- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.221
hoşgeldin kuzukulağim
ahh bıtanem geçmedi daha canım ya:26::26:
ıhlamur falan içtinmi ilaç alıyonmu bari:26:
asetonum hoşgeldinnnn
asetonum bak açıklamanı da oku 850 den 1000e kadar ulaşabılır dıyoyani seninki sadece 50 gramcık eksik kuzum ağlama bundan sonra bol bol vıtamın alırsın bıtanemmm az kaldı artık 100den düştünnnn
kuzum gripilacı alıyorum vitamin alıyorum ama hala fayda yok..şimdi çay içicem yatmadan da ihlamur yapıcam..amann geldimi gitmez bu grip
kuzularım misafir geliyor cıkmak zorundayım öpüyorum hepınızı
scorpıonsum yat dınlen kuzum bol bl dualarım senınle
asetonum uzulme tatlım ya zor ama daha dur bakalım canları sag olsun saglıklı olsunlarda kilo nedır kuzum ya alınır bıtanem benım üzme kendını oldumu yarında mutlaka ultrosonda n sonra yaz canımın içi aklım sende kalmasın bıtanem
bol sohbetler sızlere
geçmiş olsun canım bu havalar çarpıyor direk dikkat et kendine
kuzularım misafir geliyor cıkmak zorundayım öpüyorum hepınızı
scorpıonsum yat dınlen kuzum bol bl dualarım senınle
asetonum uzulme tatlım ya zor ama daha dur bakalım canları sag olsun saglıklı olsunlarda kilo nedır kuzum ya alınır bıtanem benım üzme kendını oldumu yarında mutlaka ultrosonda n sonra yaz canımın içi aklım sende kalmasın bıtanem
bol sohbetler sızlere
slm kızlar napıyonuz.bugün kontrole gittim 6.ayımı doldurmuşum.ortalama 1000 gr olması gerekirken 800 gr görünüyor dedi.ama bi sorun yok dedi kemik gelişimi boyu iyi dedi vitamin yazdı şeker ölçümü yapılacaktı ama içtiğim 2 bardak şerbet gibi suyu hemen geri çıkarıverdimiptal oldu yarın 3.30 dada detaylı ultrason ona gircem. benden bu kadar siz nasılsınız?
evet cnm geen hafta üşüttüm sanırımmm
aman sen çok dikkat et kendine de bebişinede..hasta insanlara hiçç yaklaşma bilee
selam habibtelerimmm nasilsinizz caniskolarimmm
iki gundur giremiyorummm dun gece girdimmm misafir geldiiii ciktim bendeeeee
scorpimm gecmis olsun canimmmmm bol bol dinlen usutme sakinnnn tam yumurtlama gunlerindi insallah bebisin seninle olur abibtemmm
asetonummmm canim benimmm bebegin masallahi var uzulmeee bu ay biraz daha iyi besin alirrr vitaminlerini alir takviye edersinnn
hayalotumun daaaa hep misafiri var bir rahat yok kizcagizaaaaa
diger habibteler nasillarr gecmisi opkuyamadim direk yazdimmmmmmmmm
selam habibtelerimmm nasilsinizz caniskolarimmm
iki gundur giremiyorummm dun gece girdimmm misafir geldiiii ciktim bendeeeee
scorpimm gecmis olsun canimmmmm bol bol dinlen usutme sakinnnn tam yumurtlama gunlerindi insallah bebisin seninle olur abibtemmm
asetonummmm canim benimmm bebegin masallahi var uzulmeee bu ay biraz daha iyi besin alirrr vitaminlerini alir takviye edersinnn
hayalotumun daaaa hep misafiri var bir rahat yok kizcagizaaaaa
diger habibteler nasillarr gecmisi opkuyamadim direk yazdimmmmmmmmm
sağol canım benim sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?