Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

iyiyim datlımm nolsunn....Şükür bugünümüzee.. ablannasıl canım.. yolunda mı herşeyy...:44::44::44::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

iyiyim datlımm nolsunn....Şükür bugünümüzee.. ablannasıl canım.. yolunda mı herşeyy...:44::44::44::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

canım ablamda çok ii şükür yarın ilk kontrolüne gtcek işte bakalm bizim yeğen neler yapıyo:))) öğrencek heheheh darısı bize inşallah bende daha iim psikolojm düzeldi çok şükür erken atlattm

canım ablamda çok ii şükür yarın ilk kontrolüne gtcek işte bakalm bizim yeğen neler yapıyo:))) öğrencek heheheh darısı bize inşallah bende daha iim psikolojm düzeldi çok şükür erken atlattm

aman şekerim iyi ol.. Rabbim nasip etsin inşallah yine... sağlıkla kucagına al... benim de test dün negatif çıktı, onca belirtiye ragmen... nasipp bekleyelim bakalım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::49::49::49:

Son düzenleme:
aman şekerim iyi ol.. Rabbim nasip etsin inşallah yine... sağlıkla kucagına al... benide test dün negatif çıktı ona belirtiye ragmen... nasipp bekleyelim bakalım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::49::49::49:

evet canm hayırlısıyla ve sabırla beklemek lazım adetmz yaklaştığı zamanlar kendimizi çok dinliyoruz ve her bişiyi hamilelik belrtisi sanıyorz ben 3 ay öyle sandım ama hep negatif çıkmıştı ama bu ay hiç bir belirti yoktu ama malesef bebeğim tutunamadı... trabbim hayırlı zamanlarda sağlıklı sıhhatli bebekler versin hepimize inşallah...
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet canm hayırlısıyla ve sabırla beklemek lazım adetmz yaklaştığı zamanlar kendimizi çok dinliyoruz ve her bişiyi hamilelik belrtisi sanıyorz ben 3 ay öyle sandım ama hep negatif çıkmıştı ama bu ay hiç bir belirti yoktu ama malesef bebeğim tutunamadı... trabbim hayırlı zamanlarda sağlıklı sıhhatli bebekler versin hepimize inşallah...
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aminnnnnnnn :40::40::40::40::40:

slm kızlar nasılsınız hayırlı akşamlar umudumuzdan bir haber var mı ?gelmedi daha topiğe dimi ?ben ara ara girdim ama yazamadım çıkmak zorunda kaldım işler falan ancak girebildim şükür ....

amanın annemmmm çok seviom ki ben sizi :29::29::29::29::29::29::29:... komşu mu olsak acep... hergün işten çık gel yemek deerdine düşşş :31::31::31:

Back
X