Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cok sukur habibtemmmmmmm...allah kabuil etsinnnnnn canim benimmmm..:26::26::26::26::26:
ailenleee barismana da cokm ama cok sevindimmm ne guzelllll bir vesile olmussss iyiki yapmissin habibtemmm
ellerine saglik habibtemmmm insallah allah gonlune gore veirir

allahrazı olsun habıbtemmm çok saol
biraz barıştık gıbı bısey oldu ama neka degısmıs herkes 6 yıldır hıc gormemıstım vallaiyimi oldu kotumu habıbtem bundan sonra bellı olcekben yıne elımden gelenı yaptım

hoşbulduk habıbtemmmmmmmmm
çok guzel geçti kuzum darısı senın başına inşallah
yoruldum ama degdiii
sen nassın fındıgım nasıl bakem

iyiyizzzzz teyzesiiii yemek yedikkk ama evi toparlamadik daha esim pazara gittii alisveris yapmis ama dizmedim daha oylece durruyorlar birazdan kalakr temizlerimmmmmmm habibtemmm seni birakip gidemem hicbiryere

habibtemm acil cikmam lazimmm esimmmm modemi alacakmisss artikk ne zaman getirir bilmiyorummmm opuyorummm seniiii gelebilrisem gelirimmm tekrardaannnn...kusura bakma olurmuuuu canimsin sen

iyiyizzzzz teyzesiiii yemek yedikkk ama evi toparlamadik daha esim pazara gittii alisveris yapmis ama dizmedim daha oylece durruyorlar birazdan kalakr temizlerimmmmmmm habibtemmm seni birakip gidemem hicbiryere

oy ben sızı yerimmmmm
habıbtem yakın olaydım ben dizerdim onlarııı

tamam kuzum benım bende senı cok sevıyorum yarın konusuruz artık olsun
allaha emanet ol bıtanem.parmaklarında delınmıs hep kıyamam kuzuma ya
iyigeceler canımmmmmm

medcezierimmm sana ozel mesaj attimmm okudunmu habibtemmmm.

habibtemm acil cikmam lazimmm esimmmm modemi alacakmisss artikk ne zaman getirir bilmiyorummmm opuyorummm seniiii gelebilrisem gelirimmm tekrardaannnn...kusura bakma olurmuuuu canimsin sen

hoşbulduk habıbtemmmmmmmmm
çok guzel geçti kuzum darısı senın başına inşallah
yoruldum ama degdiii
sen nassın fındıgım nasıl bakem

hayalotum veee hbibtamm ayrılamıyorum yaffffff.. ama zamanım daralıyoo daha bi ton iş beni bekliyoo... hele ütüü offffff nefret ediyorum yaa
hayalotummm Allah kabule tsin bitanem, çok ii yapmışsın kuzuummmmmm evet bebeğimm ellerim çok fenaa, hele sağ elim nasıl kalem tutcam yarın bilmiyorum yaniii
alppınım sen de niyetleniyosun madem, Allah nasip etsin sana da habibtemmm...

bu kez kesin kaçtııımmm, öpüyorum canlarımm

kıyamam kuzum
yanında olsaydım senın yerıne de kalemı ben tutardım
çok saol canımın içi
yap işini bitanem yarın okul var uykunu al güzelce zaten çalışmadan cıkmısınız
çok öpüyoru m canım tatlı uykular kolay gelsın

hayalotum rahim ağzındaki yara dondurldu ya nemzan sonra bebişm olur acep bazı sayfalarda 1-2 ay yazmşlar bende umutlnayımmi:))biraz saçma bir soru oldu ama düşnmesi bile güzel:)

hoşbulduk canım nasılsın?
oy kuzum beğendim ama yazamadan cıkmak zorunda kaldım dün kusura bakmadün biraz yorgundum ama bugun daha iyiyimsen nasılsın keserım
hayalotum rahim ağzındaki yara dondurldu ya nemzan sonra bebişm olur acep bazı sayfalarda 1-2 ay yazmşlar bende umutlnayımmi:))biraz saçma bir soru oldu ama düşnmesi bile güzel:)
valla bıtanem eltımınde yarası vardı ..doktora gıttıgımızde hamılelıge engel bı durum yok dedı.daha sonra yakma ve dondurma işlemini anlatmıstı.yara sırasında akıntı olusuyorya aslında o akıntı engelmiş hamile kalmaya dıye bılıyorum:44:eltimin spirali olduğu için o esnada donduramadı sadece verilen ilaçları kullandı sonrasındada gitmedi benimde var yaram ama önemsencek bişey dedi doktor.ya kuzum süreye takılma bıtanem ya onlar 1 2 ay yazmıslar ama genel durumdur belkı sen ılk aydan bıle hamiş kalcan inşallahzamana takılma kuzum elbet gelcek o günde
slm arkadaşlar nasılsınız

slm hoşgeldiniz bitanemmmnasılsın klnım teyzosum nasıl

günaydın canbonlarımmmm
nabersınız bakem
umudum selencelkım nerdesınız yahu scorpıonsumda yok alaala:44::44::44:
biraz işlerim var halleıp gelıyorum kuzularımmm

canım benimmm mide bulantıları ile ugraşıyorum yatıyorum sürekli sıkıldım artık yatmaktanyatarsam geciyo sonra annemlere gittim biraz orda kaldım okul oldugu için geldim sizleri özledim hemen bakim dedimhaftayada kardeşim gelcek o bakcak birazda hayırlısı ile 3.5 ay olsaydı gecicekti inşş ondan sonra hep aranızdayım tatlımmsen nasılsın bitanemmnasıl fındıgım hareketlerini histtemeye başladınmı ama erken sanırım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…