Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canlarım kocişim yatalım diyooorrr :16:
hepinize iyi geceleeeerrrr, Rabbim tez zamanda hepimize meleklerimizi göndersin inşşş
UMUDUUMMM KUZUM DULARIM SENİNLEEEE :69:

öpüyoruummm :54:

slm kızlar hayırlı akşamlar ben daha öncede yazmıştım bu topiğe hayalot bilir ama şehir dışında olduğum için pek giremedim gün içindede pek net başına geçemiyorum gün içinde devamlı siteye uğruyorum yasin dağıtımınız varsa ben okurum mesela hatim de olabilir hatim sonunda yapılan dualar makbuldur

maşallah kuzum benim:nazar::nazar::nazar:inşallah bu sefer olcak gulchanım :16::16:
nasıl oldun bıtanem:16::16:

Dadlumm iyiyim cok sukur sen nasilsin cok ozledim sizleri . umudumu dusunuyorum gidip gelip dolanip dua ediyorum 707 tane ya varis okudum bu arada. sen tedavine baslayabildin mi canim . ????

geldim melekim geldim:2::2:nerelere gıdıcen bensız alaala:27::27:yok kuzum sen geldın dıye gıdermıyım hıc umudumun duaları vardı nıyet etmıstım yumurtacıkları toplanırken okuyacam dıye onları okudum:16::16:evıde süpürdüm mısafır bıle geldı ustune:1::1::1:

ekledim suedam listeye :16::16:allah kabul etsın suedam sen nasılsın bıtenem:54::54::54:küçük suedam nasıl:16:

amın gulchanım:16:lısteye yazıyorum bıtanem 707 ya varıs dıye okuyunca haber verırsın oldumu kızçem:16:
özeti ben geçim herzamanki gibi:1::1:
5 gun boyunca umudun yumurtacıklarını geliştirdik:1::1::1::nazar:
keserim hamiş kaldı bu ay ama malesef kimyasal yaşıyo tatlım:26:rabbım tekrarını yaşatmasın inşallah:16:
meddcezırım klomen kullanıyodu bılıyosun 2 yumurtası gelısmıs catlamak üzere demiş doktoru çalışmalardalar:17::17::nazar:
scorcipim keseyı gordu 2 hafta sonra kalp atıslarını duymaya gıtcek inşallah:16::16::nazar::emir_bebek:
habıbtemmmizin fındıgı kız olcakmıs bıtanem adıda naz irem olcak ınsallah:16:adıyla buyumeyı nasıp etsın rabbım:16:
hepimiz iyiyiz kuzum batları yaklasanlar cok heyecanla beklıyoruz:46::46:be
aramıza yenı arkadaslarımız katıldı :46::46::46:
bizden haberler boyle bıtanem :16:sen nasılsınnn canım:16::16::16::16:

Canimmm bitanesin sen bitanemmmsin tesekkur ederim. kesere uzuldm bunu en yakin ben yasadim :( Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bende yumurtaciklarimin boyurunu duyunca biraz tedirgin oldum ama normal heralde degil mi adetin 13.4 ve 14 mm olmasi.. calismalara devam bende :) napalimm ...:16:

Selammmmmmmmmmm habibtelerimmmmmm canlarım benimmmm sizleri cookooookkokkkkkkk ozledimmmm internetim tamamen bitti cepten bağlanıyorum yoğunluk içindeyim ama sizleri unutmadım pazar gunu Tr deyim alla kısmet ederse kızımda iyi hepinizi opuyormus teyzeleriiiiii:54::54:54/

Habibtelerim umudumdan haberler nasıl ben 1yasin okudum eğer müsait olursam tekrar okurum ins hayırlı haberlerle gelir hurma gozlum:16::16::16::16:

Habibtelerim umudumdan haberler nasıl ben 1yasin okudum eğer müsait olursam tekrar okurum ins hayırlı haberlerle gelir hurma gozlum:16::16::16::16:

Alppinnn şekerim günaydın nasılsın... umudumuzz çok iyi maşallahh... cuma yada cumartasi yumoşları tekrar yerleştirceklermiş sanırım.. ben öle anladım.. herşey yolundaymışş... sen nasılsın...

:12::12:

Alppinnn şekerim günaydın nasılsın... umudumuzz çok iyi maşallahh... cuma yada cumartasi yumoşları tekrar yerleştirceklermiş sanırım.. ben öle anladım.. herşey yolundaymışş... sen nasılsın...

