- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.081
Ne demek, hayırlısı ile gelsin ins meleğiniz ♥
Sağol keserim kuzun valla sen de diğer kizcelerim de gep dualarimdasiniz. Sen bu iki ayi iyi değerlendir kafani bosalt gez toz..sonrasında gelsin bebisleeeerrrr :)meddim canım arkadaşım çok sağol inşallah bende 2 ay sonra bebişime kavuşurum senin hamiş olmana inan çok sevindim çoktan hakettin bu mutluluğu hayırlısıyla bebişlerini kucağına alırsın inşallah özletme kendini kuzum...:)))
Biz güzel haberler vercezz,♥dün pıtpıtlarımizi duyduk ikisinin de kalbi Pıtır pitir şükürler olsun
Darısı isteyen herkese sernesime, karamima, gurbet kızıma, keserime olsuuunnn
çok teşekkürler canım Rabbim o tatlı kızını sana bağışlasınselam canlarim cigerlerim seker parelerimmmmmmm nasilsinizzz herkes iyidir insallahhhh...cok guzel haberler varrrr masallah medcezrimmmm ikiz hamileee allah hayirlisiyla kurtulmani nasip etsin saglikli bir sekildeee dogurursun bebislerini haber vermeyi unutma tatlim aklim sizde inanki...
hayalotummmmmmmm uyku dene seyi bende unutmussum kizim dogdu dogali uyku yok gozumdeee sikayetci degilim sadece yorgun dusuyorummm...cinar bey birakmiyor dimi yerim onu op yerimeeee habibtemmmmm
piorimmm dogum yapmisss cok sukur hayirlisiyla evladini kucagina aldi..hosgeldin yagiz bebekkkk
gurbet kizcem insallah seninde haberlerini alirim canimmmmm allah isteyen herkese nasip etsinnnn:26::26::26::26:
ngasg canim benim bebegin icin gecmis olsunnnn insallah en kisa zamanda bebisin iyisir allahh acil sifalar versinn
sernes ve keserimmmmm allah en kkisa zamanda sizlerede anneligi yasatsin canlarim dualarim sizinleee sizleri burdaki herkesi cok ozledimmm kizimdan dolayi giremiyorum girdigimde de kimsecikler olmuyor...
kizim NAZIREMIM 8 aylik oldu kocamn kiz olduhergun buyuyor yeni seyler ogreniyor yurutecinde kosuyor adetaa...benim kisaca ailemindemutluluk kaynagi,...iyiki hayatimdaaaa iyiki bnim kizim...ben 1 hafta once rahimde yara vardi onu yaktirdimmm sutten kesmek zorunda kaldim...cok sukur herseyi yiyor sutu 1 yasa kadar vermk istiyordum kismet olmadi...bu arada babam evlendi yeni hayat yeni insan...hayat cok zor ve zalim...ne desem ne anlatsam sizlere yuzum gulsede icim kan agliyor...babamin evliligi biz istedik babami seviyorum o kadina da saygim var...EN ONEMLISI ANNEMI UNUTMADIM UNUTYMAYCAGIM...O BENIMLE BILIYORUM BENIM KIZIM BENIM ANNEM...bunun bircok ornegini yasadim ve ruyamda gordum,....cok uzun yazdimmm geldigimde tekrar dvm ederimmm sizleri seviyorummmm
süperyanlız savaş kurdu heee üstüste gelınce ınsan dagılıyor kuzum hemen ama bı bakısları yetıyor sizlerderde yasıyacaksınız inş bugunlerı gorceksınız sagol bıtanem gectı sukur pazartesı test ıcın goturecegım bakalım ıns gecmıstır tamamen.hıc belı olmaz canım o işler onları dusunupte hıc kasma kendını.cunku hıcbısey planladıgın gıbı gıtmıyor ınan.bak ben kendımı nekadar normal doguma hazırlamıstım halbukı ama sezeruyan oldum cıktım
canım eger sımdı kestırırsem dugun yapmıycam kına gecesı ve mevlut yapıcam esım o sekıl kabul etmıyor olmaz oyle herkes bılcek dıyor .saglıgı ıcın ne gerekıyorsa onu yapcaz artıkbenım kucuk bıdıgım nasıl annesı sen nasılsın.kilo alımı yemesı nasıl
sernesım spor nasıl gıdıyor
priorim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...darısı tük bekleyenlere olsun rabbim en yakın zamanda keserime ve sernesimede nasip etsin
evet başladık canım amin inşallah Rabbim bu yolda eşimle benimde yüzümü güldürür. akşam 7-9 arası yaop dediler her akşam 8de yapıyorum iğnemi etmem mi dua ediyorum hep canımmm... şimdi yaptım nefes egzersizivalla beslenmeme pek dikkat etmiyorum ama zaten 3 aydır kola içmiyorum çayı azalttım günde bitane türk kahvesi içiyorum... dikkat etcem ama bundan sonra yoğurt yiyemiyodum şimdi kendim yapıyorum onu yiyorum... bakalım inşallah güzel güzel büyüsün yumoşlarım toplansın döllensin transfer edilsin elimden gelenin kat ve kat fazlasını yaparım... tavsiyelerinin hepsine uyucam canımm... irtibatı koarmayalımmmmm
