Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaa ben anlamıyorum. hiç anlamıyorumm :50::50::50:
her defasında tüp yenilgisi yaşamaktan yoruldum
bu kez kinde, sonuç belli oluncada, dr un dedi, en büyük etken esinden kaynaklınıyo..demesi.
dedim yumurtaları belli bi büyüklüğü getiriyorsunuz iğnelerle fln.. esim için birsey yapılamıyor mu dediğimde
sprmlere çok fazla müdahale edemiyoruz diyo..
ama baş sebep olarak onu göstermesini biliyor..
dedim ben 10 kez de tüp yapsam, esime birsey verilmeden, yada baska nebilim birsey yapılmadan olur mu ki dedim..
gerçi Allah verecek olsa tasın üstünde veriyor, o da ayrı bi mesele de..

benim yumurtalar normalden küçükmüs.. onlar için belil bi kaliteye gelsin die iğne dozları yüksek veriliyo..
birde döllenme islemi sırasında sanırım, dediler islem sırasında yumurta anomalisi görüldü dediler..
bu da yumurtanın çok istenilen düzeyed olmadığı demekmis..
yani 1. kalite olması gerekirken,. 2.yada 3. kalite midir ..
bired FSH değerim az yüksek çkdı normali 10 ken benim 15 çıkmıs..bunu da sebep gösterdi..
ama kk dabakdım millet yazmıs FSH değer 45 olupta hamis kalan var..

tüp bebek topiğinde bi arkadasta söylemisdi bu ilacı..
dedi 2. tüp yaptırmadan önce dr bu ilacı vermis, 3ay kullanmıs.. sprm sayısı kaç binlere çıkmıs ve suanda 2. tüp hamis hemde ikiz ..
bana bu ilacı dediği gün özelden.. net den arastırdım ve kk da bi topik açılmıs.. orada kullananan kisilerin sonrasında aldığ sonuçları yazmıslar.. çok büyük artış varmış. hem sayı bakımından hem de, diğer yönlerden ..

size dr mu verdi, nasıl kullanmaya basladınız bu ilacı, yani dr a söylenildiğinde veriliyor mu..??

yani esimden sebep, dmen gibi sprm sorunu var.. kaç aydır tam düzenli olmasada, keçiboynuzu kürü yapıyodu ama son ki tahlil sonucunda, yine çok düsük, harketi vs. dedi dr.. ama bize simdiye kadar bu ilacı verenleri görmedik..üroloji dr u bu sayıyla tüp yapılabiliniyor gibilerinden birsey deyip, bska yapılcak bise yok gibilerinden demis ..
bi dedikleri zor vaka, zor vaka.. :14::14::14:

bi doktora da şu ilacı sor bakalım kuzucummmm :40::40::40:

neyse.. hadi görüsürüz snra kızlar.. ben bi çıkayım.. esimed birazdan gelir.. yemek işi fln derken.. aksam gelmeye çalısırım..
hayalotum ararsa, haber veririm.. öptüm sizi

sorarım sormasına da, ya böyle de ilaç sorupda, nebilim, biz bilmiyor muyuz dese,, bilmiyonuz mu diyim ne diyim bende şaşırdım balım :31::31:

biz hiçbirşey demedik sadece sperm biraz düşük biraz kalitesiz çıkınca bi ilaç önerebilirmisiniz dedim oda bunu verdi ben keçi boynuzunu internette tam 1 ay araştırdım ve sonunda uyguladım canım tek yan etkisi şeker rahatsızlığı olanlara önerilmiyo bide kilo aldırıyomuş ama yinede sende araştır istersen bide benim eşim sigara içiyo doktor yasakladı bırak dedi ama o bırakmadı yinede baya düzelme var

nasıl olim işte.. bi kez daha yandık, kavrulduk.. işin içinden çıkmaya çalısıyoz , sen nasılsın :29:

kzum esim çağırmıstı pc bırakınca beni var sanmışınız:)

canım benim inan hep dua ediyom tüm bebek hasreti çekenlere hepimize allahım kabul etsin inşallah

canım farketmiyoz ama gerçekten çok güçlü sabırlr insanlarız bugünleride beraber atlatacaz inşallah sen kafana hiç bi şey takma kuzum ne keyif veriyosa onu yap şımart kendini dert veren rabbim şifamızıda verir

ay hakkaten burdasın sandım heheheh:9::9:

bende napım iyiyim tedavi için gün sayıyom o kadar bekledik bakalım önce toplu temizlik yapıyım sonra rahat rahat yatarım diyom canım yaa öyle işte :16::16::16::16:

Son düzenleme:
kızçeler hoşçakalın ben yawaştan kaçim daha kasa yapçem 6 buçkta çıkarım yemeğimde yok gugularr al em olun

cumartesi ovulasyon günümdü birazcık çaılşma yaptık:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17: şimdi beklemedeyim inşallah bebişim bukz gelir:) ):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

selam canlarımmm.bugün doktordaydık çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümgüm gümgüm:9:
1 cm olmuş bebişko ve sat la aynı gidiyor 7+1 olmuş.:emir_bebek:

selam canlarımmm.bugün doktordaydık çok şükür kalp atışlarımızı duyduk gümgüm gümgüm:9:

yerim o fasulyeyi ben:)çok sevindim canım hadi gözün aydın tekrardan ne güzel bir mutluluk :)))) allah sağ salim kollarına almayı nasip eylesin....

hoşgeldiniz maşallah canım ya inş sağ salim alırsın kucağına canım ...darısı tüm isteyenlere inşallah

yerim o fasulyeyi ben:)çok sevindim canım hadi gözün aydın tekrardan ne güzel bir mutluluk :)))) allah sağ salim kollarına almayı nasip eylesin....

Sağolun canlarımmm.aminnn.darısı tüm kızçelerin başına inşallahhhh:emir_bebek:

ben geldim canlarım netim hala yok:50: arkadaşlardayız ordan girdim hemencecik :52:
hepinizi çok merka ediyorum ve çok çok özledim...
umudum, hayalotum, scorpionsum, alpınım, keserim, gurbetkızçem,hayalim,selencelkim,ayşem veee adını şuan sayamadığım tüümmm kızçelerim.. hepiniz dularımdasınız :16:
hayalotum dr.a gitmiş, dualrım seninle kuzuummmmm inşş güzel haberlerle dönersin :69:
umudum hep aklımdsın bitanem.. İnş eşin tedavi olduktan sonra hemencecik haiş kalırsın kuzummmm, o kadar dua boşa çıkmaz ben hala dularımla yanındayım bitanem :16:
scorpionsum pıtpıtları duymuşşş :nazar: yesin teyzesi kuzusunuuu :52:
Alpınımmmmm bitanemmmm herşey Allahtan, dularınla annene destek ol kuzumm.. üzülüp ağlayıpta meleğini de üzme nolurrr:50:

canlarımmm daha yazmak istediğim çok şey var amaaaaa çıkmak zorundayım.. bu arada batım yarın bakalım bu ay bizi ne bekliyo :69:

hepinizi çok seviyorum iyi geceler :54:

ben geldim canlarım netim hala yok:50: arkadaşlardayız ordan girdim hemencecik :52:
umudum, hayalotum, scorpionsum, alpınım, keserim, gurbetkızçem,hayalim,selencelkim,ayşem veee adını şuan sayamadığım tüümmm kızçelerim.. hepiniz dularımdasınız :16:
hayalotum dr.a gitmiş, dualrım seninle kuzuummmmm inşş güzel haberlerle dönersin :69:
umudum hep aklımdsın bitanem.. İnş eşin tedavi olduktan sonra hemencecik haiş kalırsın kuzummmm, o kadar dua boşa çıkmaz ben hala dularımla yanındayım bitanem :16:
Alpınımmmmm bitanemmmm herşey Allahtan, dularınla annene destek ol kuzumm.. üzülüp ağlayıpta meleğini de üzme nolurrr:50:

canlarımmm daha yazmak istediğim çok şey var amaaaaa çıkmak zorundayım.. bu arada batım yarın bakalım bu ay bizi ne bekliyo :69:

meddd kuzummmmm biz de seni çok özledikkkk.
duyduk kuzum gümgüm atıyordu bebişin kalbii.çok heyecanlandım yaaaa:emir_bebek:
öptüm canım seni..inşallah netin çabuk gelirrr:16::16::16::16:

scorpiiiiii canım tebrık edıyorum masallahhhh:16::16: Rabbım kucagınada almayı nasıp etsın ınsallha darısı basımıza :16::16:

kızzllaaar bıse sorcam sıze yumurtalar catladıktan sonrada bata kadar hamıle kalma sansımız ne kadar acaba:26::26:

allah nazardan saklasın hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsin

medcezirim herşeyin hayırlısı bi tanem gönlümüzden geçenler kabul olsun hepiimizin duaları bir olunca çığğğ gibi büyürüz

scorpiiiiii canım tebrık edıyorum masallahhhh:16::16: Rabbım kucagınada almayı nasıp etsın ınsallha darısı basımıza :16::16:
aminnnnnnnn yarabimmmmmmmmmmmmmmmmm

Back
X