Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kiz veya erkek herkesss kiz diye geciriyor icinden ama ben erkek hissediyorum canim hep tatli cekiyor...teyzelerim kardeslerim hep erkek dedi..esimde erkek istiyorrr ama benim icin farketmezz...esimde farketmez desede gonlundeki erkek

hakkında hangisi hayırlıysa o olsun canım..

kuzum sen aşılamanı nerede yaptırdın maliyeti ne kadar tuttu cok canın acıdı mı :26::26:

zonguldakta üniversite hastanesinde yaptırdım.. canım acımadı canım rahat geçti aşılama yaptıktan sonra yarım saat yattım şimdide evde yatıyorum.. maliyeti sadece ilaç parası verdim 215 tl tuttu..

cnmm klomen verdi catlatma iğnesi mi vermedi sana

yok bitanem .sadece yasmin 4 aykullandım bu dokorumda:26:öncesindede 5 ay yıne yasmın kullandımbaska doktorlarda.bu doktorda 4 ay boyunca yasmın kullandıktan sonra kistlerde değişme olmadı ve ginera d.kontrol hapı verdi 3 ay kullandım ama değişiklik olmadı.ve bu aralarda bana önümüzdeki ay çatlama iğnesi yapıcam dıyıp durdu.gittiğimde sordum çatlama iğnesi yapcaktınız diye kistte değişiklik olmuyo yapamam dedi.daha sonra geçen ay progestan verdi.d.kontrolu bırakalım dedi.ama yumurtlama takıbı yapmadı bakalım 1 ay beklıyelım dedı.o sıra işte şu övülen doktora gittim yumurtam oluşmustu ve çatlama iğnesi dedim çatlamıyor dıye. pazartesı gel dedı.gıttım çatlamamıs 28mm kist olmuştu aglayarak dondum.sonra bu ay yıne kendı doktoruma gıttım.7cm olmus kıstımayrıca pkolarda duruyo yıne.buseferde dedıkı sanırım aşılama gozukuyor.d.kontrol verınce hamıle kalamıyosun kesınce kıstın buyuyor 1 ayda dedi.buseferde duphaston dıye bı ılaç verdı.adetın 3.gunu gel yumurtladınmı dıye bakcam dedi.bende istemıyorum aşılama yapalım dırek dıyınce saglam yumurtaların olmadan başlatamam dedi.klomen vs hiç birşey vermedi daha kuzum

kuuzum bizim binadada bi arkadaş var aynı şikayeti var onundaa yumurtalıklarında 15 16 tane minik minik kistler varmış onada hep dogum kontrol hapı vermişler gına geldi artık dedi bırakmış kullanmıyomuş bitkisel hap kullanıyomuşş eğer faydasını görürse sorayım ona ilacın adını sana söyliyimm cnmm o kistler yüzünden erteliyolar işte ama bana garip gelen ben yumurta takibine gittiğimde yumurtam büyümüştü 21 mm olmuştu dr şansa bırakmayalım dedi belki catlamaz kist olmasın falan diye çatlatma iğnesi verdi ama şuda var sana çatlama iğnesi verirse belki kistlerin patlar diye vermiyodur cok tehlikeli bişey bu

bitkisel haplarıda duydum kuzumda başka bi zarar vermesinden korktum açıkcası oyuzden almadım:26:inşallah o faydasını görür bitanem yad.kontrol kadar kötü bişey yok ya hertarafım şişti sinirlerde cabasızaten olgun yumurta 18 -22 arası çatlarmış kuzum ama benim zaten direk fırlıyor gelişmede hiçbir sorunum yok çatlama sorunu var sadece oda basit bi iğne işte ama vermiyo bi türlü:26:vallahi patlar patlamaz bilmiyomda ben patlamassam sonunda iyidir

ALLAH şifa versinn kuzumm ... ALLAHIM kimseye dermansız dert vermesinn çok zor gerçektennn ... seen patlamaaa kıyamamam bitanemeeeee

scorpimmmm bosverrrr erkeklere birsey olmazzz rahat ol habibtemmmm..insallahhhh bu ay olur bebisinizzzz halaylar cekeriz tekrardannnn sen kendine dikkat et fazla bitki caylari ilaclar alma olurmu canimmmm
anacımmm burnu akmaya başladı bileeee..ama valla sırnamıyom adama yaaa..öyle yüzeysel işteeeeee
kuzum doktor antibiyotik verdi ama hamişler de kullanabiliyomuş..bide ıhlamur içiyorum..kivi manyağı oldum c vitamin deposuymuss
haydik bismillah hayırlısı olsun temeller atılmaya başlandıı
inşallah kuzum kaı çalışmaları başladı bakalım temel de atılır bu ay inşallahhhh..azimliyim mart kedilerine inat bende hamile kalıcammm
68: scorpimmm bu durumdaaaaa simdiiii habibtemm benimmmmmm...ama start vermissssss haydi bakalimmmm yapilsin calismalar gelsin bebislerr:92::92::92:
inşallah kuzummmmmmmmmmmm
inş. bebeğin seninle olur bitanemm ALLAH gönlüne göre versinn inş..
amin ayşecimm hepimize tez zamanda inşallahhh

çalışmalardan kaçanı döverim ha
çalışmalardan kaçılırmı hiç yavrularım silkelenmeyi unutmayın ona görem

benimki ben silkelemem kendin silkelen didibazende yolu bulamıyorbende kendi yolunu kendin bul diyorum
benimki de bi şaşırdı e dur silkeleyeyim dedi ama gülme krizine girdik dedim bırak spoşları zor tutuyom zaten
tabe herkes kendi işine baksın dimi hayalotum ilahiiiii
ayşecim senin koca hasta..bizde ben hasta..ama aklımız hala çalışmadaçok azimliyiz maşallahhhh
ben de kız diyorum habibtemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…