- Konu Sahibi medd_cezir
- #57.721
Napıyosunuz kızçeler cepten bakıyorum tamda göremiyorumm kimler burda
balım sen yzdıgında kımse yokmus sanırım:44:
ben çınarı emzirdimde anca totoyu yere koydum oda mutfak savaş alanı gibiyken

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napıyosunuz kızçeler cepten bakıyorum tamda göremiyorumm kimler burda
masallah tatlim naaapalim en dogrusunu yapmissin illa da emsin baska bisi wermem dienlere kil oluruoum o cocuk ac mi kalsin somra hep aglio diolar...bi de ne weriosun mama olarak kendin mi basladin yoksa dr mu werdi sunu kullan die asama nasil oluo....
Allahım nazarlardan saklasın yavrunu ayşemmmbuda bnnmm oğluşummm
ayy hayalotummsakın mama verme gozunu seveym ben yandmsen yanma bnm bebegm mahvoldu mama yuzunnden sadece ılk 1 hafta verdm bıdedısarı cıktıgımızda emzırecek yer olmadıgı zaman mama verıyodm sutum yetmıyo dıye ama hata yapmısımcocuk kabız oldu gaz cıkaramaz oldudoktor cok kızdı bana daha 10 gnluk bebege nasl mama verrıkrsın dedı dewdım sureklı aranıyon doymuyo heralde dedım hep agzı acık ıstıyo bende verdm yetmıyo dıye hayır dedı bebegın emme refleksıymıs o ac oldugundan degılmıs rfefleks oldugundanmıs ilk ögrendigimsey emmek dedı 1 hafta mama vermeme ragmen gaz sancısında 2kre acılle gıttık aglıyoı susturamıyoruz artık cocuk mahvoldu kabız oldu kakasını yapamıyo ıkınıyo uykusunda bıle nasıl ıkınıyo dayanamıyo ınsan doktor baktı karnına patlıcak dedı bu cocuk ac degıl agladıkca arandıkca memeyı mamayı tıktık agzına 20 gunde 2 kılo aklmıs 2 ayda alması geren kıloyu boyle devam edersen bebegın obez olur dedı kesınlıkle mama vermıyosun dedı bır suru ılac verdı cocuma nasıl ıcım gıttı anlatamam ılk bılmıyosn cok kotuydu hala o lanet mamanın derdını cekıyuoruz hem esım hem ben hem Ali .... sutun ıcın ded humana cayı ıc cok faydalı rezene ısırgan otu cayı ıc bolbol bulgur pilavı ye kuru sogaz boza hurma patlamıs mısır dısarda satılan bardakta mısırlar varya haslanmıs onlar bıle sut yapıyo cenazemız var dıye ben 1 haftadır ne cay ıcıyorm nede yemek yıyebılıyorm sutum olsun dıye sutum tasıyo bıle vala bıde bnm cok streslı gectı 1 ayım annem amelıyat oldu yanlıslıkla atardamarı kesmısler falan gunlerce yogun bakjmda yattı o stresın ıcınde sutumu dusunemıyodm gecelerce agladm yınede cok sukur sutum var ben yaptm sen bu hatayı yapma uzak dur mamadan eger mama verırsende 2 cay kasıgı su ver cınarcıga bıberona alısır bak sonra cunku memeden az bıberondan cok gelıyomus bebekte cabuk doysun az yorulsun dıye bıberon ısttıyo ben zor unutturdm bıberonu .... fazla gıremıyorm kk ya tekım kımse yok yanımda zamanm olmuyo cnm kendıne cınara ıyı bakk cook opuyormm sizi
anladim hayolotummmmm bakalim bizi neler bekliokızçem benım kasıntılarım varken ben mecburi olarak mamaya başladım ilaç süte geçiyordu çünkü çınar 3 günlükken mecburi başladım3 -4 gün sadece mama yedi kaşıkla sonrasında ilacı yarıda bıraktım süt kesılcek diye:44:mamayı vermiyodum ama çınar geceleri cok aglıyo ve quyumuyo .normalde emzirdiğin zaman bebek acıktıgında anlıyosun.böyle nasıl desem göğüslerinin içinde damarlar kopuyomuş gibi oluyo zaten o ara çınar ayakta
ama geceleri öyle olmuyo bende süt kaynamıyo sanırım:44:çınarda haliyle çekiyo çekiyo saatlerce aglıyo
günde 1 defa mama yiyo:2:ben aptamil veriyorum kendim aldım.
