Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aminn kuzumm, inşş Rabbi yardımcı olur da içebilirim.. geçen sefer çok fenaydım ya ben kıvranıp duruyodum acıdan.. eşim de dayanamadı sağlığını bozcan dedi ondan bıraktım ben dee.. inş bu sefer kısmet olur daa soğan cücüğümüz ollur bizim deee

inşallah kuzum artık soğanmı olur sarımsakmı bilemem

inşş Rabbim doğru zamanda bize de isteyen herkese de nasip etsin inşşşşşşşşşşşşş

maşallaaahh canım yaaa, hamiş haberi duyunca kendim hamişmişim gibi sevindirik oluyorum vallaaaa

allahım sizede tatdırsın bu duygu hamişlerin duası kabul olurmus :) allah tum istiyenleri ewlat sahibi yapsın

inşallah kuzum artık soğanmı olur sarımsakmı bilemem

hayırlısı ile hayırlı zamanda olsun, sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bi evlat olsun Rabbim salihlerden bir evlat bağışlasın daaa soğan da olsa sarımsak daaa göbüşümde yeri var vallaaa

allahım sizede tatdırsın bu duygu hamişlerin duası kabul olurmus :) allah tum istiyenleri ewlat sahibi yapsın

amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Rabbim sana da sağlıklı bi hamilelik dönem nasip etsin ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşşşşş

Nisam çok memnun olsum canım, arada da olsa gelmeye çalış olur muu
hayalotum ben artık çıkayım midem çok fenaaa
uyusam iyi olurr
size iyi geceleeerrrrrr öpüyorum hepinizii

Nisam çok memnun olsum canım, arada da olsa gelmeye çalış olur muu
hayalotum ben artık çıkayım midem çok fenaaa
uyusam iyi olurr
size iyi geceleeerrrrrr öpüyorum hepinizii

tamam bıtanem tatlı ruyalar geçmiş olsun canım yat dınlen bıraz
bende cıkarım bıraz dan benım kı yatalım der
tatlı ruyalar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…