- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.101
kızlar nasılsınız beste kızçem yaklastınmı kuzum madem rıskın var cıger gelıstırıcı ıgnenı vurdularmı eger erken gelcekse doktorunla konus onlem olarak vursun hemen bıtanem korkma o cıkacak ordan ondan sonra baslasın asıl korkun ınan dogum hıc bısey valla ugrasmak zor bu canavarlarla
meddım can yoladasım ruh ıkızım nasıl benım mınık kelebeklerım annesı ahhh yavrum yaaaçok özledım kız ben senıııı
sernesım demek yaslı teyzeler heee ohh neguzel kafada dagılırhadı bakalım gıtsın kılolar
karamım kuzum senın adına cok sevındım ıns guzel haberlerle son bulacak ınanıyorum
keserım nasılsın bıtanem
habıbtem kız bu tam fıstık olmus masallah ya nasıld abuyumus yerım ben bunu cok seker olmus allahım nazarlardan saklasın ıns
ngasgım kuzum nasıl benım fındıgım buyudumu annesı kac kilo oldu saglıgı nasıl hersey yolunda degılmı
umarım unuttugum yoktur prıorım daha yazmamaıs ama saglıklısınızdır ıns sanıyorum senın evde netın uyoktu okuyosan eger cok opuyorum sneı kuzum mınıgı kokla
bende cınarın doktor olayı ıle kosusturuyorum bı huysuzkı sormayın kok sokturyor banakilolar gıdıyor son 6 kılo kızlar
inanılcak gıbı degıl ama valla tam23 kilo gıttı şuana kadar3 kilo daha versem gerısı kalsada olur
amin canımm hayırlısı bakalım... bugün 8. günüm. dün kontrole gittim en büyük yumoşum 15 mmdi. canım bende baya bi yumoş bar özellikle sağ yumurtalığımda sanırım toplamda 16-20 arasında belkide daha çok bu durumda beni korkutuyo açıkçası. e2 istedi dün doktorun oda iyiymiş söylediklerine göre. 125lik dozla başladım bugün 50ik yapıcam. 125,100,75,50ye kadar indik bakalım. kasıklarımda ağrım var dedim doktoruma çok yumurtan var o yüzden dedi. dün akşamdan beride aşırı bel ağrım var napcam bilmem.. yarın kontrolüm var söylicem bakalım ne dicekler. sanırım pazartesi opu olucak. ne olur dua edin bana Rabbim edilen duları geri çevirmez bende tadayım anneliği... herşey güzel geçsin...
canı senin opu nasıl geçti ağrı falan çok oldu mu hastanede ne kadar kaldın. yanında kimseyi götürdün mü?
Maşallah maşallah kuzum baya yumosun olmus
Benim ki 6 tanecikti 3ü cok kaliteliydi 3üde döllendi çok şükür, , darısıbaşına olsun canım arkadaşım her an dualarımdasın.
Ben bu hafta cok rahatsizdim 1 haftadır ishalim mahvoldum resmen halim kakmadi. Serumlarla ayağa kalktim kanda da ishale bağlı enfeksiyon çıktı o da bulantilarimi artirdi.nete çok gelemedim kusura bakma bitanem. Senin opu olmuştur ins döllenmistir yumoslar. Bitanem yumosun cok ya dollenenler bosa gitmesin digerlerini dondurun.
