- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.161
miamorem hoşgeldin
hosbuldummmmm.. yaa bir tatile gittim grup dagilmis. bir oraya bir buraya garip oluyor. Hayalotcum doktora gittim bugun, cok sükür düsük tehlikesi falan demedi. Verdigim vitamin cok iyi sakin unutma icmeyi dedi. alttan ultrason ile bakti minicikkkkk bir karalti gördük:))) Rabbim cümle isteyene hayirlisiyla versin insaalllah. Arkadaslar ben yasimdan dolayi hamile kalmam zor olur saniyordum, fakat birisi bana iki cay önerdi. sadece adet zamani iciliyor ve adet bitiminde cayi birakiyorsun. benim ikinci ayimda ise yaradi, ayrica doktorun verdigi vitaminde ise yaradi belki.. tavsiye ederim herkese....
Hıı evett doğru yaa eşi modemi götürmüştüü.... peki umudum nerelerde yaa
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
miamore tatlım hamilemisinnnn..çok sevindimmmm..Allah sağlıkla kucağına almayı nasibetsin cnmmm..
sen tr ye ye gelince mi öğrendin hamile olduğunu yoksaaaaaaaaaaaaaaaa
tatlım hiççç yaşla alakası yok Allah nasibetsin yeterkiiiiiiii
hosbuldummmmm.. yaa bir tatile gittim grup dagilmis. bir oraya bir buraya garip oluyor. Hayalotcum doktora gittim bugun, cok sükür düsük tehlikesi falan demedi. Verdigim vitamin cok iyi sakin unutma icmeyi dedi. alttan ultrason ile bakti minicikkkkk bir karalti gördük:))) Rabbim cümle isteyene hayirlisiyla versin insaalllah. Arkadaslar ben yasimdan dolayi hamile kalmam zor olur saniyordum, fakat birisi bana iki cay önerdi. sadece adet zamani iciliyor ve adet bitiminde cayi birakiyorsun. benim ikinci ayimda ise yaradi, ayrica doktorun verdigi vitaminde ise yaradi belki.. tavsiye ederim herkese....
saol canim benimmm. Rabbim hayirlisiyla sizlere de yasatsin insallah. sorma tr den dönecegim gün ögrendim elim ayagima dolasti, son günümü yasamadim telastan:)))) üstüne üstlük tr deki doktor düsük yapiyorsun dedi mi, 4 saat nasil uctum bilemedim. bugün doktoa gittim cok sükürrrr, her sey yolundaaa
tek kaldım kuşummmmmmmmm:2::2::2::2::2:
sağol tatlımmm.şimdi sıcak çıkolata içiyorum sütle.boğazlarım açılsın diye..gece de kivi ver portakalla c vitamini depolayacağımmm
iyi çalışmalartatlımmm..aman sen gelme güzel güzel çalışın dersinizeee
bizler ne güne duruyoz bitanem benim
hemen geliyorum eve aç kapaıları baca deliklerini
canları sağolsun herkesin
çok sevındım bıtanem eeee ozaman sen şimdi hamişşsinnn
önce halayını çekelimmm bii
rabbım kucagınada almayı nasıp etsın kuzum
ne çayıymış bıtanem
selam canlarım bitanelerim benimm nassınız bakimm
pazar biraz uyumuşum ve geç kahvalıt olunca birde o günü hava güzeldi, esimle dolastık gezdik
derken aksama da misafirimiz yiğenimiz geldi
bgünde öyle böyle derken aksamı ettik , giremedim bi türlü ..
sizler nasılsınız neler yaptınız bakim
hayalotum balkusum neler yaptın dün kü, mevlütün nasıl geçtii
medcerizim, scorpionsum.. geldim burdayım,
baska kimler nasıllar, smdi hayalotum bana bilgi verir
hoşgeldin umudummmmmmmmmmmmmmm
ay canım benimmm teşekkür ederimmmmm gel gel buyurrrrrrrrrrr
gonzalezımmmm gelmişşşşşselam canlarım bitanelerim benimm nassınız bakimm
pazar biraz uyumuşum ve geç kahvalıt olunca birde o günü hava güzeldi, esimle dolastık gezdik
:)) aminnnn, insallah tez zamanda hepiniz hayirlisiyla tadarsiniz anneligi..... canim civan percemi ve aslan pencesini karisitri. adetin basladiginda yada baslamadan bir gün önce günde 3 bardak ic. adetin bitti gün cayi icmeyi birak. bir de Centrum diye bir vitamin var onu al her gün bir tane ic. bana en gec üc ay icinde demislerdi ama benim iki ayda tuttu...
