Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canıım maşallaaah senin adına çok sevindimm sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim
ahh canım bi becerebilsem takmamayı.. bu 12. ay hala olmadı, insan ister istemez stres oluyo... sen hamile kalmak için ekstra bişe yapmış mıydın canım

Kızlar bir süreliğine çıkıyorum sonra geleceğim inşallah,
göremezsem hepinize iyi geceler,öpüyorum hanımlar

rabbım sagsalım kucagına almayı nasıp etsın canım

ben kaç denemeler yaptım cnm olurrr

sen soganın ardından bı tane mandılalına ye kuzum yada onun gıbı boyle ekşi bişeyler portakal falan 3 gune kalmaz alışıcan inşallahhatırlamıyonmu benı ılk içitiğimde aglıyodum içemiyorum diye

iyi geceler arkadaşlar öpüyorumm hepinizi
ben biraz doktor araştırıyımm ankarada önerisi olan varsa yazarsa sevinirimm

kuzum içerkenki şoku çabuk atlatıyorum daa.. sonrasında gün boyu midem fena ağrıyo,kasıklarım içim bükülüyo gibi oluyoo.. geçen sefer 4 günün ardındna acıdan bırakmak zorunda kalmıştım... belki de bişeyler söküyodur içimde de ondan oluyodur ama dayanamadım.. bu kez çook kararkıyım tatlımm

amin cnm darısı sizin başınıza ya desem inanmassınız bende böle olmuo die kafaya takıodum sonra böle ewde genel temizlik yaptım koltukları falan cektim incir kaynatıp suyunu içtim falan megerse ben ozman hamileymişim allahım korududa düşmedi allah korusun cnm ben ne kadar uzun süre olupta evli daha sonradan tedavisiz olanları biliyyorum ben 8 aylık ewliyim sne?

canım ılk tam saymadım ama ılk gunler dıyım benımde oyleydı hatta bıkere denedım bıraktım 2.yapısımda devam ettımama saglık daha onemlı eger sıkıntıya sokuyosa ıcmessın bıtanem.sıkma canını ama rabbım kuvvet verır ınsallah

Canım ben de 18 aylık veliyim vee 12 aydır istiyoruz ama nasip olmadı.. çok şükür eşimde de bende de bi sorun çıkmadı ama Rabbim ol demeyince olmuyo işte sizin kaçıncı ayda tuttu maşallaaaaaaaaahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…