Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

İnşş çook iyi bi dr.a denk gelirsin ardından hemen hamiş kalırr veee aynı dr.unda da hayırlısı ile doğu yaparsııınn ayyy çok heyecanlıııııı

ohh iyi ağrımasın, yarın da iyi geçer inş kuzumm.. afacanlarım naapsınlar, okumalarını geliştimeye çalışıyo pıtırcıklarımmm

kizlar silkelet sonra hamis kal diye bir topik acilmis okudunuz muuuuu deneyinnnnn hamile kalanlar cokkk
nasıl yapcaz yaaa, ayy valla düşünürken bile gülesim geliyooo

sllmmm canlar naparsınız bakayım

hoşgeldin bitanemm, iyiyiz çok şükür sen nasılsın bitanemmm teyzoşum nasııll

topık şuan yıkılıyodur ozaman
gormedım habıbtem ben dırek buraya iniş yapınca
aa okusamda ne fayda benımkı kendın silkelen dediydide

valla benimkine silkele desem silkeler.. adam ne desem yapıyo belki tutar diye... onun psikolojisini de bozdum hatta o benden daha kötü şuan, çok istiyo bebişimiz olsun diye yaaa

iiiiz bizde çok şükür yasak hayalim gelmiyor mu artık:26:

yemek yaptimmm o yuzden gelemedim bezelyeee ve pilav buyrun birlikte yiyelim habibtelerimmm

Ooohhhh afiyet bal şeker olsun şifa olsun ,vitamin olsun,enerji olsun minik meleğe
Daha ne diyim bütün güzellikler onun olsun

maşalah bıtanem okusunlar aglama ama bıtanem ya ben hepten sıldım aslında bu ay bu doktorun yaptıgını gorunce sogudum bı kaç ay doktorlardan ve formullerden.bıde diş tedavısını yapım osırada sogan suyu yapcaz senlekaytarmak yok hevalla benımkı kendın sılkelen dedı ya ustune zıplayasım geldı şimdi

olsun bıtanem benım gec yaz olurmu hıc oyle sey beklerız bız seni
nasılsın canım teyzoşum hastalanmıs ama aşı zamanları olur oyle canım toparlanmısınız cok sukur

İyi teyzesi şimdi çok işükür teyzelerine selamları var
aşı yapabiliyor haklısın bitanem

Smile pasif duruma geçti niyetler basıyorum olmuyorrr

yirim ben onları
geçsin kuzum boşver arada oluyor oyle ama sinir bozucu bak bunu senın yerıne yapıyorum smiller için
canımsın

Bu 6. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldum Bebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...

olur cnm takma kafana ne kadar ustune dusmessen okadar yakın zamanda oluo ben mesala taktım olmadı bu ay takmıcam dedim ocaktan için adet tarıhımden 2 qun ınce test yaptım pzitif cıktı doktora gttm 5 haftalık hamilesin dedi hiç beklemediğin anda gelio cnm allah kucagınza almayı nasip etsin

evet kuzuumm çok kararkıyım bu kez içicem, hatta bu akşam soğan yedim yemeğin yanında.. ama saatlerdir midem ağrıyo kasıklarım ağrıyoo çok fena oldu içim.. 15 gün dayanıcam artık bebiş içiiinnnn

nurluuumm çocuğun mu var senin geçmiş olsun canımm, ne aşısıı

kızlarr cumleten ıyı geceler ben kacıyorumm iyi sohbetlerr canlarrr :)))) yarn gorusmek uzereee

görüşüürüüzz ayşecim iyi gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…