- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #40.401
Canım ben de 18 aylık veliyim vee 12 aydır istiyoruz ama nasip olmadı.. çok şükür eşimde de bende de bi sorun çıkmadı ama Rabbim ol demeyince olmuyo iştesizin kaçıncı ayda tuttu maşallaaaaaaaaahhhhh
canım ılk tam saymadım ama ılk gunler dıyım benımde oyleydı hatta bıkere denedım bıraktım 2.yapısımda devam ettımama saglık daha onemlı eger sıkıntıya sokuyosa ıcmessın bıtanem. sıkma canını ama rabbım kuvvet verır ınsallah
inşallah canım çok saolbu arda hoşgeldın aramıza
aminn kuzumm, inşş Rabbi yardımcı olur da içebilirim.. geçen sefer çok fenaydım ya ben kıvranıp duruyodum acıdan.. eşim de dayanamadı sağlığını bozcan dedi ondan bıraktım ben dee.. inş bu sefer kısmet olur daa soğan cücüğümüz ollur bizim deee
ne demek cnm est bizde yasadık o duyguları sabredelim allahım doğru zmanda wercektir
yaklasık 6 ayda falan cnm ilk 2 ay korunduk
hosbuldum cnm:)
inşş Rabbim doğru zamanda bize de isteyen herkese de nasip etsin inşşşşşşşşşşşşş
maşallaaahh canım yaaa, hamiş haberi duyunca kendim hamişmişim gibi sevindirik oluyorum vallaaaa
inşallah kuzum artık soğanmı olur sarımsakmı bilemem
nisam bundan sonra hep gel bizlerle konusmayaherşeyımızı paylaşıyoruz burda.
allahım sizede tatdırsın bu duygu hamişlerin duası kabul olurmus :) allah tum istiyenleri ewlat sahibi yapsın
amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Rabbim sana da sağlıklı bi hamilelik dönem nasip etsin ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşşşşş
amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Rabbim sana da sağlıklı bi hamilelik dönem nasip etsin ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşşşşş
Nisam çok memnun olsum canım, arada da olsa gelmeye çalış olur muu
hayalotum ben artık çıkayım midem çok fenaaa
uyusam iyi olurr
size iyi geceleeerrrrrr öpüyorum hepinizii
hayırlısı ile hayırlı zamanda olsun, sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bi evlat olsun Rabbim salihlerden bir evlat bağışlasın daaa soğan da olsa sarımsak daaa göbüşümde yeri var vallaaa
inş. cnmben genelde 2013 ekim ayı annelerindeim
tamam bıtanem bı sıkıntın olursa bızler burdayız.ee bıde teyzosun gelısmelerını yazarsın vakıt buldukca
Nisam çok memnun olsum canım, arada da olsa gelmeye çalış olur muu
hayalotum ben artık çıkayım midem çok fenaaa
uyusam iyi olurr
size iyi geceleeerrrrrr öpüyorum hepinizii
tabi cnm neden olmasın sizin sıkıntınızda olursa ben burdaım yardımcı olurum hoscakalın öpüyorum yarın doktor muayenem war
tamam canım hayırlı haberlerle gelırsın inşallahrabbım korusun tatlı uykularrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?