Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

vallaaa iyi fikir haaa, olur muu oluurrr... ayyyyyy hem de süper olurrr

vallaaa iyi fikir haaa, olur muu oluurrr... ayyyyyy hem de süper olurrr

hemde nasıl süper olur ama keşke olsa meddcezırım
eşimde garibim testi aldırdım çıkmadım banyodan bi süre bekledim ya seslenıyo kalp krızımı gecırdın ılk defa uzun kaldı dıyooo
yok dedım yıne sonra o pcye ben pcyeara ara kaçamaklı bakışmalar bi görsen ne komığiz ya rabbım kımseyı bekletmesın inşallah

canım Rabbim ol dedikten sonra öyle de bi olur kiii.. yeter ki O ol desinn doğru zamanı gelince hepimize ol diyecek bundan eminimmm

kuzular ben ıkayım artık..yarın da uğramaya çalışıcam öptüm sizzzzzzzzziiiiii

tmm bitanem, iyi bak kendine kuzuummm.. çok çok geçmiş olsunnnn iyi geceler

tamam bitanem ıyı geceler tatlı ruyalarrrr

hayalotum canımmmm ben de çıkayımmmmmm... maluuuuuuuuummm
sana şimdiden iyi geceler bitanemm, iyi bak kendine e miiiiiiiiii

rabbım buyuktur kuzum bende inanıyorum bu topıkte herkesın bır gun meleği gelcek inşallah
tamam kuzum tatlı ruyalar iyigecelerrr

eeetopiği kapatıp gidem bende bareee
nurlum gelmedi ya nasıl oldu acaba teyzoşum ateslıydı bırazinşallah geçmiştir
hepinize hayırlı geceler tatlı ryalarrrr

kuzum ne temizlik kaldi nede bisey ya esim eve koca koca tablolar gerirdi uzerine tami tamina 11 mt kare minik taslar varya onlardan yapistirdm 2 gundur hep bu saatte isim bitiyoo

yok kuzum yok esmin islerini yapiyorm kac gecedir artik japon yapistiricisi solumaktan kafam bi milyon oldu cifter cifter goruyormm

ayşemin dAHA temizliği bitmedi sanırsam

eeetopiği kapatıp gidem bende bareee
nurlum gelmedi ya nasıl oldu acaba teyzoşum ateslıydı bırazinşallah geçmiştir
hepinize hayırlı geceler tatlı ryalarrrr

canimin ici tam bitmemisti kocacim saolsun ev mafoldu bastan tekrar yapicmm temizlik ....

Yarin Sohbet var komsumda haftaya yuksek ihtimal bende olucakk hepinize dua edicmm aklimdasiniz sizlerii cokk seviyorumm

Canım benim mevlüt telaşın bitti.Allah kabul etsin.Gönlündeki niyetin en kısa zaman da gerçekleşir inşallah.

Son düzenleme:
Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsiniz arkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk

oy ben kıyamam sana çok olay gelsın canım benım.nasıl tabloymus ya anlattıgına gore sonuc cok guzel olucak
Yarin Sohbet var komsumda haftaya yuksek ihtimal bende olucakk hepinize dua edicmm aklimdasiniz sizlerii cokk seviyorumm
allah kabul etsın sımdıden kuzumallah razı olsun

günaydın bitanelerim
ugün dışarda işlerim var biraz bide saglık ocagına gıtmem lazım benı aradılar
hatırlarmısınız bılmem ama hanı bı ara kapımakadar gelmıslerdı hamılesınız demıslerdıde bı karısıklık olmustu ya işte onun ıcın evraklara olmadıgıma daır ımza atmam lazımmışeşke olaydım şimdi hesaba gore hemen hemen 6 7 aylık hamiş olacaktım
işte büle canlarım onuda halledıverım bıde hemsıre sorım benım dururmumu bakalım nedıcek hayırlısı artık
öpüyorum hepınızı bıtaneler gununuz guzel geçer inşallah

canımmm keşke doğru olsaydıdaaa o evrakları imzalamak zorunda kalmasaydınn bebişin gelseydiii anıden ne güzel olurduuu neyse canım görüşürüz inşallahh kendine iyi bakkk öpüyorumm seniiii
ayrıca ben geldimm yinee kimsecikler ugramamışşş topiğeee nerde bu millett yaawwww

keşke kuzum ya napalım hayırlısı imzaları çaktım geldim
sen nasılsın zeynebnurum

eeeeeeee cankuşlar nerdesınız yıne
iyice boşaldı topiğimiz hayırdır :44::44:
zeynebnurum bu kızçelrin sanırım yolunma zamanı geldisaçlarından tutucaz bunların dogru topiğeee

ben geldim hayalotummmmmm:2::2::2::2::2::2:
size de grip bulaştırmaya geldimmmmmmmmm

slm kızlar napıyonuz.bugün kontrole gittim 6.ayımı doldurmuşum.ortalama 1000 gr olması gerekirken 800 gr görünüyor dedi.ama bi sorun yok dedi kemik gelişimi boyu iyi dedi vitamin yazdı şeker ölçümü yapılacaktı ama içtiğim 2 bardak şerbet gibi suyu hemen geri çıkarıverdim iptal oldu yarın 3.30 dada detaylı ultrason ona gircem. benden bu kadar siz nasılsınız?

korkma kuzum ya zaten bu aydan sonra kilo alcak bizimkisi
belkim belirlenen tarihten daha geç oldu nerden biliyomuş kuzum :26:alcak teyzoşum inşallahkilosunu bak diğer bütün hepsi normalmiş kilosu az biraz sen gör bundan sonra benım yumurcagımı annesı nasıl tombiş tombiş olcek benım yavrum inşallah

asetonum bak açıklamanı da oku 850 den 1000e kadar ulaşabılır dıyoyani seninki sadece 50 gramcık eksik kuzum ağlamabundan sonra bol bol vıtamın alırsın bıtanemmm az kaldı artık 100den düştünnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…