Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kimsecikler kalmadıı, nerelere gittiniz bakiimmm

neyse canlarım ben de çıkayım.... malumm çalışma var azcık hazırlık yapayımmmm

öpüyorum hepiniziii, iyi geceleerrrr..

MART AYI HEPİMİZEEE UĞURLU GELECEEEEKKKKK

Rabbimm dualrımızı kabul etsin, meleklerimizi göndersin bi an önce inşşşşşşşşş

yarın misafirim varr, o yüzden gelemeyebilirim ama hepinizi çok sevdiğimi ve dularımda olduğunuzu unutmayın olur muuu

Medd_cezircim merhaba,
Çıkmak üzeresin galiba,geçmişi şöyle bir karıştırayım dedim ne var ne yok diye,seni kaçırmadan selam vermek istedim.
Nasılsın?
Soğan suyunda şifa olsun inşallah.

hayıt otu almıştım zaten ama kullanmayı unutmuştum bak sen deyince aklıma geldi onu deneyeyim bu ay. ben de çocuk düşünüyorum ama kocam askerde. polikistik var.bakalım dönünce tedaviye başlayacağız.

amin kuzuuumm aminn, Rabbim hepimizin meleklerini göndersinnnnnnnnnn
demek annen muşlu bitanemm, nereseindenn

Medd_cezircim merhaba,
Çıkmak üzeresin galiba,geçmişi şöyle bir karıştırayım dedim ne var ne yok diye,seni kaçırmadan selam vermek istedim.
Nasılsın?
Soğan suyunda şifa olsun inşallah.

kuzum annem mercimekkale galiba tam emin degilim aslinda dedeer artvinden musa goc etmisler annem ve kardesleri mus dogumlu ama annem artvinliyim diyo

Günaydın habibtelerim nasılsiniz dün gelemedim yorgunluk çoktu biranda umudummmm hosgeldinnnnn habibtemmm

:44::44:heya sorma ıyı kkı dogmus saolasın balım
ama gezmedım kı .. yıgenım olunca gıremedımsadece..yoksa cogunluk evdeydık
valla buldun hee
sahı ruyanda mı gördun ama hıc demedın önceden
nyse ben gaçtım..
görumcemde gun var, kımse gelmeden bakım dedım .. yaramaz gelın

ALPPINMmmmmmmm balım nerelerdesın yahu.. cok özledım senı küccük habıptem nasıl

ALPPINMmmmmmmm balım nerelerdesın yahu.. cok özledım senı küccük habıptem nasıl

İyiyiz habibtem sen bassın kardesinin dogum gunü kutlu olsun dün yazacaktım acil cikmam gerektiSen bitanesin ne taramaz gelini iyi oturmalar bitanemmmmm

İyiyiz habibtem sen bassın kardesinin dogum gunü kutlu olsun dün yazacaktım acil cikmam gerektiSen bitanesin ne taramaz gelini iyi oturmalar bitanemmmmm

olsun cankusum .. sen ıyı ol gerısı boş
sende bıtanesın.. ama dogru dıyosun..ben bıtaneyım cunku bska gelın yok
saolasın balımm benmmmm

hastalıktan tatlım yaaaaa..bu ayı da boş geçtikk sayıyorummm..kısmettttttttttttttttt

hemen işe yaramaz ilaçlar kuzum en az 3 gün sonra emin ol faydasını görürsün scorpimmmha mart ha nısan kuzum berbaer fırtlatırız inşallahbu arada fırtlatmak nedemek acaba ya garip garip kelimeler uyduruyorummmevet bitanem hüdayi hazretlerine gittim.niyet ettim orda her cuma gidicem bundan sonra arkadaşım vesile oldu hiç girmemiştim içeri daha önce.orda dilek diledim.allahım dedim kucağımla çocuğumla buraya gelmemi nasip et diye.inşallah o muhteremin yüzü suyu hürmetine dileğim tutarbundan sonra allahtan bi engel çıkmassa niyetim bu her cuma.bu arada arkadaşım dediki fetih suresini 19 kere okuycan neye niyet edersen hayırlısıylaoluyormus.benım yasinimde yer almıyodu bu sure.onuda bana hediye aldı inşallah kabul olur kuzumisimlerinizi daha dogrusu nickleriniziteker teker saydım baktımki heyecandan aklıma gelmiyor topluca ettim sonrasında
iyiyiz kuzum sen napıyosuninşallah çatlar bitanem meleğin tutunur annecınedualarım senınle
aramıza hoşgeldinnnnndüzene girene kadar iç canım egerki bi zararını görmediysen.gerçi bendede pko var ve ilk içtiğim ay bile ilk defa adetim düzenli oldu .bu ayda 8 gün erken geldibugün tekrar başladım meddcezırımın dedıgı gıbı hayıtı iç bakalım bide inşallah faydasını gorursun
tamam kuzum kolay gelsın sana günün güzel geçer inşallahhh
bizde eşimle aynı dertten muzdaribiz.doktor önerisi olan varmı?
hoşgeldin canım aramıza nezamandır istiyosunuz be nerde oturuyosunuz

görmüşütüm kuzum ama yazmıştım bak unutmusunhani herkesi rüyamda görüp tanımıştımda en son sen kalmıstın.umudum sen sın bu demiştim.diye yazmıştım topiğeeeealaalaaa yazdım ben yaramz gelin kkda gezinsin dursun görümce iş yapsın

canbonlarım bide dua topiğine bakem ondan sonra bütün işlerim duruyo daha bi temizlik yapım.
sabah kocacım dikkatınızı çekiyorum kocacım diyorum kolay kolay demembiricik karıcına kavaltı hazırlamışşyumurta pişmemişti onu yemedim ama peynir bal kaymak yiyiverdimtabi sonrasında sofrayıda mutfağa kaldırdı gitti
bi girerimki mutfağa heryer yumurta çay sabahtan beri mutfakla ugrasıyorum aradım bundan sonra hazırlama hayatım didim.bide utanmadan niye diyo bana
işte büle şimdi hazır mutfakta tempoya alışmışken evide bi elden geçireyim
yine gelirim canbonlarım öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…