:12::12:

İyiyimmm canim benim sen nasilsinnnnnn nasıl gidiyor uyku tutmadı erkenden ayaktaydik iste yoğunluk hayatım turkiyeye dönüş zamanı doguma kadar ordayim umudum ins hayırlı haberlerle gelir :26::26:

Günaydın arkadaşlar nasılsınız dün hiç yazamadım aklım siz de çok şey kaçırmışım umuudum bi gelişme var mı :38: Bebişçelerde :36: Bu arada bursada hiç doktor yada hastane bilen yok mu arkadaşıııııımmmmmmmmmm ya dün pclerim değişti muhasebe proramım değişti masam yenilendi ondan önce sizlerle tanıştım ve doğum kontol hapım bitti hayatımda çok yenilikler var bide hamiş olursam allahım yardım etsin hayalot umudum paramızda az çok korkuorum bu bekleyişten ve sonralarından :50::53:

selam kızlar günaydınlarrrr nasılsınız bakim :16: dün gece bida gelemedim yanınıza bi uyumuşum bi uyumuşum sormayın gitsin :1: demin de aksam ki sayfalardan bakıp beğen yapıyoudm ve alıntılar yapmıştım yanda ki sayfayı kapim gerekmiyor derken alıntılı sayfam da kapandı gitti .. :31:neyse kısçelerim.. hnepinizden Allah razı olsun, okuyan kısçelerime Rabbim kolaylıklar versin inşallah bebis yolunda..tez zamanda sağlıkıl bebisleriniz gelsin insaAllahh kuzularım :29: inanın demin okurken gözlerim yaşarddı..dün kü benim yazdığıma yazdıklarınızdan .. insan uzaktan sevse ancak bu kdar olurdu heralde :38: hepinizi ayır ayrı seviyorum sizler benim canlarımsınızz :48::48::48::48::48::48::48:hepinize tek tek sarıldımmm :52::52::52::52:

selam kızlar günaydınlarrrr nasılsınız bakim :16: dün gece bida gelemedim yanınıza bi uyumuşum bi uyumuşum sormayın gitsin :1: demin de aksam ki sayfalardan bakıp beğen yapıyoudm ve alıntılar yapmıştım yanda ki sayfayı kapim gerekmiyor derken alıntılı sayfam da kapandı gitti .. :31:neyse kısçelerim.. hnepinizden Allah razı olsun, okuyan kısçelerime Rabbim kolaylıklar versin inşallah bebis yolunda..tez zamanda sağlıkıl bebisleriniz gelsin insaAllahh kuzularım :29: inanın demin okurken gözlerim yaşarddı..dün kü benim yazdığıma yazdıklarınızdan .. insan uzaktan sevse ancak bu kdar olurdu heralde :38: hepinizi ayır ayrı seviyorum sizler benim canlarımsınızz :48::48::48::48::48::48::48:hepinize tek tek sarıldımmm :52::52::52::52:
umudum 5 yumoşun varmış duydum canım inş allahım onlara can versin kan versin anneciğine sımsıkı tutunsunlar....
ayyyy kendimde ki, heyecanlandım yawww:52::52:
kaç tanesi döllenmiş peki aradılarmı merkezden:26:

umudum 5 yumoşun varmış duydum canım inş allahım onlara can versin kan versin anneciğine sımsıkı tutunsunlar....
ayyyy kendimde ki, heyecanlandım yawww:52::52:
kaç tanesi döllenmiş peki aradılarmı merkezden:26:

5 değil 8 yumos toplam, uydurma :9::9::9::9: biraz önce esim görüştü ebryologla.. 4 tanesine enjeksiyon yapmışlar.. 1 tanesi döllenmeyi basarmıs şimdilik .. yarın sabahtan arıcaklar.. saat kaçta orad olucaz diye.. ona göre gidicez iste.. son ki işlem de bi geçeydi hayırlısınla.. bol bol dinlenirdim sonrasında :29: sen napıyosun nasıl gidiyor :24:

5 değil 8 yumos toplam, uydurma :9::9::9::9: biraz önce esim görüştü ebryologla.. 4 tanesine enjeksiyon yapmışlar.. 1 tanesi döllenmeyi basarmıs şimdilik .. yarın sabahtan arıcaklar.. saat kaçta orad olucaz diye.. ona göre gidicez iste.. son ki işlem de bi geçeydi hayırlısınla.. bol bol dinlenirdim sonrasında :29: sen napıyosun nasıl gidiyor :24:

ay kız 3 eksik mi söylemişim yawwww sıyırmışımmı :52::52::52::52::52::52:ne ama benim aklımda 5 kalmıştı ki:19::19:
olsun yaw 3 eksik 5 fazla yeter ki bebişlerin tutunsun sana sımsıkı..:emir_bebek::emir_bebek:

kızçelerrrr benim adete 4-5 gün var .. bu sabah azıcık kahverengi lekelenme oldu ... doktorum kan testi de yapmıoo...

