Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Geldim ama kalamiycam.kocis kendini fada etti çalistikkkk
Yarina grip olmazsa iyidirrr
Napalim hersey bebis icinnnn
Tam yumoslardayimm.hem vucudum hem ovu test alarm veriyo
Sizler nasilsiniz canlarimmmm.firsat olursa gelcem yine

scorpimmmm bosverrrr erkeklere birsey olmazzz rahat ol habibtemmmm..insallahhhh bu ay olur bebisinizzzz halaylar cekeriz tekrardannnn sen kendine dikkat et fazla bitki caylari ilaclar alma olurmu canimmmm

Geldim ama kalamiycam.kocis kendini fada etti çalistikkkk
Yarina grip olmazsa iyidirrr
Napalim hersey bebis icinnnn
Tam yumoslardayimm.hem vucudum hem ovu test alarm veriyo
Sizler nasilsiniz canlarimmmm.firsat olursa gelcem yine

haydik bismillah hayırlısı olsun temeller atılmaya başlandıı

hg. kuzum evet ben gittim tiroid devaisi için..
napıyo sadece kan falan mı alıyo hormonlar için yoksa oda tedavimi uyguluyo
duydummmm ama ne oldugunu bilmiyorummmm hosgeldinn bu aradaaa habibtemmm benimmmmm

ben yeni okudumda şimdi polikistik over içinde geçerliymiş ilk kkda okudum bi bayan gitmiş.ama kilosu varmış onun:26:sonra araştırdım ne iş yaparlar diye.ayşeminki gibi troid tedavisi falan.over kist pko için erkeklerın sprem sorunları falandı sanırım onlara bakılıyomuşta acaba dıyorum onada bı randevu alsam napsam:26:sonram gulmesınler bana diye sordum

68: scorpimmm bu durumdaaaaa simdiiii habibtemm benimmmmmm...ama start vermissssss haydi bakalimmmm yapilsin calismalar gelsin bebislerr:92::92::92:

çalışmalardan kaçanı döverim ha
çalışmalardan kaçılırmı hiç yavrularım silkelenmeyi unutmayın ona görem

habibtemmm bendede pko vardiii catlatma ignesi denesenn belkide catlatma sorunun vardirrrrrr...onceee dene olmazsa onlara baktirrisin canimmm...bendede kilo varrr glukofen kullandimmm burada formit diye geciyor...bekarken kullanmistimm 100 tablet,...dogum kontrol hapi...evlendikten sonra kullanmadimm bekarkende pek kullanmazdim yaa neysee...hormon testlerinde yuksek cikipta doktorun seni yonlendirir eger icinde kalacaksa git derim ben ...ben ilk catlatma ignemde hamile kaldimm insallah sende kalirsin canimm..:26::26::26::26:

habıbtem ya ben anlamadımki bana bi türlü demiyor bu çatlatma iğnesini ya deli olcam niye demiyorki :26:arkadaşımı dün başka doktora götürdüm ordaki kadınada anlattım o dokotru bılıyorum sakın vazgecme cok ıyı bı doktordur dedı ama içim içimi yiyor benim ya

canbonum ben sadece tiroid için gittimm .. bana ultrason ve kan tahlılı ıstedi başka bişey istemedi ilaç verdi 2 au tedavi gördm bitti çokk şükür.. endokrin bölümü hormonlara bakıyo cnmm hotmonlarda kı hastalık yukseklıği düşüklüğüü fazla kılo alan kişiler vardı mesela konusmustukk kadının bazı hormonları az calısıyomus o yuzden kılo alıyomus onun gelmiş böyle şeyler yani tatlımm

ozaman sadece hormonlara bakarak bi yol çiziyo o bana göre değil sanırsam demekki kilosu çok olanlar için:26::26:
ben birazdaha araştırım

çalışmalardan kaçanı döverim ha
çalışmalardan kaçılırmı hiç yavrularım silkelenmeyi unutmayın ona görem

hayalotumm bizim dün gece calışma vardıı bnm adamın boynu sol kolu tutulmuşş bi türlü sallayamadı beni yaaa adamcagız kolunu bile kıpırdatamadı kızdım bendee bagırdım bugun ılac almıs surmus bi kaç kere geçtı diyo bu gece seni bi silkelicemm görceksinn diyo

habibtemmm kimselere aldanma belkide ona iyi gelmistirr bendee iyi olan tum doktorlara gittimmm...ama ben memnun kalmadimm..bence sen bir kac doktor arastir etrafina sor..bu kadin birsey bildigi yokk..yani esler arasi 1 seneden sonra klomen olmazsa catlatma tedavisine gecldigini biliyorumm..bu doktorlarr ilac vermekten baska bir ise yaradiklari yok zaman kaybi keske ben ilk bastan bu doktora gitseydimmm..buraya geldikten sonra 3.doktorum bu..herkesin iyi dedigi belkide senin icin iyi degildir...zaman kaybetmedennn basla arastirmalar

ozaman sadece hormonlara bakarak bi yol çiziyo o bana göre değil sanırsam demekki kilosu çok olanlar için:26::26:
ben birazdaha araştırım

araştır araştır hayalotum ya polikistik over ne oluyo tam olarak banada dr cok azıcık pco var dedi ilk gittiğimde en soz gittiğimde yok dedi geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…