- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.381
olur cnm takma kafana ne kadar ustune dusmessen okadar yakın zamanda oluo ben mesala taktım olmadı bu ay takmıcam dedim ocaktan için adet tarıhımden 2 qun ınce test yaptım pzitif cıktı doktora gttm 5 haftalık hamilesin dedihiç beklemediğin anda gelio cnm allah kucagınza almayı nasip etsin
olur cnm takma kafana ne kadar ustune dusmessen okadar yakın zamanda oluo ben mesala taktım olmadı bu ay takmıcam dedim ocaktan için adet tarıhımden 2 qun ınce test yaptım pzitif cıktı doktora gttm 5 haftalık hamilesin dedihiç beklemediğin anda gelio cnm allah kucagınza almayı nasip etsin
Kızlar bir süreliğine çıkıyorum sonra geleceğim inşallah,
göremezsem hepinize iyi geceler,öpüyorum hanımlar
evet kuzuumm çok kararkıyım bu kez içicem, hatta bu akşam soğan yedim yemeğin yanında.. ama saatlerdir midem ağrıyo kasıklarım ağrıyoo çok fena oldu içim.. 15 gün dayanıcam artık bebiş içiiinnnn
nurluuumm çocuğun mu var seningeçmiş olsun canımm, ne aşısıı
görüşüürüüzz ayşecim iyi gecelerrrr
Kızlar bir süreliğine çıkıyorum sonra geleceğim inşallah,
göremezsem hepinize iyi geceler,öpüyorum hanımlar
ben kaç denemeler yaptım cnm olurrr
iyi geceler arkadaşlar öpüyorumm hepinizi
ben biraz doktor araştırıyımm ankarada önerisi olan varsa yazarsa sevinirimm
sen soganın ardından bı tane mandılalına ye kuzum yada onun gıbı boyle ekşi bişeyler portakal falan3 gune kalmaz alışıcan inşallah hatırlamıyonmu benı ılk içitiğimde aglıyodum içemiyorum diye
canıım maşallaaah senin adına çok sevindimmsağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim
ahh canım bi becerebilsem takmamayı.. bu 12. ay hala olmadı, insan ister istemez stres oluyo... sen hamile kalmak için ekstra bişe yapmış mıydın canım
iyi geceler arkadaşlar öpüyorumm hepinizi
ben biraz doktor araştırıyımm ankarada önerisi olan varsa yazarsa sevinirimm
yaw zeynebnurum bende sen cıktın sanıyodum
konusamadık goruyonmu
tamam bıtanem ınsallah gonlune gore bı doktor bulursuniyi geceler
rabbım sagsalım kucagına almayı nasıp etsın canım
kuzum içerkenki şoku çabuk atlatıyorum daa.. sonrasında gün boyu midem fena ağrıyo,kasıklarım içim bükülüyo gibi oluyoo.. geçen sefer 4 günün ardındna acıdan bırakmak zorunda kalmıştım... belki de bişeyler söküyodur içimde de ondan oluyodur ama dayanamadım.. bu kez çook kararkıyım tatlımm
amin cnm darısı sizin başınıza ya desem inanmassınız bende böle olmuo die kafaya takıodum sonra böle ewde genel temizlik yaptım koltukları falan cektim incir kaynatıp suyunu içtim falan megerse ben ozman hamileymişim allahım korududa düşmedi allah korusun cnm ben ne kadar uzun süre olupta evli daha sonradan tedavisiz olanları biliyyorum ben 8 aylık ewliyim sne?
doktor bakıyorumyaa ondan pek bakamıyorum canımm evet görüşemedikk inşallah iyisindirrr kendine dikkat ett öptüm bitanemmm
Canım desteğin için çoooooooook sağol.. Umut oluyosunuz bizlereee Allah razı olsuunn
amin cnm allahım hepinize tatdırsın bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?