Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

allah biliri izinlide değildir heee:27::27::27:süle hangi hastaneydi ben kafalarına kafalarına vurcammm:4::4::4::4:

yuppiii :46::46::46::46::46: Kavga war benide alın beni de çok ii gelir bi tanem ya deneseydin miden bulanıosa nanlimon yap :52::52::52::52: Hasta olmayın beni yanlız komayın

cnm insaAllah meleğin seninledir, Rabbim yüzünü güldürsün insaAllah...:nazar:

bitanem.. bu anlattıklarını bned yasıyorum, yıllardır görev icabı, devlet gndrdiği için bizimde şehrin göbeğinde oturma lüksümüz yok.. o yüzden millet hersyi söylüyo..yetisme tarzımızdan dolayı, ya susuyorum, ya da ters cvp vermemek için grmezden gelmeye çalısıyorum ama içten içe insan kızmıyor da değil hani..hep dua ederim, Allahım canımı sıkabilicek konusma tarzlarından beni uzak et diye.. ve smdi bu oturudğumuz yer de küçük bi yer.. ve inan ki kimseye gitmez oldum..sırf onların dediklerini duymamak için..
demen gibi köylü kafası deyip küçümsemek değil de işte, ne diyeceklerini bilen insan yok..
bu 3. senemiz ..buraya geldiğimizde hep sordular,
-işte nerdensin, çocuk var mı..?
--yok dedim !
-hemen kaç yıllık evlisin diyolar?..
--^^ oldu biraz ^^deyip kapıyorum lafı ağızlarına..
--eğer bi anlatsam tamam soruların ardı arkası kesilmez..
hem benim özel hayatım onları ne ilgilendirir..ben öyle deyince ööyylece yüzüme bakıyolar..
hatta öyle diyorum, bida aynı soruyu soruyo..yüzüme bakıyo, halime tipime bakıyo, Allah'tan çok sene evli giib durmuyorum..15 yılı hayatta konduramıyorlardır belkide..
demen gibi cahillikten geliyor..
anladım ki, küçük yerde otura otura, küçük şeylere takılmaya baslamısım.. <-- bunu farkettim kendimde..
ama Ankara, yda kendi ailemin oldğu yere gitsem bütün ruh halim, düsüncelerim edğisiyo..
ilk gelidğimin senesi bikaç ay oldu, baskanın karısı oturmaya gelse demis benim için, benden 2-3yaş küçük bir bayana, o da eşi geldi smdi gelemez heralde demis, balkonda oturuyolarmıs.. bakmıslar bide arabaları şu demis..esim arabadan inmiş..
---- Aaaa eşi bu mu demis.. ?!!! başkanın karısı..!
yani bütün bu konusmayı gelip bana anlatan bnden küçük olan dedğim evli biri.. ama yaş da bi yere kadar, akıl yok.. o konusmayı orada yapıyolar, gelip bide anlatacak beyin var işte..aylarca görüsmedim o ikisinle.. başkan karısı olmuş ama kafa beyin yok işte.. esimin neyini gördüler de öyle diyolar, anlamadım ? ben kimsenin kocası için en ufak bisey geçirmem aklımdan..
ama iste küçük yerdekilerin de kafası küçük seylere çalısıyo..
----------
ve smdi bu oturudğumuz yerden tasınıyoruz..esimle geçen dr a gitmden önceydi.. şu yaşı küçük dedğim bayan insanı yoran bi tip ..verilen rahatlığa, gösterilen iyi niyete yayıldı da yayıldı..
ve şöyle etrafa bakarsan, "şu adam akıllı buna gidilir, gelinir diyecek" kimse yok ..yada yürüyüş yapsam tek basıma o da içim elvermiyo..laf dicekler diye, kendimi kısıyorum..yani esim bi yere götürmedikçe ben bi yere gidemiyorum..
esimde tmm şu tedavi bi sonuçlansın tasınma kolay dedi..smdi buradan çıkma zamanı geldi.. önce ortamı bi rahatlatayım istiyorum.. --yıllardır eşim için küçük yerlrde oturmaya ben fedakarlık yaptım, smdi kendisi taşınınca yarımsaatlik bi yola gidip gelicek ins.
zor yani küçük yerde oturmak.. eşime bir sürü söylendim.. bak o öyle, bu böyle; şu şöyle derken, ben yoruldumm..
kendi hayatımı zaten anlatamıyorum, kimseyle paylastığım birsey yok.. en azından sehir olsa, çıkarım iki yürür gelirim nebilim, kafa dağıtırım, tasıncağımız yerde önceden tanışdığımız arkadslar var hep çağırıyolar, onlarla da vakit geçer.. yapacak biseyler buluruz.. hem gelip gitmesi zor oluyor diye ailelerden de çok fazla kimse gelemiyo, ben gidemiyorum istedğm an.. ozaman rahat gider gelirim..
biraz uzun oldu ksra bkmayın.. çok doluyum=(

