Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

scorpıonsum hoşgeldın bıtanem nasılsıntoparladınmı bıraz

hoşbuldum tatlımm.gün geçtikçe beter oluyorum vallahiii..inatla da işe gidiyorum iki yaka arası telef olucam yollarda
antibiyotik almamak için direniyorum ama almadan geçmeyecek.yumoş günlerim de yaklaşıyo..bugün 12..ovu testte baktım daha silik..ama ctesi falan çalışmamız şart..adamı da hasta edicemmmm
netten araştırdımbi antibiyotıik buldum doktrlar zararsız demiş..umurtlama döneminde içsen de bişey olmazmışş.hamilelikte de verilebilen bişeymiş..bakalım sabah sağlıkocağına gideyim de isteyeyim doktordann..
ben şimdi kaçıyorum canlarım öpüyorum sizi biraz dinleneyim en iyisi

kuzum hastaneye gittigimde kadının bitanesi 2 haftalık hamile imiş doktor yeni kan aldı bende merak ettim kadının sonuç kagıdına baktım kadın dedi kisttimde varmış dedi önce anam baktımki 26+7 öle yazıyodu yanlış hatırlamıyosam kist izlenmiştir die yazıyodu hemen aklıma sen geldii dedim Rabbim sen büyüksünn ol diyince oluyoo inşş bitanemm seninde haberini alcaz

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinn

öyle kuzum yapıştılar doktor bıle sınırden guldu artık nekadar alışmışlar sana bu kadar ıyı misavirperverlık yapma dedi
hayırlısı artık kuzum ya.eşim biraz canımı sıktı.öyle kaptırdıki bu sıralar kendını işe:26:sanki beynınden sılıyo bu bebek telaşını
anlattım boyle boyle dıye hastane cıkısı uzuldu anladım ses tonundan ama eve geldı yemek yerken konu açıldı.demezmı hemen nekadar hemen olcakmı öylemi boylemi.yani hem maddı yone baktı dırek.bozuldugumu bellı ettım.bırazda tartıstık zaten buyuzden sınırlerım bozuldu.tamam ozaman erteleyelim dedım.busefer hala utanmadan dıyorkı devlette olmazmı bu aşılamadedımkı arastırmadan bılmıyorum yaparlar ben sana suraya gıtcez bıle demedım dedım.daha kesınlıgı bu ay bellı olcak dedıgım halde hala özelde kaça çıkar sence diyo banaya dedım ben neyın telaşındayım sen neyın teleşındasın.azkalsın dıycektımkı istemıyorum bebek falan.ama lafın buyuklugunden korktum.beynım doldu bıanda.ben nekadar sevınclıydım oysakı ama ortak olmadı bile

çok var kuzum bellı ılaclardan ıste saglık ocagına sor bakalım yazsınlar sana bıtanem benım
tamam bıtanem dınlen bol bol .allaha emanet ol kuzum

inşallah kuzum benım ya çok saol bıtanemmmrabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
dua topıgındede dun bı arkadasta benım oldugu kıstten vardı oda pkoluydu.tüp bebeğe başlıcaklardı.kız rahım fılmı bıle cekıldı:26:ama 6.5 aylık hamıleymıs megersem.herkes soktaydı.kızı olcakmışrabbım ol dedıkten sonra işte gerisi boş kuzum

Selam canlarim cikacaktim size selam vermeden cikamadim .. Iyisiniz dir insallah benim icin cok dua edin, cok yoruluyorum eve bitkin dusuyorum ölu den farkim yok , bugn birde hastanede yeni dogmus bebelerin yaninda calistim icim gitti hepsine...

bitanem saol balım benım
iyi sayılırım selencelkım çok şükürrr
teyzoşumda buyumus
sen ozaman bol bol limon ye kuzum
Allahım iyilik versin canımmbüyüyoruz bakalım teyzesivalla öle yapıcam limonla gezerim artık tuzlayıp yiyorum
Allahımm sen büyüksünnn bende şaşırdımm şimdii Rabbim nelere kadirrrherşeyin hayırlısın kuzumm

Selam canlarim cikacaktim size selam vermeden cikamadim .. Iyisiniz dir insallah benim icin cok dua edin, cok yoruluyorum eve bitkin dusuyorum ölu den farkim yok , bugn birde hastanede yeni dogmus bebelerin yaninda calistim icim gitti hepsine...

oy ben seni yerim yaaabitanem benım dualarımız senınle dıkkat et kendıne kuzum benım rabbım kolaylık versın ınsallah

limon çucugu olcek benım teyzoşum klnımınkıde sogan çucugu

hg gurbetimm Rabbim yardımcın olsun kolaylık versinn
hamdolsun bitanem iyiyim
inşş canımm o günler gelecek seninde olcak tatlımherşey sabır istiyo

slm kızlar nasılsınız ben biraz daha iyiyim yemekleri hazrladım eşimi bekliyorum bu arada regli olmamada az kaldı inşallah bu güzel mart ayında güzel haberler veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…