Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

valla süle enişte beye hayalotun gözleride böyleymiş dee:86::86::86::86::86::86:
ay sen gel bak ben sana resim koymayı öğretcem bide resmının yanına gel bebeğim yazdınmı tamamdır bu işş:46::46::46::46::46:

:44::44::44::9::9::9::9::9::9::9::9:hay sen çok yaşa emi :52::52::52:

gidecegimi söylemiştim sanırım canım.. gittim ilaç verdi.. infertile tedavisi görüyosun dedi doktor ara verdi dedim çok iyi o zaman dedi.. zaten bize sebebsiz çocugu olmayanlar geliyo dedi.. bende öyleyim dedim bu ay korunun dedi... öyle işte

ahh cnm.. demişindir de..benim şu günlere kafam çok normal deil.. ilaçlar, iğneler aldı başını gidiyo, ay nolur kimes ksruma bakmasın..

insaAllah iyi gelir cnm.. sakin kafa olmak lazımda işte ne kadar yapabiliyoruz..
herseyin bi vakit saati varda işte.. biz bilemiyoz onu, hep biseylyer sebep çıkıyo.. yada nebilim.. sebep yokken sebep olmus oluyo..
hayırlısı cnm.. Rabbim meleklerimiz yollascın insaAllah sağlıklan tez zamanda :16:

:
ayy cnm teşekkür ederimm.konuşursan ben den de geçmişolsun dileklerimi iletirsin..ben yatıyom kızçeler..belim ağrıyo sanki adetli gibi..umarım bu normal bişeydir..:26::26:
öptüm siziii:54::54:

normaldir bitanem hayırlısıyla atlatcan inşallah:16::16:oluyomus oyle agrılar scorpım aybısh vardıya onunda cok belı agrıyodu:16::16::16:bak az kaldı dogumuna :nazar::nazar::nazar:darısı sana ınsallah:46::46::46::46:iyi geceler tatlım senı sevıyorum doktoru ıhmal etme:16::16:

aaa bunu bılmıyodum baaak ıyı oldu beyıme dedımde kalk o bılgısayardan dıyo bana ya bununda gamsızlıgı oldurecek benı bı gun

kuzum bende bilmediğin öyle çok sey öğrendim ki burda..
valal simdiye kadar sanki saf saf geziyomuşum ortalıkta gibi hissettim kendimi..

valla insan okuya okuya neler öğreniyo..

o dediğim .. yumurta takibini ben yapmadım ama, bak 8scorpions arkadasımız var.. o yapıyodu.. tam nasıl oluyo o anlatır sana..
ben hiç yapmadım ama yalnıs anlamadıysam önceden yazılanlardan, öyle biseydi..yalnısım varsa düzeltin kızlar ..??

eşin öyle demesin, bizim beyler alışıt valla.. smdi bisey olsa, sor bakim kızlarına ne dicekler diyo :1::1::1:

Son düzenleme:
:
ayy cnm teşekkür ederimm.konuşursan ben den de geçmişolsun dileklerimi iletirsin..ben yatıyom kızçeler..belim ağrıyo sanki adetli gibi..umarım bu normal bişeydir..:26::26:
öptüm siziii:54::54:

scorpim.. tatlı rüyalar balım sana.. bebisimiz de uyusun bakalımm :46::46::46:
bel ağrısı olur tabiki kuzum.. yat dinlen sen :16::16::54::54::54:

valal simdiye kadar sanki saf saf geziyomuşum ortalıkta gibi hissettim kendimi..

o dediğim .. yumurta takibini ben yapmadım ama, bak 8scorpions arkadasımız var.. o yapıyodu.. tam nasıl oluyo o anlatır sana..
ben hiç yapmadım ama yalnıs anlamadıysam önceden yazılanlardan, öyle biseydi..yalnısım varsa düzeltin kızlar ..??