saol canim benimmm. Rabbim hayirlisiyla sizlere de yasatsin insallah. sorma tr den dönecegim gün ögrendim elim ayagima dolasti, son günümü yasamadim telastan:)))) üstüne üstlük tr deki doktor düsük yapiyorsun dedi mi, 4 saat nasil uctum bilemedim. bugün doktoa gittim cok sükürrrr, her sey yolundaaa
ay canımmmm aminnnnnn..sen dikkat et kendine cnmmm..eşine de tam sürpriz olmuşturrrrrr
hatun tr ye gitti bi kişi ..geldi iki kiş
i
selam canlarım bitanelerim benimm nassınız bakimm
:)) aminnnn, insallah tez zamanda hepiniz hayirlisiyla tadarsiniz anneligi..... canim civan percemi ve aslan pencesini karisitri. adetin basladiginda yada baslamadan bir gün önce günde 3 bardak ic. adetin bitti gün cayi icmeyi birak. bir de Centrum diye bir vitamin var onu al her gün bir tane ic. bana en gec üc ay icinde demislerdi ama benim iki ayda tuttu...
tek kaldım kuşummmmmmmmm:2::2::2::2::2:
sağol tatlımmm.şimdi sıcak çıkolata içiyorum sütle.boğazlarım açılsın diye..gece de kivi ver portakalla c vitamini depolayacağımmm
iyi çalışmalartatlımmm..aman sen gelme güzel güzel çalışın dersinizeee
gonzalezımmmm gelmişşşşşama geri gitmişşş bitanem benım scorpıonsum anneciğiyle grıp olmuş:26:yazsaatı suedam ve minik kızı suedası grıp olmuş:26:keserımın ıctıgı haplar mıdesne dokunmus:26:meddcezırım çalışmada gurbetkızçem iyi ama yorgun klnım zeynebnurum kımsecıkler yokken gelmış. habıbtemın netı yok ayşem temızlıkte sanırım daha miamorem hamiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşş yaw yine birilerini unuttum ama aklıma bunlar geldi kuzum ya mevlütüm allaha şükür çok güzel geçti bi sorunum olmadı özledim kuzum allaha emanet oll
amın bıtanem benımbu ayı ozaman ben kaçırdım daha önümüzdeki maçlara bakcaz artık scorpıonsumun dedıgı gıbı ama denıycem bu ayda olmassa çok saol
tabi siz öğlencisiniz dimi tatlım sabah geç kalkma şansınız var..biz bu saate çalışmayı bitirimiş oluyoz geneldeeeeeeebebeğimmmmm ben hissetmiştim miniğinin anneciğiyle kalacağını.. boş yere içine kurt düşürdüler yaa
Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşşşşşşşdarısı da tüm isteyenlerin vee bizlerin başına inşşşşşşş
ayyy harikasın scorpionsummmmm yaaa, giderken bir kişi eve geldi iki kişi haaaayyy sen çok yaşa e miii
hoşgeldin umudummmmdemek yeğenin geldii ohh gözün aydın vallaaa
amin canım beniimmmmm, bu ay olmazsa deniycem ben de o çaylarııı.. hayırlısıııı
daha çalışmadık derse bebeğimmmm, kocişim miniklerine ödev hazırlıyo daaa:26: daha sonra inşşşşşş
anaaammm geri geldim şekeriimmmmmmmm, çalışmaları bi kaç saat sonraya erteledikkkk
bebeğimmmmm ben hissetmiştim miniğinin anneciğiyle kalacağını.. boş yere içine kurt düşürdüler yaa
Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşşşşşşşdarısı da tüm isteyenlerin vee bizlerin başına inşşşşşşş
ayyy harikasın scorpionsummmmm yaaa, giderken bir kişi eve geldi iki kişi haaaayyy sen çok yaşa e miii
hoşgeldin umudummmmdemek yeğenin geldii ohh gözün aydın vallaaa
amin canım beniimmmmm, bu ay olmazsa deniycem ben de o çaylarııı.. hayırlısıııı
daha çalışmadık derse bebeğimmmm, kocişim miniklerine ödev hazırlıyo daaa:26: daha sonra inşşşşşş
anaaammm geri geldim şekeriimmmmmmmm, çalışmaları bi kaç saat sonraya erteledikkkk
kızçelerim kimseler kalmadı bende şöyle bir dua topiğine uğrayayım
gelen olursa beğeni yapında uçam hemen yanınızaa
tabi siz öğlencisiniz dimi tatlım sabah geç kalkma şansınız var..biz bu saate çalışmayı bitirimiş oluyoz geneldeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?