Oy maşallah maşallah kuzucum yaa yerim beb seni fıstık
Canım benim hissediyorum olacak bak görürsün güzel haberlerini alcaz ins
Bu arada yapabilirsen kahve de icme kuzum cay kahve kola yumoslarin kalitesini düşürüyormus çünkü. Bi de transfer sonrasi elini karnina koy "ya mübdi" çek sabah aksam ozellikle de sabah ezanindan sonra 99 kere yapilirsa bebis hic dusmezmis.esin de çeksin sen de ok Ben hala cekiyorum. Sukurler olsun meleklerim benimleeee Öpüyorum bitaneeeemmm
Sağol keserim kuzun valla sen de diğer kizcelerim de gep dualarimdasiniz. Sen bu iki ayi iyi değerlendir kafani bosalt gez toz..sonrasında gelsin bebisleeeerrrr :)
Oy maşallah maşallah kuzucum yaa yerim beb seni fıstık
meddım belirti olarak ne hıssettin kasıkların veya rahimin sızlıyomuydu
Bu arada yapabilirsen kahve de icme kuzum cay kahve kola yumoslarin kalitesini düşürüyormus çünkü. Bi de transfer sonrasi elini karnina koy "ya mübdi" çek sabah aksam ozellikle de sabah ezanindan sonra 99 kere yapilirsa bebis hic dusmezmis.esin de çeksin sen de ok Ben hala cekiyorum. Sukurler olsun meleklerim benimleeee Öpüyorum bitaneeeemmmQUOTE]
inşallah canımmm bıraktım çay kahve içmiyorum 2 gündür bugün kontrolden geldim dün akşan 4. iğnemi vurdum. bugün umoşlara bakıldı sağ yumoşlar baya var en büyüğü 12 mm dedi. çok mu büyümüş 4 günde canım yaa senin nasıldı yumoş gelişimi. hep dua ediyorum tesbih çekiyorum Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın... bu arada doktorum neti yasakladıpek sık giremicem. bende öpüyorum canım dikkat et kendinee
Bu arada yapabilirsen kahve de icme kuzum cay kahve kola yumoslarin kalitesini düşürüyormus çünkü. Bi de transfer sonrasi elini karnina koy "ya mübdi" çek sabah aksam ozellikle de sabah ezanindan sonra 99 kere yapilirsa bebis hic dusmezmis.esin de çeksin sen de ok Ben hala cekiyorum. Sukurler olsun meleklerim benimleeee Öpüyorum bitaneeeemmmQUOTE]
inşallah canımmm bıraktım çay kahve içmiyorum 2 gündür bugün kontrolden geldim dün akşan 4. iğnemi vurdum. bugün umoşlara bakıldı sağ yumoşlar baya var en büyüğü 12 mm dedi. çok mu büyümüş 4 günde canım yaa senin nasıldı yumoş gelişimi. hep dua ediyorum tesbih çekiyorum Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın... bu arada doktorum neti yasakladıpek sık giremicem. bende öpüyorum canım dikkat et kendinee
Hadi hayırlısı olsun bitanem
Kuzum bugün kaçıncı günün, kac yumosun olmuş. Ben mm olarak cok hatırlamıyorum.sen sıkıntı etme. Onlar dozunu yumoslarina göre ayarlıyolar.kisiye göre tedavi oluyo yani. benim 6 yumosum oldu 3ü döllendi.ikisii 1.kaliteydi ive ikisi de benimleeee. Ay hadi bakalım az kaldııı :)))))
Hadi hayırlısı olsun bitanem
Kuzum bugün kaçıncı günün, kac yumosun olmuş. Ben mm olarak cok hatırlamıyorum.sen sıkıntı etme. Onlar dozunu yumoslarina göre ayarlıyolar.kisiye göre tedavi oluyo yani. benim 6 yumosum oldu 3ü döllendi.ikisii 1.kaliteydi ive ikisi de benimleeee. Ay hadi bakalım az kaldııı :)))))
amin canımm hayırlısı bakalım... bugün 8. günüm. dün kontrole gittim en büyük yumoşum 15 mmdi. canım bende baya bi yumoş bar özellikle sağ yumurtalığımda sanırım toplamda 16-20 arasında belkide daha çok bu durumda beni korkutuyo açıkçası. e2 istedi dün doktorun oda iyiymiş söylediklerine göre. 125lik dozla başladım bugün 50ik yapıcam. 125,100,75,50ye kadar indik bakalım. kasıklarımda ağrım var dedim doktoruma çok yumurtan var o yüzden dedi. dün akşamdan beride aşırı bel ağrım var napcam bilmem.. yarın kontrolüm var söylicem bakalım ne dicekler. sanırım pazartesi opu olucak. ne olur dua edin bana Rabbim edilen duları geri çevirmez bende tadayım anneliği... herşey güzel geçsin...
canı senin opu nasıl geçti ağrı falan çok oldu mu hastanede ne kadar kaldın. yanında kimseyi götürdün mü?
