- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
- #45.281
keserimmmmm![]()
hayalotum canımm benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keserimmmmm![]()
iyiyim datlımm nolsunn....Şükür bugünümüzee.. ablannasıl canım.. yolunda mı herşeyy...:44::44::44:![]()
canım ablamda çok ii şükür yarın ilk kontrolüne gtcek işte bakalm bizim yeğen neler yapıyo:))) öğrencek heheheh darısı bize inşallah bende daha iim psikolojm düzeldi çok şükür erken atlattm
aman şekerim iyi ol.. Rabbim nasip etsin inşallah yine... sağlıkla kucagına al... benide test dün negatif çıktı ona belirtiye ragmen... nasipp bekleyelim bakalım![]()
evet canm hayırlısıyla ve sabırla beklemek lazım adetmz yaklaştığı zamanlar kendimizi çok dinliyoruz ve her bişiyi hamilelik belrtisi sanıyorz ben 3 ay öyle sandım ama hep negatif çıkmıştı ama bu ay hiç bir belirti yoktu ama malesef bebeğim tutunamadı... trabbim hayırlı zamanlarda sağlıklı sıhhatli bebekler versin hepimize inşallah...![]()
hayalotum canımm benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim:)
aminnnnnnnn![]()
ben sıteye yenı uye oldum sızlere bir soru sormak ıstıyorum gebelikle ılgılı adetin son gunu ılıskı olursa hamılelık olabılırmı
ben sıteye yenı uye oldum sızlere bir soru sormak ıstıyorum gebelikle ılgılı adetin son gunu ılıskı olursa hamılelık olabılırmı
kızçelerim niye konuşmuyorsunuz![]()
kızçelerim niye konuşmuyorsunuz![]()
çamaşır serdim... ortalıgı topluom ben de ... yarına yemek hazırlamam gerekio... bana i tabak yemek verebilir mi birisi....
![]()
çamaşır serdim... ortalıgı topluom ben de ... yarına yemek hazırlamam gerekio... bana i tabak yemek verebilir mi birisi....
![]()
amanın annemmmm çok seviom ki ben sizi... komşu mu olsak acep... hergün işten çık gel yemek deerdine düşşş
![]()
valla fena olmaz yaa bende yarınki yemekleride yaptım koydum okuldan gelnce yorgun oluyorum :))