- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.361
iyiyim kuzum sen nasılsınslm kızlar napıyonuz bakiiimmm
slm kızlar nasılsınız ben biraz daha iyiyim yemekleri hazrladım eşimi bekliyorum bu arada regli olmamada az kaldı inşallah bu güzel mart ayında güzel haberler veririm
inşallah güzel aberler duyarız bizdehayalotum sende hoşgeldin
iyiyim kuzum sen nasılsıngörkemimle aran nasıl iyitekmiliyormu annecıgını
hoşgeldın kuzuminşallah kuzum benim mart ayı senin olsun inşallah
tekmelemez mi?sen dün kü 4 boyutlu ultrasonda görecektin bi ayagını altına almış diğerini sonuna kadar uzatmış minnacık ayağı vaaarrr alıp ekrandan ısırasım geldi çok şükür normal çıktı oda
oy kuzum benim maşşalh onaçok şükür oda güzel sag salım kucagına alcan asetonum inşallah
goruynmu bacaksız bacak bacak üstüne atmış hemenkeyfi yerinde demekki
öyle öyle çok hareketliydi..elini yüzüne koyuyordu doktor kendini gizliyor dediannemde size küsmüş demekki benim oğlum diyor
hayalotum sende canını sıkma lütfen inşallah kuzucuğun nisanda annesine gelecek :))
inşallah isteyen herkese gelirde mutluluğumuz kat kat artar
napsın yavrum biri beni gözetliyor diyordurannecınede cok guldmmm yaaa
annemlerinde ilk torunu ya o benden daha heyecanlı sormasende durumlar nasıl var mı çalışmalar
heyecanlı olmazmı balım
kuzum bugun gıttım doktora ama hap verdı yenı kıstlerım olusmus beklemedeyım.çalışmalara devam dedı.ama gorunuse gore hamıle kalamassın yıne dedı.öyle işte bıtanem bu ayda olmadı bişey yanıönümüzdeki ay aşılamaya sevk etcek sanırım bıtanem hayırlısı artık
valla bendede kist vardı hemde o pko belası ama rabbim ol deyince oluyor işte..ama her yolu denemek lazım aşılamayıda yap ne kaybedersin.inşallah tez zamanda senle olur yavrun
medcezirim galiba bana sen yardım edebilirsinn
gunaydın canlar nasılsnız
kzım 5 gun surekl ateslıydı 6. gun atesı gectı bugun daha ıyı kendıne gelıyor yavas yavas bende ayakta atlatıyorum grbı ama oksurugum var malesef
ılacta almak ıstemyorum ne olur olmaz dıye
bu ay bende salanlardanım bakalım ne cıkacak hayır olsun kayınvalıdemler var oyuzden calısmalardayım dıyemıyorum :26::26::26:
hepınızı openzıııhayırlı haberlerınızı bekleyenzııı
canbonlarım ben döndüm doktordan
bu ayda fos cıktı .kistlerim büyümüş en büyüğü şuan yine 7 cm
ben daha agzımı bıle açmadan kendisi dede sanırım seni göndericez burdan diye
sol tarafım polikistik over zaten yumurtlamam sagda gerçekleşiyo:26rdada bu ay yumurtam var 1 tane ama büyük olan kistler yumurtamın etrafında aralarında küçücük kalmış büyümeden o şekil kist lur dedi:26:
doğum kontrol versem bebek olmuyo doğum kontrol içermeyen hap verincede kistlerın çoğalıyo büyüyo dedi.önümüzdeki ayın 3.gününe cagırdı aşılama için yönlendirme yapıcam dedi..
çatlatma iğnesine geçemiyoruz direk aşılama dedi.bende bu ay niye geçmiyoruz hemen yapalım ozaman dedim.saglam ymurtan yok dedıgı ıcın geri döndüm.
