Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]8 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esila[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD]313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

bi sayfa daha önde dursun bizim liste geride kalmasın:1::1::1::1::nazar::nazar::nazar:

kendini sıkmadan oku habıbtemmmm:16::16::16:
benimde kardeşim yarın sınava girecek bende okuyacam onun içinde :16::16::16::16:
inşallah ıstedıklerı yerlere yerleşirler habıbtemmm:46::46::46::46:

insallahhh habibtemmmmmm kardesim tip istiyorr hedefi her zaman bu oldu...keske yaninda olabilseydimmm:14::14::14:

insallahhh habibtemmmmmm kardesim tip istiyorr hedefi her zaman bu oldu...keske yaninda olabilseydimmm:14::14::14:

rabbım gonlundekı yere yerleştırsın ınsallah habıbtemmm:16::16::16:
benım kardeşimin 2. senesi geçen sene kazandı ama yerleşemedi :50::50:aylarca ağladı hep bavulunu bıle hazırlamıştı gıdıyorum dıye ama bu sene olur ınsallah:16::16::16:

canim cok skkin kizlarrr agliyorummm nedenini de bilmiyorummm belkide biliyorumm ama kafam cok karisik yaaa..:14::14::14::14::14:

canbonlarım benim bugün fetih suresine başlamam gerek :16:
dualrımı okuyıp yıne gelcem olurmu :54:
bide büyük yasin hatmi yapıyoruz dua topiğinde kabede bağış yapılcak yetiştirmem gerekiyo bugecede okursam çok şükür 41 olcak:16::16::16:
ayın 2sıne kadar bıter allahın izniyle:46::46::46:
1 saat sonra gelırım yıne öpüyorum hepınızı :54::54::54::54:

ben tesbihimi astım ama sela okunduğu gibi başladım daha bitmeden ezan okunmaya başladı beni bir ağlama tuttu yetiştiremedim vaktinde diye:5::5::5:
ama yınede astım tesbihimi:16::16:
inşallah kabul olur niyetim:16:
allah razı olsun senden :54:

neden habıbtem hamılelık duygusallıgımı yoksa bıseymı oldu kuzum neye stres yapıyosun yaaa ağlama bende ağlarım bak:14::14::14::14:

hamilelikten oncede cok duygusaldimm...simdi birseyler eksik...her zaman eksik birsey konusursam susamam...aglama habuibtemmm kusuras bakmayin canlarim yaa ilaclarimi icmeye calisacam 2 gundur icemiyorum..:50::50::50::50:

hamilelikten oncede cok duygusaldimm...simdi birseyler eksik...her zaman eksik birsey konusursam susamam...aglama habuibtemmm kusuras bakmayin canlarim yaa ilaclarimi icmeye calisacam 2 gundur icemiyorum..:50::50::50::50:

kuzum niyeki oldu boyle bırden bı sorunun var bak ıstersen özelden yaz balım ya:29::29::29:üze kendını sıkma o tatlı canını herseyden once bak meleğin senınle artık.senın bır uzulmene oda uzulur senle.onun ıcın gul sevın eglenmene bak olurmu bıtanem:29::29:herşey cok guzel olcak habıbtem yarın teyzoşumda bellı olcak sonra telaşlar başlıcak bıtanem herşey gelıp gecer sen kendını yıprattıgınla kalırsın kuzum:54::54::54:senı cok sevıyorum ve sevıyoruzzz herzaman yanındayız arkandayız uzakta olsakta:54::54::54:oyuzden aglama sımdı olurmu kuzum kusura bakmada nedemek nekadar çok şey paylatık burda :16::16:iyi gunlerın yanında kotu anılarda oldu ama gulduk yınede bunu da atlatcan kuzum her neyse canını sıkan emın ol cabuk gecıcek:54::54::54:ilaçlarını kullan bıtanem onlar gereklı senın için lütfen :29:

ben biraz cıkım yıne gelcem bıtanelerım :54::54::54:
habıbtem ne oldugunu özelden yaz merakta bırakma benı senı sevıyorummmm gelırım 1 saatte kadar:54::54::54:

ben geldim canlarımmmm ama çok kalamıycam kociş çaya bekliyo.. hemen bi sizee bakayım dedim :34:
ama alpınımı görünce çıkamadım :53:
alpınıımmmm noldu bitanem, yapma böyle nolur :14: fındığını düşün nolurrrrrrrrr

kuzum niyeki oldu boyle bırden bı sorunun var bak ıstersen özelden yaz balım ya:29::29::29:üze kendını sıkma o tatlı canını herseyden once bak meleğin senınle artık.senın bır uzulmene oda uzulur senle.onun ıcın gul sevın eglenmene bak olurmu bıtanem:29::29:herşey cok guzel olcak habıbtem yarın teyzoşumda bellı olcak sonra telaşlar başlıcak bıtanem herşey gelıp gecer sen kendını yıprattıgınla kalırsın kuzum:54::54::54:senı cok sevıyorum ve sevıyoruzzz herzaman yanındayız arkandayız uzakta olsakta:54::54::54:oyuzden aglama sımdı olurmu kuzum kusura bakmada nedemek nekadar çok şey paylatık burda :16::16:iyi gunlerın yanında kotu anılarda oldu ama gulduk yınede bunu da atlatcan kuzum her neyse canını sıkan emın ol cabuk gecıcek:54::54::54:ilaçlarını kullan bıtanem onlar gereklı senın için lütfen :29:

sagol habibtemmm sende cikiyordun alikoydum seni git birazdan gorusurzzz...insallah gecer...belki de icimdeki aci herneysee optum seni habibtem iyiki varsin varsinizzz:16::16::16::16:

Back
X