gerçekten aynen anlattıklarına katılıyorum arkadaş edilecek komşuluk yapacak kimse yok evet bende sırf bu çocuk meselesini soracaklar diye hiç gitmek istemiyorum o kadar garip ki kadınları bıraktım artık erkekler soruyor her ne kadar bir şeyler desen de anlamıyorlar ....1 haftalık gelindim eşimin tanıdığı bir komşu vardı hasta ziyaretine gitmek zorunda kaldık yanıma nişanlı bir kız oturdu kulağıma eğildi hamile misin dedi dondum kaldım ya ki o zamanlar korunuyordum roaccutane içtiğim için ilacı bahane ediyordum ...ben anlamış değilim artık küçük yerleri birde dedi kodu çıkarıyorlar kendi kendilere ben 4 aylık hamileymişim benim haberim yok ...daha neler neler ....büyük şehirde olmak güzel bakalım tayin için bekliyoruz kısmet...

Canim hatayin havasindan mi suyundan mi bilmiyorm ama ordakiler gercekten ilk geceden haile kaliyor bende anlamadim ben nerden biliyorum ;) akrabalarim var orda iki senede reyhanlida okudm. bende sasiyorm.. sen neresinde yasiyosn hatayin ?

antakya ya 15 dk yakınlık da bir köyde yaşıyorum canım ...nasıl beceriyorlar bilmem ama doğal organik yediklerinden de olabilir ilk geceden hamile kalıyorlar bunların yumurtaları hep mi canlı kalıyor anlamadım ....

antakya ya 15 dk yakınlık da bir köyde yaşıyorum canım ...nasıl beceriyorlar bilmem ama doğal organik yediklerinden de olabilir ilk geceden hamile kalıyorlar bunların yumurtaları hep mi canlı kalıyor anlamadım ....

:9::9::9::9: ilahi ngasg sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün... :9::9::9::9:

şekerlerim siz yokken biraz öteki konulara göz attım da göbek çatlamasına neler yapılır siz ne düşünüosunuz ve folik asit cildini alerji yapmış böle bişi duyan warmı kızçelerim??????????????????????:28::28::28::28::28:

kulllanıcı adı değiştrmei bilen war mı

bak Anasayfa ya gel..
orada Üyelik İslemleri diye bir baslık var..
onun yan tarafında Üye Adını Değistirmek var..
oraya bi bakarsan eğer, ama sen kendin yapamıyosun bildiğim kadarıyla, kk yöneticileri tarafından yapılıyor, sen söylüyor muşsun.

:nazar::nazar::nazar::nazar: umudum ne işler becerion bakim sen ikidir başka şeylere bakıorum diosun :36::36::36::36:

4. tedavimde neler eksik kaldı, neler yapılmadı ki diye, bunların pesine düstüm, kötü bise değil yani :)
biraz biseyler buldum gibi ..

sen ne yapıyon, sen nerdendin bestekız :44:

4. tedavimde neler eksik kaldı, neler yapılmadı ki diye, bunların pesine düstüm, kötü bise değil yani :)
biraz biseyler buldum gibi ..

sen ne yapıyon, sen nerdendin bestekız :44:

ben bursa / gemlik güzelim şuan da işteyim :54::54::54::54:

gerçekten aynen anlattıklarına katılıyorum arkadaş edilecek komşuluk yapacak kimse yok evet bende sırf bu çocuk meselesini soracaklar diye hiç gitmek istemiyorum o kadar garip ki kadınları bıraktım artık erkekler soruyor her ne kadar bir şeyler desen de anlamıyorlar ....1 haftalık gelindim eşimin tanıdığı bir komşu vardı hasta ziyaretine gitmek zorunda kaldık yanıma nişanlı bir kız oturdu kulağıma eğildi hamile misin dedi dondum kaldım ya ki o zamanlar korunuyordum roaccutane içtiğim için ilacı bahane ediyordum ...ben anlamış değilim artık küçük yerleri birde dedi kodu çıkarıyorlar kendi kendilere ben 4 aylık hamileymişim benim haberim yok ...daha neler neler ....büyük şehirde olmak güzel bakalım tayin için bekliyoruz kısmet...
ah kuzum sakın olaki düşünüyoruz deme düşünmüyoruz daha erken de:27:bi girdilermi hayatına işin bitiyo ozaman bak ben o hatayı yaptım önüne gelen beni doğurttuda hatta bebek mevlütümü yapan bile oldu:1::1:oyuzden kımseyı sokma özeline kimseyide igilendirmez bu zaten:19:inşallah olcak hayırlısıyla hayırlı zamanda:16::16::16::16:
siz durun ben burdayımm.. yerini biliom... :52::52::52:

temem :51::51:sen önden giriş yap ben çıkışlarını veririm priorim:52::52:

canonlarım bugun 2si:53::53::53:
selencelkım doktora gıdıcekti değilmi?
bu arada hamişlerden katrem klnim yok hayalimde gelmiyodu ama o geldi:26::26:
nerdesiniz kuzucuklar:44::44::44:

Back
X