duphaston hapını verdi.sanırım bunu habıbtem kullanmıstı oyle hatırlıyorum
ama sonucunda bu ay hamılelık bekleme kendını aşılamaya hazırla ddı.bende benım ıcın sorun yok dedım tüp bebek desenızde farketmez artık bı sekılde tedavıye bıyerden baslamak ıstıyorum dedım olsada olmasada.tamam ozaman dedı
am bu aşılamadan önce ne gerklı ne degıl bunların hıcbırını bılmıyorum bıraz arastırma yapmam gerek.herhalde aşılama bu ay degıl onumuzdekı ay olur.cunku bununla ılgılı onumuzdekı ay kistlerin kuculup kuculmedıgene bakarak konusmak ıstıyorum dedı.anlamadıgımdan dolayı bırseyde soramadım acıkcası
benden boyle kuzular dualarım var okuncak onları bıtırıp akşam gelırım ancak opuyorum hepınızı
hg meleğim bende geldimm
bi bakım dedimm limon yedim biraz iyi geldi hemen koştum
hoşbuldum tatlımm.gün geçtikçe beter oluyorum vallahiii..inatla da işe gidiyorum iki yaka arası telef olucam yollarda
antibiyotik almamak için direniyorum ama almadan geçmeyecek.yumoş günlerim de yaklaşıyo..bugün 12..ovu testte baktım daha silik..ama ctesi falan çalışmamız şart..adamı da hasta edicemmmm
netten araştırdımbi antibiyotıik buldum doktrlar zararsız demiş..umurtlama döneminde içsen de bişey olmazmışş.hamilelikte de verilebilen bişeymiş..bakalım sabah sağlıkocağına gideyim de isteyeyim doktordann..
ben şimdi kaçıyorum canlarım öpüyorum sizi biraz dinleneyim en iyisi
öyle kuzumyapıştılar doktor bıle sınırden guldu artık nekadar alışmışlar sana bu kadar ıyı misavirperverlık yapma dedi
hayırlısı artık kuzum ya.eşim biraz canımı sıktı.öyle kaptırdıki bu sıralar kendını işe:26:sanki beynınden sılıyo bu bebek telaşını
anlattım boyle boyle dıye hastane cıkısı uzuldu anladım ses tonundan ama eve geldı yemek yerken konu açıldı.demezmı hemen nekadar hemen olcakmı öylemi boylemi.yani hem maddı yone baktı dırek.bozuldugumu bellı ettım.bırazda tartıstık zaten buyuzden sınırlerım bozuldu.tamam ozaman erteleyelim dedım.busefer hala utanmadan dıyorkı devlette olmazmı bu aşılamadedımkı arastırmadan bılmıyorum yaparlar ben sana suraya gıtcez bıle demedım dedım.daha kesınlıgı bu ay bellı olcak dedıgım halde hala özelde kaça çıkar sence diyo bana ya dedım ben neyın telaşındayım sen neyın teleşındasın.azkalsın dıycektımkı istemıyorum bebek falan.ama lafın buyuklugunden korktum.beynım doldu bıanda.ben nekadar sevınclıydım oysakı ama ortak olmadı bile
inşallah kuzum benım ya çok saol bıtanemmmrabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
dua topıgındede dun bı arkadasta benım oldugu kıstten vardı oda pkoluydu.tüp bebeğe başlıcaklardı.kız rahım fılmı bıle cekıldı:26:ama 6.5 aylık hamıleymıs megersem.herkes soktaydı.kızı olcakmışrabbım ol dedıkten sonra işte gerisi boş kuzum
Selam canlarim cikacaktim size selam vermeden cikamadim .. Iyisiniz dir insallahbenim icin cok dua edin, cok yoruluyorum eve bitkin dusuyorum ölu den farkim yok , bugn birde hastanede yeni dogmus bebelerin yaninda calistim icim gitti hepsine...
slm kızlar napıyonuz bakiiimmm
slm kızlar nasılsınız ben biraz daha iyiyim yemekleri hazrladım eşimi bekliyorum bu arada regli olmamada az kaldı inşallah bu güzel mart ayında güzel haberler veririm
tekmelemez mi?sen dün kü 4 boyutlu ultrasonda görecektin bi ayagını altına almış diğerini sonuna kadar uzatmış minnacık ayağı vaaarrr alıp ekrandan ısırasım geldi çok şükür normal çıktı oda
en güzelini yapıyosun bitanemmmm, en büyük engelimiz bu zaten.. bi oluruna bıraksaakk tıpış tıpış gelcek meleklerimiz deee... nerdeeeeeeamin canım inşallah tabi kullandığım ilaçlar regliyi etkilemezse yani gününü:)) hayırlısı olsun artık üzmüyorum kendimi olacağına bırakyrm
kuzum benım rabbım ol dedıkten sonra gerısı boş valla
bendede pko belası işte sardımı sarıyo kuzum demekkı
şimdi aşılamalarıda okuyorumda bıyandan hıc bır bılgım yok çünkü bu konuda ama fazla verimli bir sonuç alınmıyomusiçim karardı
meddcezrım ve gonzalezım hoşgeldınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?