- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.101
hayalotummmmmmmmmmm hosgeldinnn habibtemmmmm nasil gecti mevlut tatlimmmm ayy cok yorulmussundur simdi kiyamam sana
ben geldimmmmm
eee hadı ben mevlüt okuttum sizler nerdesiniz yahu
habıbtem çok şükür mevlütüm çok güzel geçti
hiçbir sorunum çıkmadı çok şükür
annemlerde teyzemlerde geldi aslında anne tarafımla konusmuyorum evlendıgımden beri evime ilk kez geldiler ama barıştık gibi birşey oldu
işte benden havadısler boyle.onlar gıttıgı gıbı evı toparladım halıları yıkamaya gonderdım şimdik oturuyorummmm çok şükürrr
eee sızler nerdesınız bakım
cok sukur habibtemmmmmmm...allah kabuil etsinnnnnn canim benimmmm..:26::26::26::26::26:
ailenleee barismana da cokm ama cok sevindimmm ne guzelllll bir vesile olmussss iyiki yapmissin habibtemmm
ellerine saglik habibtemmmm insallah allah gonlune gore veirir
hoşbulduk habıbtemmmmmmmmm
çok guzel geçti kuzum darısı senın başına inşallah
yoruldum ama degdiii
sen nassın fındıgım nasıl bakem
iyiyizzzzz teyzesiiii yemek yedikkk ama evi toparlamadik daha esim pazara gittii alisveris yapmis ama dizmedim daha oylece durruyorlar birazdan kalakr temizlerimmmmmmm habibtemmm seni birakip gidemem hicbiryere
habibtemm acil cikmam lazimmm esimmmm modemi alacakmisss artikk ne zaman getirir bilmiyorummmm opuyorummm seniiii gelebilrisem gelirimmm tekrardaannnn...kusura bakma olurmuuuu canimsin sen
tamam kuzum benım bende senı cok sevıyorum yarın konusuruz artık olsun
allaha emanet ol bıtanem.parmaklarında delınmıs hep kıyamam kuzuma ya
iyigeceler canımmmmmm
medcezierimmm sana ozel mesaj attimmm okudunmu habibtemmmm.
ben geldimmmmm
eee hadı ben mevlüt okuttum sizler nerdesiniz yahu
habıbtem çok şükür mevlütüm çok güzel geçti
hiçbir sorunum çıkmadı çok şükür
annemlerde teyzemlerde geldi aslında anne tarafımla konusmuyorum evlendıgımden beri evime ilk kez geldiler ama barıştık gibi birşey oldu
işte benden havadısler boyle.onlar gıttıgı gıbı evı toparladım halıları yıkamaya gonderdım şimdik oturuyorummmm çok şükürrr
eee sızler nerdesınız bakım
habibtemm acil cikmam lazimmm esimmmm modemi alacakmisss artikk ne zaman getirir bilmiyorummmm opuyorummm seniiii gelebilrisem gelirimmm tekrardaannnn...kusura bakma olurmuuuu canimsin sen
iyiyizzzzz teyzesiiii yemek yedikkk ama evi toparlamadik daha esim pazara gittii alisveris yapmis ama dizmedim daha oylece durruyorlar birazdan kalakr temizlerimmmmmmm habibtemmm seni birakip gidemem hicbiryere
allahrazı olsun habıbtemmm çok saol
biraz barıştık gıbı bısey oldu ama neka degısmıs herkes 6 yıldır hıc gormemıstım vallaiyimi oldu kotumu habıbtem bundan sonra bellı olcek ben yıne elımden gelenı yaptım
cok sukur habibtemmmmmmm...allah kabuil etsinnnnnn canim benimmmm..:26::26::26::26::26:
ailenleee barismana da cokm ama cok sevindimmm ne guzelllll bir vesile olmussss iyiki yapmissin habibtemmm
ellerine saglik habibtemmmm insallah allah gonlune gore veirir
hoşbulduk habıbtemmmmmmmmm
çok guzel geçti kuzum darısı senın başına inşallah
yoruldum ama degdiii
sen nassın fındıgım nasıl bakem
hayalotum veee hbibtamm ayrılamıyorum yaffffff.. ama zamanım daralıyoo daha bi ton iş beni bekliyoo... hele ütüü offffff nefret ediyorum yaa
hayalotummm Allah kabule tsin bitanem, çok ii yapmışsın kuzuummmmmmevet bebeğimm ellerim çok fenaa, hele sağ elim nasıl kalem tutcam yarın bilmiyorum yaniii
alppınım sen de niyetleniyosun madem, Allah nasip etsin sana da habibtemmm...
bu kez kesin kaçtııımmm, öpüyorum canlarımm
keserimmmm hosgeldinnnnnn canimmmm nasilsinnn nasil oldunnnn agrin falanm varmi tatlimm
oy kuzum beğendim ama yazamadan cıkmak zorunda kaldım dün kusura bakmahoşbulduk canım nasılsın?
valla bıtanem eltımınde yarası vardı ..doktora gıttıgımızde hamılelıge engel bı durum yok dedı.daha sonra yakma ve dondurma işlemini anlatmıstı.yara sırasında akıntı olusuyorya aslında o akıntı engelmiş hamile kalmaya dıye bılıyorum:44:eltimin spirali olduğu için o esnada donduramadı sadece verilen ilaçları kullandı sonrasındada gitmedihayalotum rahim ağzındaki yara dondurldu ya nemzan sonra bebişm olur acep bazı sayfalarda 1-2 ay yazmşlar bende umutlnayımmi:))biraz saçma bir soru oldu ama düşnmesi bile güzel:)
slm arkadaşlar nasılsınız
yettim garii haylotum benimmmgünaydın canbonlarımmmm
nabersınız bakem
umudum selencelkım nerdesınız yahu scorpıonsumda yok alaala:44::44::44:
biraz işlerim var halleıp gelıyorum kuzularımmm
canım benimmm mide bulantıları ile ugraşıyorum yatıyorum sürekli sıkıldım artık yatmaktanhayalotummmmmmm nasillll acabaaa mevludu nasil gecti merak ettimmmmmm canimm benimmm..
umudumda gelmediiiii acaba neden gelmedi ozledimmm gelsede iki laf ederizzz
scorpimdeeee yogundu habibtem benimmmm kkiyamam kendisinee
selenclk nerdee goremiyoruzz insallah hersey yolundadir teyzosu merak etttikkk acikcasiiii:26::26::26::26::26:
gurbetkizimmmm habibteee gelmissinnn ama kmsecikler yok diye cikmiissss cnimmmm benim yaaaa
medcezirimmmmm kocisiyleee mutlu mesutt caylarini yudumluyorlardir simdiiii
aysecikkkk nerelerdeeeee kocasiyla gezmelerdedirrr kesineee
keserimmmmm nasil oldu acabaaaa///
eee saymadigimmmm baska kimler varrrrr yazmadiklarim ksuuruma bakmasinn simdilikk aklimdakiler bu kadarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?