- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.181
tabi siz öğlencisiniz dimi tatlım sabah geç kalkma şansınız var..biz bu saate çalışmayı bitirimiş oluyoz geneldeeeeeee
pekii bebeğimmmmmsen uğra gel biz burdayızz
evet şekerimmm..bizöğleciyiz ama böyle akşamları etkinlik indiriyoruz, sabah da okula gidene kadar evde fotokopi çekiyoruz.. güya ayrım gün açlışıyoruz ama yok be bitanemmm, okuldaki kadar da evde çalışıyoruz yaniii:26:
burdayım bebeğim kocişim word de tablo yaparken deli olmuş da mecburen el attım olayaaniye sustunuz yahu
burdayım bebeğim kocişim word de tablo yaparken deli olmuş da mecburen el attım olayaa
kuzuumm sen niye çalışamıomuşsun bakşmmmm.. benim kaçırdığım bişeyler mi varr:26:
tatlım aynen bende 17 sinde oldum.hatta ilk defa bu ay sökmedi hemen..sonra 2. 3. gün öyle fenaydı ki böyle parça parça düşük yapmış gibiydim..hala temizlenemedim..uçuk pembe geliyo arada..artık yarın 10 gün bitse de bitmese detekrar abdestimi alıcam inşallahhbende hiç beceremiyorum excel word olayınıama başka bişey sor pcyle uğraşa uğraşa yaparım
kuzum daha temızlenemedımki ben yazdım bi önceki sayfadaoyuzden
pekii bebeğimmmmmsen uğra gel biz burdayızz
evet şekerimmm..bizöğleciyiz ama böyle akşamları etkinlik indiriyoruz, sabah da okula gidene kadar evde fotokopi çekiyoruz.. güya ayrım gün açlışıyoruz ama yok be bitanemmm, okuldaki kadar da evde çalışıyoruz yaniii:26:
tatlım aynen bende 17 sinde oldum.hatta ilk defa bu ay sökmedi hemen..sonra 2. 3. gün öyle fenaydı ki böyle parça parça düşük yapmış gibiydim..hala temizlenemedim..uçuk pembe geliyo arada..artık yarın 10 gün bitse de bitmese detekrar abdestimi alıcam inşallahh
sizin de zor be cnm..ama çalışmayı ihmaletmeyin heee..o daha önemliiiiiiiiiiiii
bende hiç beceremiyorum excel word olayınıama başka bişey sor pcyle uğraşa uğraşa yaparım
kuzum daha temızlenemedımki ben yazdım bi önceki sayfadaoyuzden
scorpıonsum ben hiç sökülemedim yaane parça geldi ne başka bişey.ilk 5 gün böyle beyaz akıntıla karışık pembemsi bi kan afedersin ama çok az az sonrası koyu kahve çamurumsu gibi oldu şuan :26:acaba kistlermi yapıyo diyorum.sonra sizler yokkene dolanıyodum kızçeler diğer topiklerde idrar köpürttürme olayına dalmış.ben yaptım kaynattım bembeyaz köpürdü eee ben hamilede değilim sonram köpürünce acaba dedim üstüne falan gibi birşeymi gördüm diyem test yaptım negatif herhalde kistler yaptı bende anlamadm valla
hıııııııııııııııııı anladım bebeğimm ben de nie acep dediydim.. e kuzummm çalışmalara dönmene az kalmışşşşşşş o zamaaann
ya tatlım kistler böyle yapıyomu.daha önce olmuşmuydu:26:
valla şüphelendiysen kanda baktır tatlım hiççç belli olmaz yaniii..idrar testlerine güvenmiyorummm
tatlım aynen bende 17 sinde oldum.hatta ilk defa bu ay sökmedi hemen..sonra 2. 3. gün öyle fenaydı ki böyle parça parça düşük yapmış gibiydim..hala temizlenemedim..uçuk pembe geliyo arada..artık yarın 10 gün bitse de bitmese detekrar abdestimi alıcam inşallahh
sizin de zor be cnm..ama çalışmayı ihmaletmeyin heee..o daha önemliiiiiiiiiiiii
scorpıonsum ben hiç sökülemedim yaane parça geldi ne başka bişey.ilk 5 gün böyle beyaz akıntıla karışık pembemsi bi kan afedersin ama çok az az sonrası koyu kahve çamurumsu gibi oldu şuan :26:acaba kistlermi yapıyo diyorum.sonra sizler yokkene dolanıyodum kızçeler diğer topiklerde idrar köpürttürme olayına dalmış.ben yaptım kaynattım bembeyaz köpürdü eee ben hamilede değilim sonram köpürünce acaba dedim üstüne falan gibi birşeymi gördüm diyem test yaptım negatif herhalde kistler yaptı bende anlamadm valla
valla benim de son 3 aydır neredeyse 10 günü buluyoo yaabide bu ayy da da uzadı sonra ben 9. günü banyomu yaptım bi ovu testi yaptım neredeyse pozitif çıktıı.. koyuya yakın... 10 . gün silik çıktıı.. bugün 13. gün hala silik... aklım karıştı acaba benim adetim bitmeden mi yumurtluyorum ben yaaa
anaaammmmm idrar köpürtme miineler duycaz bakalım dahaaa
yok kuzum hiç yapmıyoduda en son yumurtam çatlamamıştı ki kiste dönmeye başlamıştı ben onu denedım öylesinekan testide işime gelmiyo yoktur diye açıkcası gerçi rabbım buyuktur ama bu kaynayan şeyde çok güvenilir birşey değil sonuçta sonuçta asitli birşey köpürmesi normal gelıyo ama koca karı testi işte
yahu ben normalde 3 gün oluyom:44::44::44:hadi bilemedin hapla oldugum zamnlarda bıle 5.gun yıkanırdımşimdik 10 günüm ve hala tık yok damla damla sinir oluyorum olabılır bıtanem dıkkatet ozaman adetın bıttıgı gıbı baslyın calısmalara kzuum
canbonum okumustum öncedende onu oku bunu oku derkene tekrar cıktı onumedaha neler neler var bı gorsen
kuzum valla erken yumurtluyorsun demekiii...ben de şüpheliyim kendimdenn.yarın ovu test yapıcam bakalım ben ne alemdeyim..valla benim de son 3 aydır neredeyse 10 günü buluyoo yaabide bu ayy da da uzadı sonra ben 9. günü banyomu yaptım bi ovu testi yaptım neredeyse pozitif çıktıı.. koyuya yakın... 10 . gün silik çıktıı.. bugün 13. gün hala silik... aklım karıştı acaba benim adetim bitmeden mi yumurtluyorum ben yaaa
anaaammmmm idrar köpürtme miineler duycaz bakalım dahaaa
cnm valla olmaz olmaz deme heee.bi kan ver sen yine de..
bak diğer topikte arkadaş dokoruna gitti yumoş çok büyümüş ama çatlamamış..doktoru da bu ay bişey olmaz demiş..ve o ay hamile kaldıııııııııııııııııııııı
ayyy benimde yle işte damla damla sinir ediyo yaa
Rabbim hayırlısı ile kavuştursun bizii meleklerimizeee..çare aratmasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?