Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tamam kuzum benım kolay gelsın ve afıyet olsun
dualarım senınle

canım hoşbulduk rahim azında küçük bir yara vardı ilaç kullanmştm ama geçmemiş cuma günü doktor yarayı dondurdu ve ilaç verdi ilaçlarda beni mahfetti

hoşbulduk canım evet bugün koruyucu aldım ama fayda etmedi henüz.. napalım artık bebeğimin dünyaya gelmesi için herşeye katlancam

canım mide koruyucuyla fayda vermedıyse eger dedıgım gıbı doktoruna soyle her ıhtımale karsıdikkat et bıtanem..kayınpederım burda gec yazıyorum

kaçgündür gelemedim..şifayı kapmışım bugün fenayım yanii.ctesi annem fenaydı ona gittim sanırım ondan bana geçti..eve zor attım akşam kendimi..
herkes iyidr inşallah..ben gelmeyelyeni b,şeyler oldu mu acabaaa:26:

hoşgeldin bitanemmmçok geçmiş olsun canımın içiannen adınada geçmiş olsun inşallah çabucak atlatrsınız kuzum
topıkte henüz hamişimiz yokumudum kayıp:26:göremedim galiba yine pcde sorun varselencelkım mıdesı kotu:26:meddcezırım aysem temızlıkte bıtanemgurbetkzçem klnım ıyıler.yazsaatımız kızıyla hasta:26:başka bi sorunumuz yok çok şükür kuzum keserımde mıdesı kotu ılaclar yuzunden

scorpıonsum hoşgeldin bitanem
ay kuşumm valla ocakta yemek olmasa vurup kafayı yatıcammmmmmmm:2::2::2:

sağol cnm ya ikimiz birden hasta olunca kötü oluyo ne o bana yetişebiliyo ne ben ona..off off..
sağol tatlım kızlardan da bilgi verdin..suedam geçmiş olsunnnn..selencelkim az dayan geçecek sen tecrübelisın..umudum pc çabuk yapısınnn..medcezirim maşallah hamarat kızçe..keserim okudum geçmiş olsun..ilaçlar ağır geldi demekki..klnım gurbetkızçem ve sen de iyiysen daha ne isterim cnmmmmmmmmm

nedemek canbonum
kuzum benım ya zor oluyo kım kıme yetıssın haklısıninşallah cabucak ıyılesırsınız
yemeğini pişirde yemeden uyuma canım

Beeeeeeen gel- diimmm
nabersiniz bakalımmmmmm
halılarım geldi okuldan sonra.. evi sildim süpürdüm serdiimm ooooooooooohhhh mis oldu her yer vallaa
soğaan suyunu da son hız içmeye devam ediyorum.. ara ara yoğun akıntım oluyoo, inşşş işe yarıyodur.. hayalotumun sayesinde vallaa, mandalina yada portakal ye ardından demeseydi biraz zor içerdim sağol canımın içiiiii
scorpionsuuumm anneciğine ve sana çoooooook geçmiş olsun kuzumm.. bol bol c vitamini almaya çalış olur muuu:26:
keserim demek midene dokundu ilaçlar.. dr. a git mutlaka şifa bulmak için ilaç içerken, başka rahatsızlıkların olmasın aman dikkat bitanem
ayşeeeemm hala temizikle sanırım, kolay gelsin bebeğimmmm
umudum nerelerdeeee:44:
alpınım ve fındığım naapıyo acabaa
bu arada karadayı var bugünnnnn ALLAHIMM ÇOK HEYECANLIIII

nedemek canbonum
kuzum benım ya zor oluyo kım kıme yetıssın haklısıninşallah cabucak ıyılesırsınız
yemeğini pişirde yemeden uyuma canım

kuzummm sağoll..yok bu yarının yemeği
bugünkünü yedik..eşimin işi var gitmek zorundaydı..yalnızım bendeeeeeeeeeeeeeeee

hoşgeldin canımın içi:26::26::26::26::26::26:
sen sağol kuzum benim devam et bıtanem içmeye inşallah faydasını görüceksinnn
habıbtemı bende göremedim daha daha var ama onun gelme saatıne kuzum şimdilerde gelir eğer müsaitse
aaa sahi onun eşi modemi alıp götürmüştü internetle ilgili sorunarı vardı yagelemeyedebılır:26:

Hıı evett doğru yaa eşi modemi götürmüştüü.... peki umudum nerelerde yaa

daha yeni geldim ama kocişimle çay içicezzz
sonra yine gelmeye çalışırım habibtemm, ayy bi de bugün çalışma da var
gelemezsem merak etmeyin olar mııı
şimdilik kaçtııımmmmmmm

heee iyi ozaman amancanım kapa ocagın altını gıtsın ozaman
tek kalmış benım kızçem kıyamam
tek kaldım kuşummmmmmmmm:2::2::2::2::2:
sağol tatlımmm.şimdi sıcak çıkolata içiyorum sütle.boğazlarım açılsın diye..gece de kivi ver portakalla c vitamini depolayacağımmm
daha yeni geldim ama kocişimle çay içicezzz
sonra yine gelmeye çalışırım habibtemm, ayy bi de bugün çalışma da var
gelemezsem merak etmeyin olar mııı
şimdilik kaçtııımmmmmmm
iyi çalışmalartatlımmm..aman sen gelme güzel güzel çalışın dersinizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…