Brn opudan 1 saat sonra çıktım bi kac gun adet sancısı gibi agrim oldu. Transferden sonra da 3 saat kaldım hastanede. Cok dikkat et kendine iyi haberlerini bekliyorum . öpüyorum kuzum senii
kızlar nasılsınız beste kızçem yaklastınmı kuzum madem rıskın var cıger gelıstırıcı ıgnenı vurdularmı eger erken gelcekse doktorunla konus onlem olarak vursun hemen bıtanem korkma o cıkacak ordan ondan sonra baslasın asıl korkun ınan dogum hıc bısey valla ugrasmak zor bu canavarlarla
meddım can yoladasım ruh ıkızım nasıl benım mınık kelebeklerım annesı ahhh yavrum yaaaçok özledım kız ben senıııı
sernesım demek yaslı teyzeler heee ohh neguzel kafada dagılırhadı bakalım gıtsın kılolar
karamım kuzum senın adına cok sevındım ıns guzel haberlerle son bulacak ınanıyorum
keserım nasılsın bıtanem
habıbtem kız bu tam fıstık olmus masallah ya nasıld abuyumus yerım ben bunu cok seker olmus allahım nazarlardan saklasın ıns
ngasgım kuzum nasıl benım fındıgım buyudumu annesı kac kilo oldu saglıgı nasıl hersey yolunda degılmı
umarım unuttugum yoktur prıorım daha yazmamaıs ama saglıklısınızdır ıns sanıyorum senın evde netın uyoktu okuyosan eger cok opuyorum sneı kuzum mınıgı kokla
bende cınarın doktor olayı ıle kosusturuyorum bı huysuzkı sormayın kok sokturyor banakilolar gıdıyor son 6 kılo kızlar
inanılcak gıbı degıl ama valla tam23 kilo gıttı şuana kadar3 kilo daha versem gerısı kalsada olur
Maşallah maşallah kuzum baya yumosun olmus
Benim ki 6 tanecikti 3ü cok kaliteliydi 3üde döllendi çok şükür, , darısıbaşına olsun canım arkadaşım her an dualarımdasın.
Ben bu hafta cok rahatsizdim 1 haftadır ishalim mahvoldum resmen halim kakmadi. Serumlarla ayağa kalktim kanda da ishale bağlı enfeksiyon çıktı o da bulantilarimi artirdi.nete çok gelemedim kusura bakma bitanem. Senin opu olmuştur ins döllenmistir yumoslar. Bitanem yumosun cok ya dollenenler bosa gitmesin digerlerini dondurun.
Brn opudan 1 saat sonra çıktım bi kac gun adet sancısı gibi agrim oldu. Transferden sonra da 3 saat kaldım hastanede. Cok dikkat et kendine iyi haberlerini bekliyorum . öpüyorum kuzum senii
meedcezirirm rabbime sükürler olsun canim benimmm nekadar cok sevindim
hemide iki taneo ne güzel ikinciyi düsünme derdi yok rabbim tamamina erdirsin ins
gelismeleri yaz bize merakta birakma
:119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124:yerim onlari:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
selam tatlim 34 den sonra gerek yokmus diolar wurmadi zaten bizim kizda waz caydi sanirsam....odasi hazir nazir ew temizligi bitti bugun tezeler tezeleer kinama yapmasinlar die danteller yayildi falan)) ewde hazir eee ben de hazirim bi onun karari kaldi bakalim )) sen 23 kg mu verdin saka demi iki uc kg werdim demek istedin demi eger 23 kg werdisen cancazim bana bi alo de be...ne yaptin catliorum ; )) cinar nasil tam nekadarlik oldu simdi emiomu napion yaz hersei ne olur....bi de bnm facem falan yok ya priori den haber warmi dogurdumu nasil dogurdu sezaryenden memnun mudu bebegimiz nasil biri yazarmi sewabina....kasilmalarim hala cok adet sancisi gibi agrimda cok....gece uykusu sifir...yuruyemiom iskence gelio yatamiom ayakta duramiom anlicaniz benden bi halt olmaz....ama ihlaya ihlaya yapiom bisiler napcan mecbur )) herkesi kucakliorum bol sifali bebeis haberli sasirmali gunler diliorum allahh hepinize su duyguyu yasatsin dualarim sizinle ))
Kuzumm bende çooook özledim seni. Pek gorusemiyoruz ama gonuller bir olsun tatlım. Çınar nasıl oldu. Kuzum yanlış mı okudum 23 kilo mu yazdin sen maşallah
meedcezirirm rabbime sükürler olsun canim benimmm nekadar cok sevindim
hemide iki taneo ne güzel ikinciyi düsünme derdi yok rabbim tamamina erdirsin ins
gelismeleri yaz bize merakta birakma
:119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124:yerim onlari:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
yasakımmm muhamedımı anlat merak edıyorum ne olurrrrr
canımmmm hoşgeldin sefalar getirdin özleeşimişim kızcem valla çok geçmiş olsun canım Rabbim hayırlı şifalar versin.maşallah iyi kilo vermişsinbende vermişim galiba son 4-5 gündür gidemiyordum kasıklarım çok ağrıdı adım atamaıyıdum ben acabaki bebiş mi var diye düşündüm o yüzden de dinlendim birazcık ama malesef ki bugün geldi kırmızılar şimdide adet sancılarım yüzünden gidemiyorum bende yarın yine hastanedeyim bakalım eşimin sonuçları nasıl cıkcak hayırlısı...
