Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selam tatlim 34 den sonra gerek yokmus diolar wurmadi zaten bizim kizda waz caydi sanirsam....odasi hazir nazir ew temizligi bitti bugun tezeler tezeleer kinama yapmasinlar die danteller yayildi falan )) ewde hazir eee ben de hazirim bi onun karari kaldi bakalim )) sen 23 kg mu verdin saka demi iki uc kg werdim demek istedin demi eger 23 kg werdisen cancazim bana bi alo de be...ne yaptin catliorum ;)) cinar nasil tam nekadarlik oldu simdi emiomu napion yaz hersei ne olur....bi de bnm facem falan yok ya priori den haber warmi dogurdumu nasil dogurdu sezaryenden memnun mudu bebegimiz nasil biri yazarmi sewabina....kasilmalarim hala cok adet sancisi gibi agrimda cok....gece uykusu sifir...yuruyemiom iskence gelio yatamiom ayakta duramiom anlicaniz benden bi halt olmaz....ama ihlaya ihlaya yapiom bisiler napcan mecbur )) herkesi kucakliorum bol sifali bebeis haberli sasirmali gunler diliorum allahh hepinize su duyguyu yasatsin dualarim sizinle ))

Kuzumm bende çooook özledim seni. Pek gorusemiyoruz ama gonuller bir olsun tatlım. Çınar nasıl oldu. Kuzum yanlış mı okudum 23 kilo mu yazdin sen maşallah

Son düzenleme:

beste kızçem yakaladım sneiiikuzum cok az kalmıs cınardan fırsat bulupta yazamıyrumki sizlereaz kaldı kuzum az daha sık dısını allahın ıznıyle melegın yanında olcak sonra darısı kzıçelerimin olsun.
yok kuzum 23 kilo dedım dogru anlamısınanlamadım kendılıgınden gıttı beste kızçem ama emzirdim sürekli birde çınar huysuz bi bebek kucakcı bı bebek hoppala yapmadan durmuyor kucakta zıplatmanında buyuk bı faydası var.birde uykusuzluk kuzum.uykusuz kalan insan coker cınardada uyku olmayınca erıtıyor ısteama göbek duruyor daha beste kızçem onuda takıyorum zaten napım korseye devam priorimi bende cok merak edıyorum ama bılmıyorumkı bende facesını falan olsaydı bende hemen haberlescektım.gordum dordum herbıseyı pekte guzel durumun adı gıbı saf duru bı kız olsun ıns rabbım guzel yazılar yazsın.çınarr bu sıralar huy dgeıstırıyor buyuyor teyzesı.kılo alımı yemesı ıcmesı yerındeyken bırden dustu hızlıca.halada o dususle devam edıyoruz emmede problem vardı dunden berı bıraz daha uzun emıyor sukur.agucuklar atıyor guluyor az az kahkaha atmaya basladıama totosu agır koca dötünü kaldırıpta bir türlü dönmüyorinat bı cocuk oglak burcu degılmı bugun 4 tü kavaltı yaptım dusun halımı annelık zormus kuzum ya

Kuzumm bende çooook özledim seni. Pek gorusemiyoruz ama gonuller bir olsun tatlım. Çınar nasıl oldu. Kuzum yanlış mı okudum 23 kilo mu yazdin sen maşallah

evet kuzum dogru okumusundur bı sarılam nasıl bebıslerım annesı sen nasılsın varmı bulantı uyku falançınar huysuz kuzum ınatcı gozler dolu dolu hep.bı zoru var hala cozemıyorum bı kırgınlıgı var havalardanda olabılır bu ay hıc kılo almamıs yarım kılocuk almıs zaten yemıyoduda sabah aksam ac ugrasıyorum ıste

sernesımmmm benım brova sen de vermısınnn
esının durumu nasıl kuzum yazmamısınnnn

kızçem maşallah benım paşama bitanem düşük değil çok kilo alımı bide zaten kaç kılo dogdu yavrucak ıyı annesı ıyı ınsallah allahın ıznıyle rahatsızlıgınıda atlatınızmı bak nasıl kilo alacak benım mınık farem.çınar aldıda noldu sımdı gozlerının altı cukurlastı yavrumun ıstahı kapandı teyzesı hem bu pipi iltihabı yuzunden.alaala alerjı olabılır evet kuzum aman dıkkat naptınız pekı gectımı sımdı ngasgım.benımde gobegım duruyor onu gormuyorum ben kuzum benım derdım tartıylasenın cabuk gıder ama normal oldun kuzum sen ıner.bu arada adet oldunmu kuzum ben daha olmadımcok tırsıyorum :26:

