- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.061
selam canlarim cigerlerim seker parelerimmmmmmm nasilsinizzz herkes iyidir insallahhhh...cok guzel haberler varrrr masallah medcezrimmmm ikiz hamileee allah hayirlisiyla kurtulmani nasip etsin saglikli bir sekildeee dogurursun bebislerini haber vermeyi unutma tatlim aklim sizde inanki...
hayalotummmmmmmm uyku dene seyi bende unutmussum kizim dogdu dogali uyku yok gozumdeee sikayetci degilim sadece yorgun dusuyorummm...cinar bey birakmiyor dimi yerim onu op yerimeeee habibtemmmmm
piorimmm dogum yapmisss cok sukur hayirlisiyla evladini kucagina aldi..hosgeldin yagiz bebekkkk
gurbet kizcem insallah seninde haberlerini alirim canimmmmm allah isteyen herkese nasip etsinnnn:26::26::26::26:
ngasg canim benim bebegin icin gecmis olsunnnn insallah en kisa zamanda bebisin iyisir allahh acil sifalar versinn
sernes ve keserimmmmm allah en kkisa zamanda sizlerede anneligi yasatsin canlarim dualarim sizinleee sizleri burdaki herkesi cok ozledimmm kizimdan dolayi giremiyorum girdigimde de kimsecikler olmuyor...
kizim NAZIREMIM 8 aylik oldu kocamn kiz olduhergun buyuyor yeni seyler ogreniyor yurutecinde kosuyor adetaa...benim kisaca ailemindemutluluk kaynagi,...iyiki hayatimdaaaa iyiki bnim kizim...ben 1 hafta once rahimde yara vardi onu yaktirdimmm sutten kesmek zorunda kaldim...cok sukur herseyi yiyor sutu 1 yasa kadar vermk istiyordum kismet olmadi...bu arada babam evlendi yeni hayat yeni insan...hayat cok zor ve zalim...ne desem ne anlatsam sizlere yuzum gulsede icim kan agliyor...babamin evliligi biz istedik babami seviyorum o kadina da saygim var...EN ONEMLISI ANNEMI UNUTMADIM UNUTYMAYCAGIM...O BENIMLE BILIYORUM BENIM KIZIM BENIM ANNEM...bunun bircok ornegini yasadim ve ruyamda gordum,....cok uzun yazdimmm geldigimde tekrar dvm ederimmm sizleri seviyorummmm
Biz güzel haberler vercezz,♥dün pıtpıtlarımizi duyduk ikisinin de kalbi Pıtır pitir şükürler olsun
Darısı isteyen herkese sernesime, karamima, gurbet kızıma, keserime olsuuunnn
priorim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...darısı tük bekleyenlere olsun rabbim en yakın zamanda keserime ve sernesimede nasip etsin
slm kızlar nasılsınız nerelerdesiniz?? eski canlılığı klmadı topiğimizin...1,5 yıldır bu topikteyim çoğu arkadaşımız bebişlerine kavuştu darısı bizlere olsun inşallah....
Slm iyiyim Canim ben burdayim sen nelerdesin?? Evet Eski canlilik kalmamis buralarda. Darisi artik biz sira bize geldi :))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canm bende buralardayım:)) kırmızılar geldi ynebu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım.. am yne olmadı... eşimde bi işe başvurmştu kabul edildi 2 aylığına istanbula gidiyor oyzden 2 ay ara vercez....
Benimde kirmizilar geldi bekliyordum tüp bebek tedavisine basliyoruz allahin izniyle Ama uzun protokol uygulanacak yani 60 gunluk bir surec :) 2 ay dinlenmis olursun belki iyi gelecek bu ara Canim herseyin hayirlisi guzel ne zaman gidiyor esin
salı günü sanırm canm..
Hayirlisi Canim benim :)) benim kide dedigin Gibi 60 gun surecek tedavi :) hamile kaldim diyesiye neydeyse iki ay gececek
nasilsiniz bakalim bol hamis haber leri almak umidiyle topik canlansin insallahhh......
PRİORİM allah anali babli buyyutsun uzun zman giremezsin simdi allah saglik sihhat wersin....