hoşgeldin canım ...nasıl olsun benim miniğim iyi şükür şu anlık sağlığında bir problem yok ama kalbinden dolayı fazla ememiyor emerken çabuk yoruluyo
kilo alımıda çok değil yavaş yavaş alıyor en son 26 martta aşısı vardı 4300 dü şimdi kaç bilmiyorum sağlığı yerinde olsunda kilosunu dert etmiyorum o kadar artık sesli gülüyor konuştuğun zaman agu gugu yapıyor bizimde ayaklarımızda kırmızı noktalar çıktı kızamık falan zannettim ama değilmiş alerji olabilir dedi doktorumuz iyi sen ne güzel kilo vermişin ben tartılmadım daha ama bende göbek duruyor öyle çok sinirim bozuluyor
beste kızçem yakaladım sneiiikuzum cok az kalmıs cınardan fırsat bulupta yazamıyrumki sizlere az kaldı kuzum az daha sık dısını allahın ıznıyle melegın yanında olcak sonra darısı kzıçelerimin olsun.
yok kuzum 23 kilo dedım dogru anlamısınanlamadım kendılıgınden gıttı beste kızçem ama emzirdim sürekli birde çınar huysuz bi bebek kucakcı bı bebek hoppala yapmadan durmuyor kucakta zıplatmanında buyuk bı faydası var.birde uykusuzluk kuzum.uykusuz kalan insan coker cınardada uyku olmayınca erıtıyor ıste ama göbek duruyor daha beste kızçem onuda takıyorum zaten napım korseye devam priorimi bende cok merak edıyorum ama bılmıyorumkı bende facesını falan olsaydı bende hemen haberlescektım.gordum dordum herbıseyı pekte guzel durumun adı gıbı saf duru bı kız olsun ıns rabbım guzel yazılar yazsın.çınarr bu sıralar huy dgeıstırıyor buyuyor teyzesı.kılo alımı yemesı ıcmesı yerındeyken bırden dustu hızlıca.halada o dususle devam edıyoruz emmede problem vardı dunden berı bıraz daha uzun emıyor sukur.agucuklar atıyor guluyor az az kahkaha atmaya basladı ama totosu agır koca dötünü kaldırıpta bir türlü dönmüyor inat bı cocuk oglak burcu degılmı bugun 4 tü kavaltı yaptım dusun halımı annelık zormus kuzum ya
sernesımmmm benım brova sen de vermısınnn
esının durumu nasıl kuzum yazmamısınnnn
yasakımmm muhamedımı anlat merak edıyorum ne olurrrrr
hayalotum napiyon yawsende az giriyon artikin kk ya cinardan baskasi engelleyemezdi kk ya girmeyi eskiden napar ne eder girerdin muhammed emirirmde sükürler olsun ii teyzesi sükür hic bi saglik sorunu yok... yarin iki aylik olacaz 5 kilo olduk boyu iki hafta önce 55 ti simdi kac bilmiyorum... haftaya rote asimiz var anne sütüt ile besleniyo ama sürekli mziremiyorum hemen yara oluyo bend sagip veriyorum ins 6 kadar sadece anne sütü verebilirim sonra ek gidaya geceriz zaten yaw bana benzemiyo gösleri bilem renkli olmadi kahverengi...ten rengi bennziyo bana saci kahverengi benimde kücükken öyleydi dün kadin doktoruma kontrola gittim yanimda götürdüm görmek istiyodu getir demisti ilk bakista ayni babasi senle hic alakasi yok dedi ben böle tabi yaw oka ememk vverdim keske daha cok banaaa benzeseydi ama neyse saglik olsun yinede o benim gözümde kimsee benzemiyo tek benim ballim he bide sükürler olsun cok yormayan bi bebek gazida cok fazla olmadi olduysada kendi cikarmayi basariyo bana gerek kalmiyo iste böle hayalotum rabbim olmayan ve hasretle yanan herkese nasip etsin ins kimseyi evlatla imtihan etmesin rabbim
