- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.341
Hoşbuldum
İyiyim canım o ses Türkiye yi izliyorumw
Sen nasılsın ne var ne yok
oley be canbonlarımın birazı kaçmış ama geri kalanını yakaldım çok şükür
pişşşşşşşşşşşşşşşştttt ben geldimmmmmmm
hg. hayatmmm nasılsın ?
yemek yaptimmm o yuzden gelemedim bezelyeee ve pilav buyrun birlikte yiyelim habibtelerimmm
dr. sonradan mı ayrılmışş.. dr. u takip et o zaman kuzuumm, nereye gittye sen de o hastaneye gidersin.. tabi şehir dışına çıkmadıysa.. ufff şu dr. değişikliği çok tedirgin ediyo insanı
anacım benimki huysuzzz.hafta içi akşam kahve iiçmez uykusu kaçarmiş
neyse ki fındık ceviz keçiboynuzu yiyor çok şükür..o vitaminleri duydum da doktora sormadan da içsin istemiyorum..bakalım artık..neyseki sperm tahlilleri öyle kötü değil.doğal yoola hamileliğe yetiyor da sorun ne bilemiyoruz
benden d eiyiylik kuzum, ben de karadayıyı izliyoruummo ses türlkiye'de de aydanı tek geçerim beeennn
hoşgeldin kzuuumm, nasıl olduuunnnn
nurlummmm hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zeynebnur hosgeldinzzzz sekerlerrrrrr
nurlummmm hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zeynebnur hosgeldinzzzz sekerlerrrrrr
hb ayşemçok şükür bitanem sen nasılsın
Hayalotum bebişim hoşgeldin,
Teşekkür ederim
Telden yazıyorum çok yavaş ve geriden takip ediyorum dolayısıyla,kusura bakmayın geç cevap yazabilirim
kizlar silkelet sonra hamis kal diye bir topik acilmis okudunuz muuuuu deneyinnnnn hamile kalanlar cokkk
sllmmm canlar naparsınız bakayım
sllmmm canlar naparsınız bakayım
hg. cnmm ıyımm sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?