kızçem çınarında gazı var günde 1 dfa yediği halde.ama zaten bu haftalarda oluyormuş mesela ilaç kullanırken sürekli mama yedi gayett güzel gaz cıkarıyodu sıpa.çınarda kabızlık yok çok şükür çünkü sürekli emiyo beni gün boyu ve gece dahilindeama gazı cok cektım bende gaz damlasına basladık sukrude bıraz azalma oldu kızçem.kızçem benim gün boyu sütüm var ama gece yetmıyo çınara.göğüslerimde dolmuyo gece nedense.:44:dedıklerının bazılarını yıyorum bazılarını yemıyodum.bugün eşim şişede çay gıbı bıseyler almıs yarın bakayım bı onu denıyecegım
bulgur pılavı gaz yapıyomus kuzum ya yemıyourum oyuzden
bu arada gecmıs olsun bıtanem yaSIMDI NASIL IYIMI KUZUM:26:mamayla su verıyorum ben gunde 2 cay kasıgı kadar eger ogun mama vermedıysem sadece rezene cayı verıyorum 2 cay kasıgı kadar
bende cok opyorum kuzum senı bende tekım çınarla bı basıma zar zor yetısebılıyorum kkya yazamıyorum sadece okuyorum telden
![]()
balım sen yzdıgında kımse yokmus sanırım:44:
ben çınarı emzirdimde anca totoyu yere koydum oda mutfak savaş alanı gibiyken![]()
he kuzum yaa benimde annemler burda onlarla ilgileniyorum.perşembe ofis histeroskopi çekilcem dua edin korkuyorum hayırlı bi sonuç alırım inşallah
canbonlarım nasılsınız.çokk özledim sizleri
ben napıyım koşturmaca hiç oturamıyorum gunduzlerı ya geleneım oluyor yada işe dalıyıorum ve çınar tabi
kendımı inanmassınız ama 10 yaş yaşlanmış gibi hissediyorumtabi böyle yaşlılık sizlere olsun inş
topık topık dolanıyım hazır cınar yokken öpüyorum canbonlarımmm kocaman
![]()
Bizde seni ozluyoz valla.ama çınarım daha onemli onunls iilgilen kizcem biz bekleriz tabi cok da ozletme kendini
tatlım cınarda sevmıyo cayı yarısını yutuyo aglarken yarısı dısarda ama olsun 1 damlada olsa gırıyo ısteeskıye gore sımdı daha ıyız hayalotum bızde gaz ıcın damla surup kullanıyoruz adacayı yagıyla karnına ve ayaklarının altına masaj yapıyorm cok rahatlıyo dene bak gazı oldugu zaman yagla masajı yapıp gıydırıp utuyle havluyu ısıtıp ısıtıp koyuyormm karnına rahatlıyo Ali cay ıcmıyo ya 1 saat once papatya cayı verdm bı cay kasıgı hemen kustu ALLAH yaRdımcımız olsn vala
he kuzum yaa benimde annemler burda onlarla ilgileniyorum.perşembe ofis histeroskopi çekilcem dua edin korkuyorum hayırlı bi sonuç alırım inşallah
Ilk çocuğum 3 yaşında. Aralık'ta 2. Çocuk için denememiz oldu ve sanırım hamileyim👍 henüz kan testi ve doktora gitmedim heyecandan:)
canlarım ben geldim çok şükür histeroskopim yapıldı baya zor bişeymiş Allah herkesin yardımcısı olsun ama çok şükür ki myommlarım baskı yapmıyomuş yani sonucum temiz çıktı hamdolsun.p.tesi eşimin sonucu belli olcak bnm duruma göre beklicez artıkgulbisim hayalotum dualarınız için çok teşekürler öpüyorum hepinizi
![]()
Ilk çocuğum 3 yaşında. Aralık'ta 2. Çocuk için denememiz oldu ve sanırım hamileyim👍 henüz kan testi ve doktora gitmedim heyecandan:)