eşin öyle demesin, bizim beyler alışıt valla.. smdi bisey olsa, sor bakim kızlarına ne dicekler diyo :1::1::1:

olmadı bende eczaneden de ogrenırım artık :40:

benim yapmama gerek yok :23::23:surlarla çevrili etrafııı:1::1::1:
gonzalezim enişten sperm testını aldı ya kızlar cevap yazdımı dıyo akşam :9::9::9::9:dedım hadı yıne ıyısın didim:27::27::27:diyoki tüm kkya beni rezil ettın:52::52::52:

ahanda bingoooooooooooooooooooooooo:52::52::52::52::52::52::52:
gonzalezim bizim umut81:27::27::27:benım gonzalezım o en gaymaklısından:52::52::52::52:
nassın canbonum vallahı gormıcen sandım yahu:32::32::32::32::32:

şimdikkkk bak benim şu yaptıgım gülücük ifadelerinden sendede olsun:46::46::46:
yukaradıda nickini yazdığın yer varya onun yanında kullanıcı kontrol paneli yazıyo onu tıkla
solda seçenekleri düzenleye tıkla
daha sonra sayfa acılcak çeşitli secenekler kısmındaki mesaj editörünü standart tollbar olarak işaretle
ve sayfayı ındır kaydet de.
bize yazarken :1::ssz::2::3::24::25:işte bunlardan cıkıcak:46::46::46:
hadi yap bakalım anlamadıgın bıyer varsa sor cevaplarımmm:52::52::52::52::52:

oooh oh oh yaptııımmm baaaakkkkkkkkk :1::1::1::1::1:

benim yapmama gerek yok :23::23:surlarla çevrili etrafııı:1::1::1:
gonzalezim enişten sperm testını aldı ya kızlar cevap yazdımı dıyo akşam :9::9::9::9:dedım hadı yıne ıyısın didim:27::27::27:diyoki tüm kkya beni rezil ettın:52::52::52:

kk da bi bildi ki eşini sorma gitsin :52::52::52::52:

geçenlerrde bnde koymustum tahlil sonucunu.. enisten de dedi niye koydun die.. nolmus dedim.. kim biliyo seni.. bakıyo adım çıkmıs mı diye..
yaw git dedim.. delirme :9::9::9::9:

ahh cnm.. demişindir de..benim şu günlere kafam çok normal deil.. ilaçlar, iğneler aldı başını gidiyo, ay nolur kimes ksruma bakmasın..

insaAllah iyi gelir cnm.. sakin kafa olmak lazımda işte ne kadar yapabiliyoruz..
herseyin bi vakit saati varda işte.. biz bilemiyoz onu, hep biseylyer sebep çıkıyo.. yada nebilim.. sebep yokken sebep olmus oluyo..
hayırlısı cnm.. Rabbim meleklerimiz yollascın insaAllah sağlıklan tez zamanda :16:

biliyorum canım ne kusuru takılma böyle şeylere....amin canım inş.. hayırlısı bakalım bide bunu deneyelim dedim ne zamandır gitmek istiyodum onada gittim artık, bundan sonra saçmalarsam kusura bakmayın canlarım:52::52:

oooh oh oh yaptııımmm baaaakkkkkkkkk :1::1::1::1::1:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:aferım benım kızçeme:46::46::46::46::46::46:
şimdik emekdarımmm bak istedıgın bı resmı masaüstüne kaydet :34:
sonra yıne kullanıcı kontrol panelinden gır solda avatarını değiştir var ordan resim ekleyebılırsın hani benım hayalot yazan yerde leylekamca varya onun gıbı durcak:46::46::46:

biliyorum canım ne kusuru takılma böyle şeylere....amin canım inş.. hayırlısı bakalım bide bunu deneyelim dedim ne zamandır gitmek istiyodum onada gittim artık, bundan sonra saçmalarsam kusura bakmayın canlarım:52::52:

saçmalamak mı.. bana baksana senn :52::52::52:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:aferım benım kızçeme:46::46::46::46::46::46:
şimdik emekdarımmm bak istedıgın bı resmı masaüstüne kaydet :34:
sonra yıne kullanıcı kontrol panelinden gır solda avatarını değiştir var ordan resim ekleyebılırsın hani benım hayalot yazan yerde leylekamca varya onun gıbı durcak:46::46::46:

:1::1: onu sosyal medyamdan yapmayı bılıyom da nasıl bısey koysam bılemedım :9::9::9::9::9::9:

Back
X