kızçem maşallah benım paşama bitanem düşük değil çok kilo alımı bide zaten kaç kılo dogdu yavrucakıyı annesı ıyı ınsallah allahın ıznıyle rahatsızlıgınıda atlatınızmı bak nasıl kilo alacak benım mınık farem.çınar aldıda noldu sımdı gozlerının altı cukurlastı yavrumun ıstahı kapandı teyzesı hem bu pipi iltihabı yuzunden.alaala alerjı olabılır evet kuzum aman dıkkat naptınız pekı gectımı sımdı ngasgım.benımde gobegım duruyor onu gormuyorum ben kuzum benım derdım tartıyla senın cabuk gıder ama normal oldun kuzum sen ıner.bu arada adet oldunmu kuzum ben daha olmadım cok tırsıyorum :26:
merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zmandır giremiyorum bende eşim bi işe başvurmştu müdür oldu 2 aylığına istanbula eğitime gtti..bende tek başıma kaldım annem gelicek haftaya yazda tokata taşıncaz ...bebiş konusuda 2 aylığına ertelendi:) zaten yazada aşılama yaptırcaz inşallah...birde hastayım grp oldum heryerim ağrıyor boğazım kulağm vücüdum tutmuyor..sizler nasılsınız?
karam tedavin ne aşamada
haylotum çınarımız nasıl bakem büyümüştür kerata:)))
umudumda girmez oldu artık
meddim canım bebeişlerimz nasıl bulantılarım var demişsn umarım biran önce geçer..
sernesim bacım sen nasılsın inşallah en kısa sürede bizlerde kavuşcaz bebişimize
ngasg canm sen nasılsın bebiş nasıl oldu?
beste kızçemnde az kalmış hadi hayırlısı sende bi avazda kurtul
alpinimin kızda maşallah büyümüş pek bi tatlı olmuş
seremcem bacım sen naptın tedaviye başladın mı??
gurbetkızçem senden ne haber canım?
piriorimizde bebişten fırsat bulamıyor sanırsam oda pek girmemiş
scorpionsdan ne haber ya hiç grimedi bbeişi büyümüştür onunda
geçmiş olsun canım benim hayırlısı canım üzülme inşallah rabbim nasip edecek sonra keşke biraz daha mı bekleseydim diyeceksin bizim minik de şuanlık iyi bakalım kalp doktorundan randevu alacğm kontrolü var sesli gülmeye başladı sürekli kucakta işte göndereyim sana geceleri rahat uyurum en azından
merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zmandır giremiyorum bende eşim bi işe başvurmştu müdür oldu 2 aylığına istanbula eğitime gtti..bende tek başıma kaldım annem gelicek haftaya yazda tokata taşıncaz ...bebiş konusuda 2 aylığına ertelendi:) zaten yazada aşılama yaptırcaz inşallah...birde hastayım grp oldum heryerim ağrıyor boğazım kulağm vücüdum tutmuyor..sizler nasılsınız?
karam tedavin ne aşamada
haylotum çınarımız nasıl bakem büyümüştür kerata:)))
umudumda girmez oldu artık
meddim canım bebeişlerimz nasıl bulantılarım var demişsn umarım biran önce geçer..
sernesim bacım sen nasılsın inşallah en kısa sürede bizlerde kavuşcaz bebişimize
ngasg canm sen nasılsın bebiş nasıl oldu?
beste kızçemnde az kalmış hadi hayırlısı sende bi avazda kurtul
alpinimin kızda maşallah büyümüş pek bi tatlı olmuş
seremcem bacım sen naptın tedaviye başladın mı??
gurbetkızçem senden ne haber canım?
piriorimizde bebişten fırsat bulamıyor sanırsam oda pek girmemiş
scorpionsdan ne haber ya hiç grimedi bbeişi büyümüştür onunda
canım hoşgeldin eşin kariyer yapıyor demekki hayırlısı olsun oda önemli gelecek olcak bebşinizin geleceği içinşöyle bir baktım da bu sayfaya gelipte hamiş kalmayn yok gi bi bikça kişi var o bi kaç kişinin içindeyim rabbim tez zamanda bzlrede nasip eder inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?