- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.081
bebeğimm lütfen yapma böyleee, karamsarlık zamanı değil şuaannn.. bak hepimiz senden yana böyle umutluyken, yapma kuzumm...du bakalım hem sorun varsa bile ona göre tedavini olursun bitanemmyeterki Rabbim dermansız dert vermesinn
amaan kuzuuummm boşverrrr öyleleri arkadaş listende olsa nolur olmasa nolur...
valla bahsettiğin kişiyi anladım, inan o benim umrumda değil... o günlerde çok kırılmıştım ama şuan kırgın da değilim çünkü benim için hiç bir şey ifade etmiyor
kişiliğini ortaya serdı işte.. bence sen de takma..
benim burda olmadığı için üzüldüğüm tek insan yasakhayalim.. Onun da canı sağ olsun, iyi olduğunu bileyim o bile bana yeter
bitanemm benimm geçmiş olsunn çok şükür ki bebeğin hala seninle kuzuumm, Rabbim bi daha yaşatmasın
bebeğimm saat 10da başlayan temizlik akşam 10da sona erdi çok şükürrr.. benim de pilim bitti tabii, güya eve temizlikçi kadın alıyorum ben ondan beter oluyorum yaa.. ahanda halim bubu yorgunlukla bi de çalışma yapcaz bugünn iş peşindeyken uyuyup kalmazsam tabii
hayalotum ve ayşeeemmm benim de canım çıktı ayol, ellerim delik deşik oldu yaaama mis oldu evim çoook şükürr yarın da çamaşır ve ütüleri çıkardım mı aradan benden iyisi yok vallaaa
hepinizi çooooooooook seviyorumm , öptüümmm
habibtelerimmm nasilsinizzz dun internetim yoktu giremedimmm...hepinizi cok ozledimmmm...herkes iyimi
hoşgeldin habibtem, ben de geç geldim bugün ama kimsecikler yok... bir hafta sonu klasiğiyle karşı karşıyayız yani
iyiyim ben çok şüküürr, sen nasılın balımmmmteyzoşum fındığım napıyoooo
iyiyizzzz guzel teyzesiiiii...hic halimiz yok is yapacakkk mutak oldugu gibi duruyorrr...bir bakayim dedimmm kimler var diyeee...birazdannn temizliyecemm mutfagii...sen nasilsin canim benimm calismalara basladin dimi
amaaann kendini ne zmaan iyi hissedersen o zaman yaparsın bitanem, dinlenmene bak
yaa çalışmalara başladık bitanemmama garip biş y oldu bu ay.. 9. günü ovu testi yaptım ve pozitife yakın koyulukta çıktı .. 10. gün tekrarladığımda daha silikti.. dünde 11. günümdi yine silikti... bugün de birazdan yapcam ama aklım bulandı.. benim adetim son 2-3 aydır 9-10 gün sürüyo... ben adetin sonunda nasıl yumurtluyorum anlayamadım vallaa
hic kullanmadimmm ben habibtemmmm...kadin ayda 1 kez yumurtlamazmi ve 24 saat surerr...habibtemmmm sogan suyunu iciyorsun dimii...devam et insallah bu ay olur siz bir var bir yok calisma yapinnnnnn biz 4.aya girecezzz calisma yapmayali esime acimmaya basladimmmm[/B]
bebeğim bu ay 9. gün temizlenmiştim zaten, o yüzden ogün çalışabildik Allahtan2. çalışma da dündü
soğan suyumu içiyorum, sabahlarıda aç karnına arı sütümü içiyorum ardından bal+polen yiyorum... eşimde keçiboynuzu ve sperm arttırıcı baharatlı bi karışım yiyo... bakalım bundna sonrası kısmetinşşş bu ay bölyle olurum yaaaaaaaaaaaaaa
insalahh medceziriimmmmm insallahhhhhh hamile kalirsin bu ayyyyarasinnn habibtemmmm sogan suyu...esin de ari sutu icsinnn canimm...insallah insalllahhh olursunnnn
ayyyy inş bitanemmmm, kuzumm dün gece de harika rüyalar gördüm zateennnnn
Allahımm heyecana baaakkkk
bebeğim kocişim çaya beklerrrrr, şimdilik kaçtımmm..
yine gelirim inşşş gelemezsem şimdiden iyi geceleeeerrrrr
hayalotummmmmmm nasillll acabaaa mevludu nasil gecti merak ettimmmmmm canimm benimmm..
umudumda gelmediiiii acaba neden gelmedi ozledimmm gelsede iki laf ederizzz
scorpimdeeee yogundu habibtem benimmmm kkiyamam kendisinee
selenclk nerdee goremiyoruzz insallah hersey yolundadir teyzosu merak etttikkk acikcasiiii:26::26::26::26::26:
gurbetkizimmmm habibteee gelmissinnn ama kmsecikler yok diye cikmiissss cnimmmm benim yaaaa
medcezirimmmmm kocisiyleee mutlu mesutt caylarini yudumluyorlardir simdiiii
aysecikkkk nerelerdeeeee kocasiyla gezmelerdedirrr kesineee
keserimmmmm nasil oldu acabaaaa///
eee saymadigimmmm baska kimler varrrrr yazmadiklarim ksuuruma bakmasinn simdilikk aklimdakiler bu kadarrr
pc açık unutmuşum yaaaaevet şekerimmmm yudumladık çaylarımızııııı, çamaşır çıktıı.. ütü de yapcamm.. hayalotum da geldi ama çıkmam gerekiyoo hayalotummmm seviyorum seni bebeğimmmmmmm
hepinizii çooooooook seviyorum veeeee öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?