Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm kızlar napıyonuz bakiiimmm
iyiyim kuzum sen nasılsıngörkemimle aran nasıl iyitekmiliyormu annecıgını
slm kızlar nasılsınız ben biraz daha iyiyim yemekleri hazrladım eşimi bekliyorum bu arada regli olmamada az kaldı inşallah bu güzel mart ayında güzel haberler veririm

hoşgeldın kuzuminşallah kuzum benim mart ayı senin olsun inşallah

iyiyim kuzum sen nasılsıngörkemimle aran nasıl iyitekmiliyormu annecıgını

hoşgeldın kuzuminşallah kuzum benim mart ayı senin olsun inşallah

tekmelemez mi? sen dün kü 4 boyutlu ultrasonda görecektin bi ayagını altına almış diğerini sonuna kadar uzatmış minnacık ayağı vaaarrr alıp ekrandan ısırasım geldi çok şükür normal çıktı oda

oy kuzum benim maşşalh ona çok şükür oda güzel sag salım kucagına alcan asetonum inşallah
goruynmu bacaksız bacak bacak üstüne atmış hemenkeyfi yerinde demekki

oy kuzum benim maşşalh ona çok şükür oda güzel sag salım kucagına alcan asetonum inşallah
goruynmu bacaksız bacak bacak üstüne atmış hemenkeyfi yerinde demekki

öyle öyle çok hareketliydi..elini yüzüne koyuyordu doktor kendini gizliyor dedi annemde size küsmüş demekki benim oğlum diyor

amin canım inşallah tabi kullandığım ilaçlar regliyi etkilemezse yani gününü:)) hayırlısı olsun artık üzmüyorum kendimi olacağına bırakyrm

hayalotum sende canını sıkma lütfen inşallah kuzucuğun nisanda annesine gelecek :))

annemlerinde ilk torunu ya o benden daha heyecanlı sorma sende durumlar nasıl var mı çalışmalar

heyecanlı olmazmı balım
kuzum bugun gıttım doktora ama hap verdı yenı kıstlerım olusmus beklemedeyım.çalışmalara devam dedı.ama gorunuse gore hamıle kalamassın yıne dedı.öyle işte bıtanem bu ayda olmadı bişey yanıönümüzdeki ay aşılamaya sevk etcek sanırım bıtanem hayırlısı artık

valla bendede kist vardı hemde o pko belası ama rabbim ol deyince oluyor işte..ama her yolu denemek lazım aşılamayıda yap ne kaybedersin.inşallah tez zamanda senle olur yavrun

valla bendede kist vardı hemde o pko belası ama rabbim ol deyince oluyor işte..ama her yolu denemek lazım aşılamayıda yap ne kaybedersin.inşallah tez zamanda senle olur yavrun

kuzum benım rabbım ol dedıkten sonra gerısı boş valla
bendede pko belası işte sardımı sarıyo kuzum demekkı
şimdi aşılamalarıda okuyorumda bıyandan hıc bır bılgım yok çünkü bu konuda ama fazla verimli bir sonuç alınmıyomusiçim karardı

medcezirim galiba bana sen yardım edebilirsinn

Ayşemmm dün aniden çıktım bitanemm, noldu çok merak ettim seniiii:26:

bitanem demek suedam hastaydı kıyamam ben ona, çok geçmiş olsu bitanemmmm

kuzuummm sıkma canını bitanemm, kısmet balım tamamen kısmet... sen içini ferah tut, duanı eksik etme yeter ki.. Rabbim zamanı gelince gönderir meleğini bitanemm dualarımdasın kuzummmmmmmmmmmm

hg meleğim bende geldimm
bi bakım dedimm limon yedim biraz iyi geldi hemen koştum

selencelkimmm bitanem özlettin kendini arada da olsa gelemye çalış öpüyorum

bebeğimm tekrar tekrar geçmiş olsunn, benim kocişim de hastaa veee bana da geçiyo sanırım bende bugün çok fenayım

bitanemm erkekler bizim gibi işin duygusal boyutuyla ilgilenmiyo ki malesef kocişin bilerek yapmamıştır bitanem, bu kadar hassas bi konuda daha dikkatli olması gerektiğinin farkında değildir belki de.. bak senin asla ve asla stres yapmamamn lazım.. hele hele bebek konusunda
lütfen sıkma canını sen gerekli araştırmanı yap, kocişin paşa paşa götürür seni istediğin yere merak etme olur muu

nasıl yanii 6,5 aylıkken mi hamile olduğunu anlamışlar o nasıl oluyor yaaa hey yarabbim nelere kadirsin...

Selam canlarim cikacaktim size selam vermeden cikamadim .. Iyisiniz dir insallah benim icin cok dua edin, cok yoruluyorum eve bitkin dusuyorum ölu den farkim yok , bugn birde hastanede yeni dogmus bebelerin yaninda calistim icim gitti hepsine...

rabbim yardımcın olsun bitanem, dikkat et kendine... oyyy kıyamammmmmm inşş bi gün kendi bebeişini izlersin dee mutluluktan için gider bitanemmm
slm kızlar napıyonuz bakiiimmm

slm kızlar nasılsınız ben biraz daha iyiyim yemekleri hazrladım eşimi bekliyorum bu arada regli olmamada az kaldı inşallah bu güzel mart ayında güzel haberler veririm

martta topiğimiz şenlencek inşşşşşş bitaneeemmm

oyyyyyyy ben yerim onun minicik pamuk ayaklarınıı teyzoşunun kuzusuuuu

amin canım inşallah tabi kullandığım ilaçlar regliyi etkilemezse yani gününü:)) hayırlısı olsun artık üzmüyorum kendimi olacağına bırakyrm
en güzelini yapıyosun bitanemmmm, en büyük engelimiz bu zaten.. bi oluruna bıraksaakk tıpış tıpış gelcek meleklerimiz deee... nerdeeeeee

canımmm kısmet bu, başkasında olumsuz oldu diye sende de aynı şey olcak diye bişey yok kiiii.. olumsuz bişeye takılıp moralini bozma llütfeeeeeennnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…