amin canımm hayırlısı bakalım... bugün 8. günüm. dün kontrole gittim en büyük yumoşum 15 mmdi. canım bende baya bi yumoş bar özellikle sağ yumurtalığımda sanırım toplamda 16-20 arasında belkide daha çok bu durumda beni korkutuyo açıkçası. e2 istedi dün doktorun oda iyiymiş söylediklerine göre. 125lik dozla başladım bugün 50ik yapıcam. 125,100,75,50ye kadar indik bakalım. kasıklarımda ağrım var dedim doktoruma çok yumurtan var o yüzden dedi. dün akşamdan beride aşırı bel ağrım var napcam bilmem.. yarın kontrolüm var söylicem bakalım ne dicekler. sanırım pazartesi opu olucak. ne olur dua edin bana Rabbim edilen duları geri çevirmez bende tadayım anneliği... herşey güzel geçsin...
canı senin opu nasıl geçti ağrı falan çok oldu mu hastanede ne kadar kaldın. yanında kimseyi götürdün mü?
karamım tatlın maşalah maşallahhh ıns guzel gececek hersey o tatlı mınık canavar gobusunde olacak ınsrabbım kolaylıklar versın sana
sernesım geldım sukur.ben hala cınar efendıyle ugrasıyorum bugun annemler vardı yarın cınarın kontrolu var salı gunude belım ıcın randevu aldım.artık sabah tutulmarım cok uzun surmeye basladı ve esım destek olmadan tek basıma kalkamıyorum ne olacak benım sonum bılınmezcanlarım napıyosunuz yoksunuz
sernesım geldım sukur.ben hala cınar efendıyle ugrasıyorum bugun annemler vardı yarın cınarın kontrolu var salı gunude belım ıcın randevu aldım.artık sabah tutulmarım cok uzun surmeye basladı ve esım destek olmadan tek basıma kalkamıyorum ne olacak benım sonum bılınmez
kızlar nasılsınız beste kızçem yaklastınmı kuzum madem rıskın var cıger gelıstırıcı ıgnenı vurdularmı eger erken gelcekse doktorunla konus onlem olarak vursun hemen bıtanem korkma o cıkacak ordan ondan sonra baslasın asıl korkun ınan dogum hıc bısey valla ugrasmak zor bu canavarlarla
meddım can yoladasım ruh ıkızım nasıl benım mınık kelebeklerım annesı ahhh yavrum yaaaçok özledım kız ben senıııı
sernesım demek yaslı teyzeler heee ohh neguzel kafada dagılırhadı bakalım gıtsın kılolar
karamım kuzum senın adına cok sevındım ıns guzel haberlerle son bulacak ınanıyorum
keserım nasılsın bıtanem
habıbtem kız bu tam fıstık olmus masallah ya nasıld abuyumus yerım ben bunu cok seker olmus allahım nazarlardan saklasın ıns
ngasgım kuzum nasıl benım fındıgım buyudumu annesı kac kilo oldu saglıgı nasıl hersey yolunda degılmı
umarım unuttugum yoktur prıorım daha yazmamaıs ama saglıklısınızdır ıns sanıyorum senın evde netın uyoktu okuyosan eger cok opuyorum sneı kuzum mınıgı kokla
bende cınarın doktor olayı ıle kosusturuyorum bı huysuzkı sormayın kok sokturyor banakilolar gıdıyor son 6 kılo kızlar
inanılcak gıbı degıl ama valla tam23 kilo gıttı şuana kadar3 kilo daha versem gerısı kalsada olur
kızlar nasılsınız beste kızçem yaklastınmı kuzum madem rıskın var cıger gelıstırıcı ıgnenı vurdularmı eger erken gelcekse doktorunla konus onlem olarak vursun hemen bıtanem korkma o cıkacak ordan ondan sonra baslasın asıl korkun ınan dogum hıc bısey valla ugrasmak zor bu canavarlarla
meddım can yoladasım ruh ıkızım nasıl benım mınık kelebeklerım annesı ahhh yavrum yaaaçok özledım kız ben senıııı
sernesım demek yaslı teyzeler heee ohh neguzel kafada dagılırhadı bakalım gıtsın kılolar
karamım kuzum senın adına cok sevındım ıns guzel haberlerle son bulacak ınanıyorum
keserım nasılsın bıtanem
habıbtem kız bu tam fıstık olmus masallah ya nasıld abuyumus yerım ben bunu cok seker olmus allahım nazarlardan saklasın ıns
ngasgım kuzum nasıl benım fındıgım buyudumu annesı kac kilo oldu saglıgı nasıl hersey yolunda degılmı
umarım unuttugum yoktur prıorım daha yazmamaıs ama saglıklısınızdır ıns sanıyorum senın evde netın uyoktu okuyosan eger cok opuyorum sneı kuzum mınıgı kokla
bende cınarın doktor olayı ıle kosusturuyorum bı huysuzkı sormayın kok sokturyor banakilolar gıdıyor son 6 kılo kızlar
inanılcak gıbı degıl ama valla tam23 kilo gıttı şuana kadar3 kilo daha versem gerısı kalsada olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?