KİZLAR priorimle ayni gun doguruodum nerdese dun saat 1 e kadar kizim kipirdamayinca panik oldum dr gel dedi bir de hep bi tarafa tas kesiodu 1haftadir.....meger hanim cikma telasindamista ondan kipirdanmiomus dogum sancilarim baslamis ..nst serum hap nst serum derken 6 saat falan yattik hastanede...dr 2 hafta daha durmasi lazim ki kuweze girmesin dedi...kg 2500 haftasi 33 hersey normal fakat ciger gelisimi icin iki hafta daha durursa hic bi sorun kalmaz dedi.....alttan rahim muayneleri nst ler tam bir kabus gibi di bole anlattigima bakmayin...herseyin yolunda olmasina rahmen hala kafam gelmedi kendine......aptal gibiyim....wee sunu anladim hic hazir degilim korkuorum urkuorum...allahim hepimize guc wersin.....hepinizi opuorum.....
Sağol bitanem darısı basina insInşallah cânim benım iyi olduğunu duymak cok güzel özledim hepinizi :)))
Âmin canım benim .. Cok mutlu oldum senin adım cnm ya :))
Bitanem benim Kıyamam ben sana ya ah o kirmizilar yok muuucanm bende buralardayım:)) kırmızılar geldi ynebu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım.. am yne olmadı... eşimde bi işe başvurmştu kabul edildi 2 aylığına istanbula gidiyor oyzden 2 ay ara vercez....
Bitanem senin ki tup bebek mi aşılama mi, , neden uzun protokolu tercih etti drun. Sende ya da eşinde bir problem mi vardı. Rabbim hayırlısıyla doldursun gobusunu inssssHayirlisi Canim benim :)) benim kide dedigin Gibi 60 gun surecek tedavi :) hamile kaldim diyesiye neydeyse iki ay gececek
Oncelikle aramiza hoşgeldin canım, 24 ay mucadele etmis biri olarak cok iyi anliyorum seni. burda bi çoğumuz zaman zaman karamsarliga kapildik. Bebislerimize hic kavusamayacagimiz hissi yedi bitirdi bizi. Şükürler olsun cogumuz gec de olsa kavuştuk meleklerimize.4 arkadaşımız kaldi eminim ki onlar da en kisa zamanda bebis haberlerini verecekler bize ♥benımde bu ay 4 ayımdı ama olmadı ınsan ıster ıstemez üzülüyor ama nasipten öte yol gitmioo rabbım hepımıze hayrlı evlat nasıp etsınn...
Besteķızım bitanem sakin olmaya çalış ins sorunsuz bir şekilde bebisini kucağına alacaksın kuzum bol bol dua et.cennet kokulu melegini kucagiba alinca anlayacaksın ki aslında coktan hazirmissin da farkında degilmissin :)
Sağol bitanem darısı basina ins
Bitanem benim Kıyamam ben sana ya ah o kirmizilar yok muuu((
Ins en kısa zamanda bebislerin seninle olur.her işte bi hayır vardır bitanem, belki bu iki aylık süreçte kafanizi toplarsiniz.birbirinizi ozlersiniz ve bulusunca beklemediğiniz bir anda bi bakmissin hamissin. Dualarım seninle bitanem. Bana erken menopoz dendi.tup bebek yöntemiyle hemen hamis kaldım. Kafanı hic yorma, Teknoloji çoooook gelişti kuzummm öpüyorum
Bitanem senin ki tup bebek mi aşılama mi, , neden uzun protokolu tercih etti drun. Sende ya da eşinde bir problem mi vardı. Rabbim hayırlısıyla doldursun gobusunu inssss
Oncelikle aramiza hoşgeldin canım, 24 ay mucadele etmis biri olarak cok iyi anliyorum seni. burda bi çoğumuz zaman zaman karamsarliga kapildik. Bebislerimize hic kavusamayacagimiz hissi yedi bitirdi bizi. Şükürler olsun cogumuz gec de olsa kavuştuk meleklerimize.4 arkadaşımız kaldi eminim ki onlar da en kisa zamanda bebis haberlerini verecekler bize ♥
ins en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alırız tatlım
Besteķızım bitanem sakin olmaya çalış ins sorunsuz bir şekilde bebisini kucağına alacaksın kuzum bol bol dua et.cennet kokulu melegini kucagiba alinca anlayacaksın ki aslında coktan hazirmissin da farkında degilmissin :)
Sağol bitanem darısı basina ins
Bitanem benim Kıyamam ben sana ya ah o kirmizilar yok muuu((
