Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

çatlatma iğnemi oldum.en sonda kontrole gittim.çatlamış yumurtam.bakalım hayırlısı artık beklicez

hadi hayırlısı bende catlatma ıgnesı gecen ay vuruldumm ama bizim tutmadı bu ay hsg cekıldmm bakalım inş. bu ay olcak olmazsa yıne onumuzdekı ay klomen ovıtrelle .... inşallah senın ilk denemede tutar cnmm

canbonum benım yarın mevlütüm var yoksa bişey yapasım yoktu
okadar yaptım ama yarın hepsı 5 dakka içinde havaya uçucak
ayşem temız temız oturcak ama

hayalotumm benmde temız durmuyo cnmm kocacım saolsun her gece 2 kase kabak cekırdegıı yıyo koltuk aralarına falan gırıyo bızımkınde bu sene bı huy basladı yemegı hep mutfakta yerdık artık salonda yıyo koca masaya 1 tabak koyuyormm tv karsısında yıcekmıs boyle olunca 1 saatte yıne kirleniyo

kuzumm yaa nefret edıyormm blıyo musun utu yapmaktan hafta bırmakıne acıyorumm ve bnm esım hergun gomlek degıstırır bı gıydıgı asla gıymez bı dahaaa ve cok utu cıkıyo corabını bıle utuluyormm

inş.tutar cnm ya.sürekli günleri sayıyom.kasıklarımda hafifi bi ağrı olsa acaba tutuyormu diye düşünüyorum.ama bi taraftanda sanki olmıcakmış gibi düşünüyom.cnm senin hsgye nededi dr.

ben eve cekırdek sokmuyorum bıtanem çerez tarzı misafırden misafıre anca oda cocugu yoksa egerçok titiz degılım aslında ama peşlerinden tolamak zor gelıyor desem yerıdır
bide enson çocuk varken fındıkmı ne koymustum bı mısafırıme cocuk maşallah eşimle oynarken fındıkları bırer bırer eşime attı eşimde ona.artık kaselerı kaldırdıgım halde atılanları toplayıp gozume baka baka yerdekılerı alıp fırlatmıslardıoyuzden ogun eşime nasıl bagırmıssam daha eve sokamıyor

iyi yapmışsınn öyle olması ıyı vala polar işe yarıyo bende alıcmm onumuzde kı hafta salonda oturmaya basladıktaa önceden oturma odasındaydıkk mekan degırtırdıkk

kızlar bana şimdi sanki vakit geçmiyo.sürekli günleri sayıyom.diyorum ki düşünmicem ama bi anda kendimi yine düşünürken buluyom

kuzum herhalde bende yerınde olsam gun sayardım kuzum:26:vallahı nekadar dusunme desemde dusunur ınsan.rabbım yardımcın olsun ınsallah esılam emeklerınızı bosa cıkartmasınama aklına geldıkce bıseyler bul kendıne hıc olmadı cık dısarı gez kuzum

ben severım utu yapmayı kuzumda hıc vaktım yok cok yoruldum bıtanem ondan çorap ütülemem valla

amin inş cnm cümlemizin.dediğn gibi bişeyler bulmam lazım kendime.bu arada selencelk ve yasakhayal girmiyo galiba artık

cnm banada öle oluyo ya.temizliyom temizliyom yinede tedirgin oluyom.

tekk değilmişiimmmm

galiba çatlatma iğnesinden 12 gün sonra kanda belli oluyomuş.belki yaparım oda mart 6gibi.normalde batım12 mart cnm.

hayalotuma katılıyormm cnmm adetınn gecıncee yap hayalkırıklıgına ugrama bitanemmm

kızlar bana şimdi sanki vakit geçmiyo.sürekli günleri sayıyom.diyorum ki düşünmicem ama bi anda kendimi yine düşünürken buluyom

ahh ahh sorma tatlımm o vakıt gecmek bılmıyo nırsey bekledıgın zaman bol bol dınlen ve dua et bitanemm ALLAH gonlune gore versınn kuzumm

inş.tutar cnm ya.sürekli günleri sayıyom.kasıklarımda hafifi bi ağrı olsa acaba tutuyormu diye düşünüyorum.ama bi taraftanda sanki olmıcakmış gibi düşünüyom.cnm senin hsgye nededi dr.

cnmm iki tüpümde acık cıktı cook şükür kendini dinleme bence cok fazla ben gecen ay oyla yaptımm kendımı cok dınledmm emındımm ama olmadı ve cok morelım bozulduuu ((

cnm ya dediğn gibi nekadar kafana takma desekde insan elinde olmadan takıyo.evet tedaviler zahmetli.ama napalım .bebişlerimiz gelsinde.çektiğimiz zahmetleri unuturuz.inş. bu sefer hayırlısıyla hamile kalır bebeğini kucağına alırsın cnm benim

canlarım ben çıkıyorum artık yarın erken kalkcam pilav için
öpüyorum sızlerı ıyı sohbetlerrr
pazartesı gorusuruz ınsallah allaha emanet olun kuzularımmm
sizi seviyorummm

benım oturma odam yok nekadar ısterdım olmasını bız hep salondayız kuzumiyi oluyor ama

cnmm boşverr ya olmaması daha ıyı vala orda kımsenın oturmadıgını bıldıgımm halde orayı bıle temızlıyorumm hergn biz ıkı kısıyız koca ev bı korıdorumm var 9 metree uzunluu cok zor oluyo temızlıgıı

sizi seviyorummm

kızlar ben çıkıyorum çok uykum geldi.hepinize iyi geceler.öpüldünüz.görüşmek üzere

iyi gecelerr cannlar ALLAH rahatlık versınn tatlı uykularr

bebeğimm lütfen yapma böyleee, karamsarlık zamanı değil şuaannn.. bak hepimiz senden yana böyle umutluyken, yapma kuzumm...du bakalım hem sorun varsa bile ona göre tedavini olursun bitanemm yeterki Rabbim dermansız dert vermesinn

amaan kuzuuummm boşverrrr öyleleri arkadaş listende olsa nolur olmasa nolur...
valla bahsettiğin kişiyi anladım, inan o benim umrumda değil... o günlerde çok kırılmıştım ama şuan kırgın da değilim çünkü benim için hiç bir şey ifade etmiyor
kişiliğini ortaya serdı işte.. bence sen de takma..
benim burda olmadığı için üzüldüğüm tek insan yasakhayalim.. Onun da canı sağ olsun, iyi olduğunu bileyim o bile bana yeter

kızlarrrr ben geldim ya coktandır giremedim kanamam falan oldu kayınvalidemler falan geldi işte baya kaldılar dün gittiler durumlar böle işte canlarım sizler nasılsınız naptınız

bitanemm benimm geçmiş olsunn çok şükür ki bebeğin hala seninle kuzuumm, Rabbim bi daha yaşatmasın

bebeğimm saat 10da başlayan temizlik akşam 10da sona erdi çok şükürrr.. benim de pilim bitti tabii, güya eve temizlikçi kadın alıyorum ben ondan beter oluyorum yaa.. ahanda halim bu bu yorgunlukla bi de çalışma yapcaz bugünn iş peşindeyken uyuyup kalmazsam tabii

cook yorgunumm temızlık yaptm bugunn acayıp yoruldumm :))

sizi seviyorummm
hayalotum ve ayşeeemmm benim de canım çıktı ayol, ellerim delik deşik oldu yaa ama mis oldu evim çoook şükürr yarın da çamaşır ve ütüleri çıkardım mı aradan benden iyisi yok vallaaa
hepinizi çooooooooook seviyorumm , öptüümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…