- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.541
Geldim ama kalamiycam.kocis kendini fada etti çalistikkkk
Yarina grip olmazsa iyidirrr
Napalim hersey bebis icinnnn
Tam yumoslardayimm.hem vucudum hem ovu test alarm veriyo
Sizler nasilsiniz canlarimmmm.firsat olursa gelcem yine
Geldim ama kalamiycam.kocis kendini fada etti çalistikkkk
Yarina grip olmazsa iyidirrr
Napalim hersey bebis icinnnn
Tam yumoslardayimm.hem vucudum hem ovu test alarm veriyo
Sizler nasilsiniz canlarimmmm.firsat olursa gelcem yine
haydik bismillah hayırlısı olsun temeller atılmaya başlandıı
ben geldimmmmmmmm
habibtem sen endokrin uzmanı diye bişey duydunmu
ben geldimmmmmmmm
habibtem sen endokrin uzmanı diye bişey duydunmu
napıyo sadece kan falan mı alıyo hormonlar için yoksa oda tedavimi uyguluyohg. kuzum evet ben gittim tiroid devaisi için..
duydummmm ama ne oldugunu bilmiyorummmm hosgeldinn bu aradaaa habibtemmm benimmmmm
68: scorpimmm bu durumdaaaaa simdiiii habibtemm benimmmmmm...ama start vermissssss haydi bakalimmmm yapilsin calismalar gelsin bebislerr:92::92::92:
napıyo sadece kan falan mı alıyo hormonlar için yoksa oda tedavimi uyguluyo
ben yeni okudumda şimdi polikistik over içinde geçerliymiş ilk kkda okudum bi bayan gitmiş.ama kilosu varmış onun:26:sonra araştırdım ne iş yaparlar diye.ayşeminki gibi troid tedavisi falan.over kist pko için erkeklerın sprem sorunları falandı sanırım onlara bakılıyomuşta acaba dıyorum onada bı randevu alsam napsam:26:sonram gulmesınler bana diye sordum
çalışmalardan kaçanı döverim ha
çalışmalardan kaçılırmı hiç yavrularım silkelenmeyi unutmayın ona görem
habibtemmm bendede pko vardiii catlatma ignesi denesenn belkide catlatma sorunun vardirrrrrr...onceee dene olmazsa onlara baktirrisin canimmm...bendede kilo varrr glukofen kullandimmm burada formit diye geciyor...bekarken kullanmistimm 100 tablet,...dogum kontrol hapi...evlendikten sonra kullanmadimm bekarkende pek kullanmazdim yaa neysee...hormon testlerinde yuksek cikipta doktorun seni yonlendirir eger icinde kalacaksa git derim ben ...ben ilk catlatma ignemde hamile kaldimm insallah sende kalirsin canimm..:26::26::26::26:
napıyo sadece kan falan mı alıyo hormonlar için yoksa oda tedavimi uyguluyo
ben yeni okudumda şimdi polikistik over içinde geçerliymiş ilk kkda okudum bi bayan gitmiş.ama kilosu varmış onun:26:sonra araştırdım ne iş yaparlar diye.ayşeminki gibi troid tedavisi falan.over kist pko için erkeklerın sprem sorunları falandı sanırım onlara bakılıyomuşta acaba dıyorum onada bı randevu alsam napsam:26:sonram gulmesınler bana diye sordum
hahahah su silkelenmeyi esim bana yapsaaaydi sanirim beli giderdi hahahahah
canbonum ben sadece tiroid için gittimm .. bana ultrason ve kan tahlılı ıstedi başka bişey istemedi ilaç verdi 2 au tedavi gördm bitti çokk şükür.. endokrin bölümü hormonlara bakıyo cnmm hotmonlarda kı hastalık yukseklıği düşüklüğüü fazla kılo alan kişiler vardı mesela konusmustukk kadının bazı hormonları az calısıyomus o yuzden kılo alıyomus onun gelmiş böyle şeyler yani tatlımm
çalışmalardan kaçanı döverim ha
çalışmalardan kaçılırmı hiç yavrularım silkelenmeyi unutmayın ona görem
habıbtem ya ben anlamadımki bana bi türlü demiyor bu çatlatma iğnesini ya deli olcamniye demiyorki :26:arkadaşımı dün başka doktora götürdüm ordaki kadınada anlattım o dokotru bılıyorum sakın vazgecme cok ıyı bı doktordur dedı ama içim içimi yiyor benim ya
ozaman sadece hormonlara bakarak bi yol çiziyo o bana göre değil sanırsam demekki kilosu çok olanlar için:26::26:
ben birazdaha araştırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?