- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.501
dimaam bakındım nette de, kesin bi bilgiye ulaşamadım kuzum... kullanan arkadaşlara bi soralım biz en iyisi
bide canım ben adet düzensizliği için hayıt otu tohumunun iyi geldiğini okumuştum.. kullananlar baya memnun kalmış.. kimi kullandığı ay, kimi ertesi ay kimi de 3. ay tamamen düzene girdiğini yazmış.. istersen sen de bi araştır bitanemm aa çok faydali bildiğim kadarıylaa
amin kuzuuumm aminn, Rabbim hepimizin meleklerini göndersinnnnnnnnnn
demek annen muşlu bitanemm, nereseindenn
Medd_cezircim merhaba,
Çıkmak üzeresin galiba,geçmişi şöyle bir karıştırayım dedim ne var ne yok diye,seni kaçırmadan selam vermek istedim.
Nasılsın?
Soğan suyunda şifa olsun inşallah.
yakaladım seniiii iyiki doğmuş göccük gonzalezde rabbım uzun saglıklı ömürler nasip eylesin nere gıdıyon yahu bıde bana dıyon bı evınde otur dıyem 1 hafta boyunca gezdın hep ya tamam umudum artık bulduk senı hıcbıyere bırakmam aynı rüyamdaki sen sin yaaaa
ALPPINMmmmmmmm balım nerelerdesın yahu.. cok özledım senıküccük habıptem nasıl
İyiyiz habibtem sen bassın kardesinin dogum gunü kutlu olsun dün yazacaktım acil cikmam gerektiSen bitanesin ne taramaz gelini iyi oturmalar bitanemmmmm
canım hastalıktan mı başlayamadınız çalışmalarakıyamam ben sana, Rabbim şifa versin bebeğim.... 2 gün beni de sarstı baya ama çok şükür gelmeden gittii
asetonummm karşılaşmak kısmet olmadıı, iyisindir inşş görkemim nasılalışveriş nasıl gidiyoo
Allah razı olsun ve kabul etsin Ayşemmmm
bitanemm Rabbim hayırlısı ile göndersin meleğimiii.. dularımdasın sernesimmm
Günaydın habibtelerim nasılsiniz dün gelemedim yorgunluk çoktu birandaumudummmm hosgeldinnnnn habibtemmm
hemen işe yaramaz ilaçlar kuzum en az 3 gün sonra emin ol faydasını görürsün scorpimmmbaktim ki kimsecikler yokkkkk..ama ben şimdilik buralardayım canlarım..
sabah sağlıkocağına gittim..doktora anlattım..zaten aile hekimim bilyo az çok..dedim bebek çalışmalarındayız korunmasız dönem..en az zarar vrecek antibiyotik varmı?bitane yazdı netten de bakmıştım onu veriyolar zaten..aldım içiyorum şimdi..ama hala kötüuüm..hatta doktor ısrarla rapor vermek istedi dinlen dedi ama işler yoğun istemedim..zaten çok şükür işyerimde izin sorunum yok..bi mesaj atsam gelemiyorum diye sorun olmaz..neyse çok şükür iki gün tatil..
ama biz halaçalışmalara başlayamadık..bu ay olmaz ben anladım..martta kısmetten çıktı sanırım..artk hayırlısı nisana
bende haberler böle canlarımm..herkes iyidir inşallahhh..hayalotum Hüdayi hazretlerine mi gitti acabaaaa..
iyiyiz kuzum sen napıyosunkızlaaar napıyosunuz ? ben cok fazla nete gıremıyorum ama foruma gırınce anca yazdıklarınızı okuyorum :) bu ay klomen kullandım yumurtalıklarım catlamak uzereymıs bugun gıttım kontrole haftaya tekrar gıtcem nasıpse progesteron verıcekmıs. banada dua edin olurmu
aramıza hoşgeldinnnnnkaç aydır kullanıyorsunuz? faydasını gördünüz mü acaba? ben iki ay kullandım bıraktım. adetlerim düzenli değil, yumurtlama olmuyor bende. o da her ay adetimi 10 gün geciktiriyor. bu yüzden soğan suyuna başlamıştım ama kullandığım iki ayda da adetim gene 10 gün geçti. 4 aya tamamlasa mıydım diye düşünüyorum bazen :44:
tamam kuzum kolay gelsın sanakimsecikler kalmadıı, nerelere gittiniz bakiimmm
neyse canlarım ben de çıkayım.... malumm çalışma varazcık hazırlık yapayımmmm
öpüyorum hepiniziii, iyi geceleerrrr..
MART AYI HEPİMİZEEE UĞURLU GELECEEEEKKKKK
Rabbimm dualrımızı kabul etsin, meleklerimizi göndersin bi an önce inşşşşşşşşş
yarın misafirim varr, o yüzden gelemeyebilirim ama hepinizi çok sevdiğimi ve dularımda olduğunuzu unutmayın olur muuu
hoşgeldin canım aramızabizde eşimle aynı dertten muzdaribiz.doktor önerisi olan varmı?
:44::44:heya sorma ıyı kkı dogmus saolasın balım
ama gezmedım kı .. yıgenım olunca gıremedımsadece..yoksa cogunluk evdeydık
valla buldun hee
sahı ruyanda mı gördunama hıc demedın önceden
nyse ben gaçtım..
görumcemde gun var, kımse gelmeden bakım dedım .. yaramaz gelın
slm millet nasılsınızzzzzzz
hoşgeldin bitanem iyiyiz sen nassın teyzoşumuz nassılll
hoşbulduk tatlım biz iyiyiz
sizleri görüorz daa ii oluorz
sen nasılsın nasıl gidio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?