Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim 2,5 yıldır evliyim daha önce bebeğimin birini kaybettm şuan çok yeni tekraradan hamileyim rabbim dileyen herkese nasp etsin inşallah

merhaba canım hoşgeldiniz topğimize benm ablamla benzerlşğinz çokmuş :)ablamda bugün öğrendi darısıda bu sayfadklere:) bizlere

ben cok hastayim...hic balim yok tum vucuduma sanki igne batiriyolar atesim var ve acayip usuyorum..bu arada hala regl olmadim bembeyaz akintim var digerlerine benzemiyo hic kati ve bembeyaz yarin hastaneye gidicem ne olacak cok merak ediyorum hepinizi cok seviyorumm tatli uykularr canlarimm

ben cok hastayim...hic balim yok tum vucuduma sanki igne batiriyolar atesim var ve acayip usuyorum..bu arada hala regl olmadim bembeyaz akintim var digerlerine benzemiyo hic kati ve bembeyaz yarin hastaneye gidicem ne olacak cok merak ediyorum hepinizi cok seviyorumm tatli uykularr canlarimm

ayşem çok geçmiş olsun kızçem ya noldu birden öyle acaba:26:
offfffff geldiğin gibi yaz sonucu bitanem merak ederim yaz:5::5:

bende iim canm ablam da hamile içim içime sığmıyr :)
ay canımmm Allah tamamına erdirsinnnnnnnn..teyze olmak ta büyük mutluluk olmalı..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ayşemmm geçmişolsunnnn..aman şimdi ilaç içme c vitamınli meyveler ye..yarın gidergitmez bhcg yaptır kuzummmmmmmmmmmmmm..bak hamilelikte de ates yüğkseliyor beni günlerce ateş bastıydı regl olmadannnn:21::21:
Gunaydiiiiinlarrr olsun herkeseee
günaydın cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:3::3::3:

Back
X