Ins en kısa zamanda bebislerin seninle olur.her işte bi hayır vardır bitanem, belki bu iki aylık süreçte kafanizi toplarsiniz.birbirinizi ozlersiniz ve bulusunca beklemediğiniz bir anda bi bakmissin hamissin. Dualarım seninle bitanem. Bana erken menopoz dendi.tup bebek yöntemiyle hemen hamis kaldım. Kafanı hic yorma, Teknoloji çoooook gelişti kuzummm öpüyorum
Bitanem senin ki tup bebek mi aşılama mi, , neden uzun protokolu tercih etti drun. Sende ya da eşinde bir problem mi vardı. Rabbim hayırlısıyla doldursun gobusunu inssss
Oncelikle aramiza hoşgeldin canım, 24 ay mucadele etmis biri olarak cok iyi anliyorum seni. burda bi çoğumuz zaman zaman karamsarliga kapildik. Bebislerimize hic kavusamayacagimiz hissi yedi bitirdi bizi. Şükürler olsun cogumuz gec de olsa kavuştuk meleklerimize.4 arkadaşımız kaldi eminim ki onlar da en kisa zamanda bebis haberlerini verecekler bize ♥
ins en kısa zamanda senin de güzel haberlerini alırız tatlım
Güzel dileklerin icin sagol habibtem beniiiimmmmoy maşallah benim kuzum nasıl da büyümüş , , zaman çok çabuk geçiyor değil mi bitanem.. Sağlıkla büyümeye devam eder ins minik kuşum :)
Bitanem babanın evlenmesi iyi olmuş biliyorum çok çok zor bir durum ama yalnız yaşaması da çok zor olurdu bitanem. Sizler evlisiniz esleriniz çocuklarınîz yanınızda cok şükür. Ama adamcagiz dört duvar arasında yalnız. Hem sizin aklınız kalmicak hem baban yapayalnız kalmicak. Eminim anneciginde böyle olmasını isterdi kuzum
Geçmiş olsun bu arada, şimdi nasılsın. Öpüyorum çooook ♥
Yerim ben o minigi yaaa ♥
Hazırım bebeğim koca gobuse de uykusuz gecelere deee.. 24 ay bekledik kuzum ya şükürler olsunbitanem cepten giriyorum hamislik takvimini göremiyorum o yüzden. Kac haftalik oldunuz siz
Kuzum geçmiş olsun bebisin kalbinde sorun var demeksimdi nasıl peki Rabbim şifa versin kuzuma, ,ismi ne melegimin
Bitanem sürekli fua ediyorum eminim srn de keserim de karamim da gurbet kizim da bizlere güzel haberler vercek insss
Teşekkür ederiz hayalotum ruh ikizim..coj bekledik ama değdi şükürler olsun
Cinarima da geçmiş olsun kuzum ins sorunsuz bir şekilde atlatirsiniz. Oyyy benim minik kuzum erkek mi oluyomuuuusss maşallah paşama
Bugün 7.haftamiza giriyoruz teyzesi, darisi başınaaa ♥
Sağol tatlişkom ♥
Teşekkür ederim bitanem, Rabbim kuzuna sağlık sifa verir ins
Cok iyi yapmışsın bitanem kimseye soylememekte ısrarcı ol. Tatlım transfer sonrası 3 gun çok çok onemliymis. Ayrıntılı bi şekilde konusuruz sen merak etmeolcak bu is insss gelecekler göbüşüne. sins sizin de ikizleriniz oluuurrr ♥ dualarımdasın
Amiiiiinnnn bitanem. Darisi da sana olsun ins. Eşine de Rabbim sifa versin ins hicbiseye gerek kalmadan kendiliğinden gelir melegin öpüyorum
Çok normal kuzum hayatiniza kendisi minicik ama kocaman sorumluluklarinizin olduğu bi melek geliyoooorr ♥ Rabbim yardımcınız olsun bitanem du bakalim vebis bi gelsin zaman nasıl geçiyo anlamican bunlaru düşüncek vajtin bile olmayacak :)insallah hayatim ya o kadar tatli ama o kadarda zor seler ki gonulden istemeden yasanmamali herkese bunu soluorum.....4 yildir biz hep istedik cocuk cok seweriz ama isler borclar ve sorumluluktan cesaret edemedik iste 3 bucuk yildir korunuodum hem de ilacla birakir birakmazda hamile kaldim saka gibi allahim hic aratmadi....asla gucune gitmesin rabbimin hazir olarak ciktim bu yola sukurler olsu kucagimi bos birakmadi ... ama is ciddiye bindikce acaba ne olcak dogurabilcem mi bakabilcem mi emzirebilcemmi ew is koca hayatimiz duzene gircekmi duzenli bir hayatta buyutebilcem mi acil durumda dr ulascam mi taaa birsaya yetiscem mi 8 aydir yapmadigim panigi 2 gunde yasadim....
