 tane daha gazi dişim varda öle işte kuzum artık kalpten gıderım salı günübakma büle güldüğüme diş deyınce bile kalb,im hızlı hızlı atıyo valla

kuzuuuumm inş yarın her şey yolunda gider bitanemmmmmm, ki bence öyle olcakk ayyyy çok heyecanlandımmm

ayy ben hala bişe yemedim , 2 gündür böyleyim ya hemen 1 kilo vermişim şimdi kalkayım da bişşiler yiyeyi bi zahmet

ben de bildiğin gibi kuzuumm, iyiyim çoooooooooook şükürr

CANLARIM BEN KAÇTIM ŞİMDİLİK, SONRA YİNE GELİRİİMMMMMM AZCIK BİŞİLER YEMELİYİM ARTIIIKK
SİZİ SEVİYORUUMMMMMMM

anam bende çıkıyon sandım hemen yolladım gonzalezımı yaadaha gıtmıyomus ya

olsun balım benm zaten sımdı burada anıden cıkabılıurm cagırdıkları zaman. bıde deım ya sayfa gec acılıyo..ondan hemen yazıp cıkamazsam anlarsın kuzum smdı az bı cıkım gelırım yıne

nasıl verdin kuzum ya bende üstüne bu şekilken gram almışımalaalaa ya terazı bozuk yada benim ayarlarım bozuk

tamam gonzalezım kendıne ıyı bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…