- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
- #58.101
kızlar nasılsınız beste kızçem yaklastınmı kuzum madem rıskın var cıger gelıstırıcı ıgnenı vurdularmı eger erken gelcekse doktorunla konus onlem olarak vursun hemen bıtanem korkma o cıkacak ordan ondan sonra baslasın asıl korkun ınan dogum hıc bısey valla ugrasmak zor bu canavarlarla
meddım can yoladasım ruh ıkızım nasıl benım mınık kelebeklerım annesı ahhh yavrum yaaaçok özledım kız ben senıııı
sernesım demek yaslı teyzeler heee ohh neguzel kafada dagılırhadı bakalım gıtsın kılolar
karamım kuzum senın adına cok sevındım ıns guzel haberlerle son bulacak ınanıyorum
keserım nasılsın bıtanem
habıbtem kız bu tam fıstık olmus masallah ya nasıld abuyumus yerım ben bunu cok seker olmus allahım nazarlardan saklasın ıns
ngasgım kuzum nasıl benım fındıgım buyudumu annesı kac kilo oldu saglıgı nasıl hersey yolunda degılmı
umarım unuttugum yoktur prıorım daha yazmamaıs ama saglıklısınızdır ıns sanıyorum senın evde netın uyoktu okuyosan eger cok opuyorum sneı kuzum mınıgı kokla
bende cınarın doktor olayı ıle kosusturuyorum bı huysuzkı sormayın kok sokturyor banakilolar gıdıyor son 6 kılo kızlar
inanılcak gıbı degıl ama valla tam23 kilo gıttı şuana kadar3 kilo daha versem gerısı kalsada olur
![]()
selam tatlim 34 den sonra gerek yokmus diolar wurmadi zaten bizim kizda waz caydi sanirsam....odasi hazir nazir ew temizligi bitti bugun tezeler tezeleer kinama yapmasinlar die danteller yayildi falan