Ayyyy basladiniz mii ♥ Hadi hayırlısı olsun Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. IIğnelerini yaparken hep dua et bi de hep aynı saatte yaomaya özen göster onlar bebisinre götürcek seni ayyy ben çok çok heyecanlandımtransfer sonrasını bende duydum canım ama çokta yatmayın diyo kimileri kan akışı etkileniyomuş valla kafam karıştı. bu arada tedaviye başladık 3 gün oldu iğnelerimi vuruyorum. Rabbim hayırlı soınuçlara ulaşmamı nasip eder inş. bu akşam kasıklarımda yumurtalıklarımda ağrı var nedendir bilmem ilk 2 gün yoktu. salı günü kontrole çağırdılar inş. herşey yolunda gider ne olur dua edin hepiniz bana... hiç kimse anlamıyo beni eminim dert ortağım hatta bazılarınız kader ortağım olarak siz anlıyosunuz. eşimle çıktığım bu yolda muvaffak oluruz inş... gelir konar içime hayatıma ömrüme... senin nasıl geçti canım azcık bilgilendir beni. doktora muayeneye gittiğimde bile tirtir titredim sanki ilk defa mıuayene oluyomuşum gibi halbuki kıdemliyim
neyse çok konuştum maşallah pıtpıtlarıda duymuşun canımm eminim tarif edilemez duygdur. Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinn... kendine çok dikkat ett öpüyorum canımmm
hayrlısı olsunn tesekkurler umutt verdınız
Çok normal kuzum hayatiniza kendisi minicik ama kocaman sorumluluklarinizin olduğu bi melek geliyoooorr ♥ Rabbim yardımcınız olsun bitanem du bakalim vebis bi gelsin zaman nasıl geçiyo anlamican bunlaru düşüncek vajtin bile olmayacak :)
Ayyyy basladiniz mii ♥ Hadi hayırlısı olsun Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. IIğnelerini yaparken hep dua et bi de hep aynı saatte yaomaya özen göster onlar bebisinre götürcek seni ayyy ben çok çok heyecanlandımdengeli beskenmeye bol bol protein almaya gayret et.
Bugünden itibaren nefes egzersizine başlıyoruz derin derin nefes aliyoruz rahmimize oksijen gitmesi icin. Burnundan alıyoruz ağızdan veriyoruz. Vakit buldukca yap bunu bitanem.ben sabah öğle aksam 10ar kez yapiyodum.tansiyonun düşebilir endise etme başın dönerse bırak.
Kuzum doğru duymussun cok da yatmican mesela bi saat uzandiysan 15 dk ev içinde yürüyüş yapcan ki bebislere kan gitsin ♥ Transfer sonrası kabız olmamak için kayisi yiycen. Günde bir avuc yer fıstığı tüketicen. Bi de nette okumustum bir ananasi 5 e bölcen.ttransfer sonrası 5 gunde hergün 1 dilim tuketiceksin. Ben yaptım hem bağırsakları da çok güzel çalıştırıyor. Bebisin tutunmasini da kolaylastiriyomus. Transfer sonrasi 3-4 gün banyo yapmadım sonraki banyolarım ayakta ve ılık suyla oldu (bu cok önemli).
Bol bol ceviz findik badem tukettim. Cay kahve kola icmedim.sabah akşam süt içtim. Günde 1 kase yoğurt tukettim. Bol bol dinlendim.genelde uzandım yada yürüyüş yaptim. Hic bi is yapmadim
Aklıma geldikçe yazisiriz yine kuzum hadi hayırlısı olsun :)))
QUOTE=gurbetkiz;34662186]Selam cnm benim tup bebek benim ki Ama doktor onu uygun gordu neden bilmiyorum, hayir bir sorunumuz Yok daha garanti olur dedi :)
Anladım şekerim hadi hayırlısı bakalım ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?