ahhh canim benim kiamam size ya.....kg lari gitmesine inan cok sewindim....kg sunu cok fazla dusunme cunku donem donem dusus olurmus diolar ordan biliorum...tesekkur ederiz amin...allah herseyi hepimizin gonlune gore wersin....rabbim ewlatlarimizla sinamasin.....cinar abimizden ogrencek cok taktik )) war... sende sagligini ihmal etme kuzum biliosun ki cinarin tek gozdesi sensin ))

sernesımmmm benım brova sen de vermısınnn
esının durumu nasıl kuzum yazmamısınnnn

canımmm hoşgeldin evet kızcem bıraz sıkılaştı bacaklarım çok sukur kasıklarım agrıyo adetım de bıtmak uzere 1 hafta ara verdım yuruyuse inşALLAH pazartesi tekrar başlıcam hava guzel olursa

eşimin sonuçları bi inişli bi çıkışlı ama doktorlar normal diyor ne tüp diyolar ne aşılama varikosel var sayı iyi diye ondada ameliyat istemediler ama artık son karar ameliyat doktor değerler yükselebilir iyice dedi bakalım bezmialemde olcak inşallah ama daha belli değil ne zaman olcak bu ay sonu belki olabilir daha gün almadık bide daha anestezi tahlili falan filan işte böle kızcem hayırlısı olsun inşallah sen neler yapıyosun

canlar herkese iyi pazarlar eşim sabaha kadar film syretti şimdide horul horul uyuyor hiç bi yere çıkarmadı beni ne güzel dışarsı gülhane parkında laleler tam lale mevsimi off offfff

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun zmandır giremiyorum bende eşim bi işe başvurmştu müdür oldu 2 aylığına istanbula eğitime gtti.. bende tek başıma kaldım annem gelicek haftaya yazda tokata taşıncaz ...bebiş konusuda 2 aylığına ertelendi:) zaten yazada aşılama yaptırcaz inşallah...birde hastayım grp oldum heryerim ağrıyor boğazım kulağm vücüdum tutmuyor..sizler nasılsınız?
karam tedavin ne aşamada

haylotum çınarımız nasıl bakem büyümüştür kerata:)))

umudumda girmez oldu artık
meddim canım bebeişlerimz nasıl bulantılarım var demişsn umarım biran önce geçer..

sernesim bacım sen nasılsın inşallah en kısa sürede bizlerde kavuşcaz bebişimize

ngasg canm sen nasılsın bebiş nasıl oldu?

beste kızçemnde az kalmış hadi hayırlısı sende bi avazda kurtul

alpinimin kızda maşallah büyümüş pek bi tatlı olmuş

seremcem bacım sen naptın tedaviye başladın mı??

gurbetkızçem senden ne haber canım?

piriorimizde bebişten fırsat bulamıyor sanırsam oda pek girmemiş

scorpionsdan ne haber ya hiç grimedi bbeişi büyümüştür onunda

Son düzenleme:
şöyle bir baktım da bu sayfaya gelipte hamiş kalmayn yok gi bi bikça kişi var o bi kaç kişinin içindeyim rabbim tez zamanda bzlrede nasip eder inşallah...

oy kıyamam miniğime ya iyi mi şimdi nasıl çınarımız alerji geçti cildi çok hassas canım krem bile sürsek kızarıyor hemen ...bakalım yarın kontrolü var götüreceğim inşallah evet ben adet oldum da az az bilmiyorm ki neden böyle oldu ...tırsma canım olursun inşallah ya

geçmiş olsun canım benim hayırlısı canım üzülme inşallah rabbim nasip edecek sonra keşke biraz daha mı bekleseydim diyeceksin bizim minik de şuanlık iyi bakalım kalp doktorundan randevu alacğm kontrolü var sesli gülmeye başladı sürekli kucakta işte göndereyim sana geceleri rahat uyurum en azından

ayyy yerim ben onu maşallah gönder ben bakarım

şöyle bir baktım da bu sayfaya gelipte hamiş kalmayn yok gi bi bikça kişi var o bi kaç kişinin içindeyim rabbim tez zamanda bzlrede nasip eder inşallah...
canım hoşgeldin eşin kariyer yapıyor demekki hayırlısı olsun oda önemli gelecek olcak bebşinizin geleceği için olacak canım ben inanıyorum bizimde olacak inşallah

eşim varikosel ameliyatı olacak bi türlü karar veremedi doktorlar varikosel varkende ne aşılama ne de tüp yapıyolar özelede gidemedik gitsek belki yaparlardı sizin doğal yolla olur belki ameliyattan sonra dedi doktor benim eşimde şuan iş yerinde eğitimde eğitim bitince ameliyat günü almaya gidecek nasip olursa herşeyin hayırlısı canım Rabbim eşlerimize ve bizlere sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah bebiş gelir nasıl olsa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…