Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hoşbuldum

İyiyim canım o ses Türkiye yi izliyorumw

Sen nasılsın ne var ne yok

benden d eiyiylik kuzum, ben de karadayıyı izliyoruumm o ses türlkiye'de de aydanı tek geçerim beeennn

oley be canbonlarımın birazı kaçmış ama geri kalanını yakaldım çok şükür
pişşşşşşşşşşşşşşşştttt ben geldimmmmmmm

hoşgeldin kzuuumm, nasıl olduuunnnn

nurlummmm hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zeynebnur hosgeldinzzzz sekerlerrrrrr

dr. sonradan mı ayrılmışş.. dr. u takip et o zaman kuzuumm, nereye gittye sen de o hastaneye gidersin.. tabi şehir dışına çıkmadıysa.. ufff şu dr. değişikliği çok tedirgin ediyo insanı

hoşbuldum canım bu arada

ya çok iyi bi dr oldugunuda bilmiyorumm ama netten aldım randevuyu o önceden ayrılmış amaa kaldırmamışlar iştee ankarada iyi biryer arıyorumm bakalımm daha reglime biraz daha arştırırım

vala bnm kı de kahva ıcmıyodu ama artık ıcıyo oda bebegmz olsun ıstıyo anlattım boyle boyle yaptıgım zaman artık iciyoo :)
ALLAH yardmcın olsun cnmm

Hayalotum bebişim hoşgeldin,

Teşekkür ederim

Telden yazıyorum çok yavaş ve geriden takip ediyorum dolayısıyla,kusura bakmayın geç cevap yazabilirim

benden d eiyiylik kuzum, ben de karadayıyı izliyoruumm o ses türlkiye'de de aydanı tek geçerim beeennn

hoşgeldin kzuuumm, nasıl olduuunnnn

hoşbulduk şekerimiyiyim bitanem dişimi merak etmişin.agrımıyo ama yarın yıne gıtcez dikişlerim alıncakbide çekım işleri daha var:18::18::18:korkuyom sen nasılsın canım nasıl gıdıyo afacanlarla

kizlar silkelet sonra hamis kal diye bir topik acilmis okudunuz muuuuu deneyinnnnn hamile kalanlar cokkk

Teşekkür ederim

Telden yazıyorum çok yavaş ve geriden takip ediyorum dolayısıyla,kusura bakmayın geç cevap yazabilirim

olsun bıtanem benım gec yaz olurmu hıc oyle sey beklerız bız seni
nasılsın canım teyzoşum hastalanmıs ama aşı zamanları olur oyle canım toparlanmısınız cok sukur

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…