slm kızlar hayırlı akşamlar ben daha öncede yazmıştım bu topiğe hayalot bilir ama şehir dışında olduğum için pek giremedim gün içindede pek net başına geçemiyorum gün içinde devamlı siteye uğruyorum yasin dağıtımınız varsa ben okurum mesela hatim de olabilir hatim sonunda yapılan dualar makbuldur
hoşgeldin canım:16:ben bu duaların son durumuna bi bakım canım.yasinden hatim olarak başladık 41 yasinden 1 hatim oluyor diye ama 1 hatim yaptık sanıyorum 2.yasin hatmindeyiz.bağışlamada bize yardımcı olursan bılgılendırırsen cok sevınırız canım:16:okumak ıstersen sende okuyabılırsın yasın ve ya varıs cekıyoruz umudumuz için:16:
Dadlumm iyiyim cok sukur sen nasilsin cok ozledim sizleri . umudumu dusunuyorum gidip gelip dolanip dua ediyorum 707 tane ya varis okudum bu arada. sen tedavine baslayabildin mi canim . ????
bende ıyıyım gulchanım:46::46::46::46:tamam bıtanem allah kabul etsın ınsalah:16:daha başlıyamadık gulchnaım benım kırmızılar gelmedi yıne:27::27::27:
Canimmm bitanesin sen bitanemmmsin tesekkur ederim. kesere uzuldm bunu en yakin ben yasadim :( Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bende yumurtaciklarimin boyurunu duyunca biraz tedirgin oldum ama normal heralde degil mi adetin 13.4 ve 14 mm olmasi.. calismalara devam bende :) napalimm ...:16:
:16::16::16::16::16:yumurtacıklar ıyı sanırım bıtanem ama adetın 13..gunundekı boyutlarımı okısmını tam anlayamadım :44:iyi bıtanem benımkıler bırden buyuyp catlamıyo oyuzden normal olanların boyutarı nederece ılerlıyo bılmıyorum bıtanem:26:ama sen çalışmalara devam et senın catlamama gıbı bı sorunun yok cunku inşallah meleğin gelcek gulchanım:46::46::46::46::nazar:
Selammmmmmmmmmm habibtelerimmmmmm canlarım benimmmm sizleri cookooookkokkkkkkk ozledimmmm internetim tamamen bitti cepten bağlanıyorum yoğunluk içindeyim ama sizleri unutmadım pazar gunu Tr deyim alla kısmet ederse kızımda iyi hepinizi opuyormus teyzeleriiiiii:54::54:54/
habıbtelerın habıbtesıııı :49::emir_bebek::nazar:naz iremime kavusmusken ayrı düşcez gordunmu:29::29:inşallah pazara kadar yıne gelırsın senı cok ozlıycez canım habıbtem yıne konusuruz ınsallah:29::29::29:ben o teyzoşumu yerim yaaa:nazar::56:
Günaydın arkadaşlar nasılsınız dün hiç yazamadım aklım siz de çok şey kaçırmışım umuudum bi gelişme var mı :38: Bebişçelerde :36: Bu arada bursada hiç doktor yada hastane bilen yok mu arkadaşıııııımmmmmmmmmm ya dün pclerim değişti muhasebe proramım değişti masam yenilendi ondan önce sizlerle tanıştım ve doğum kontol hapım bitti hayatımda çok yenilikler var bide hamiş olursam allahım yardım etsin hayalot umudum paramızda az çok korkuorum bu bekleyişten ve sonralarından :50::53:

günaydın beste kızçem:54::54:oohhh ne guzel değişiklerle başlıyosun yeni hayatına:16::16:korkma bıtanem ben bekleyısten sonra anladımki paranın pulun hıc bır alakası olmuyomus malesef:50:bazen keske dıyorum ilk evlendıım yıllar isteseymısım şimdi 4 bucuk yasında olcakmıs:1::1:oyuzden paran olur rabbım yıne vermez.gelen bebiş rızkıyla gelır kuzum:16:sen herzaman ıcın hayırlı zamanda gelsın rabbım de.o herşeyın en ıyısını bılır:16:bak ben bebek düşünmeye başladığım zamanlarda kenarda param vardı sandımki hemen olcak 2 sene gectı hazırda para dururmu :27::27:şimdi başladığım yerdeyım :1:oyuzden hayırlısı olsun de.rabbım cok bekletmesınn gonlunden gecırdıgınde meleğini yollasın ınsallah kızçem:54:

gonzalezimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52:
yakalayamadım seni beya:14::14::14::14::14:neysem iyisin en azından :29::29::29::29:
dur bende bi sarılam sana :70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70:seni çok sevıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

gonzalezim 4ünü eledik 1 bizimle :46::46::46::46::nazar:eeeeee son 3 tane yumoşumu naptınızzz gıııı:52::52::52::52::52:
olcak gonzalezim zaten 1 saglam olması yeterli değilmi :46::46::46::46::46:
allahım çok şükür yaaaaa:16::16::16::16::16::16::16:

Back
X