Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum napiyon yaw sükür ses verdin merak etmistik

gecmis olsun demek cinarim bunlarla mücadele ediyodu tabi sendesükürler olsunki gecmis enfeksiyonlari ne..alla ala kirmizi benekte neymis...doktor anlamadi süt alerjisini..peki kakada kan varmi bilmiyorum ama galiba kakadada kan oluyodu süt alerjisinde..bide öyle olsa ilk bastadada olmazmiydi hayalotum:44::44:ins süt alerjisi degildir yoksa sürekli cinarimizda diikkat etmek zorunda kalacak..bi yasindan sonra süte gecince o zaman keci sütü verirsin ins ama yoktur böle bi alerji nehic üzülme hayalotum 3 ayda anne sütü alan bi bebek icin az bi süre degilki sükürler olsun emmis bu zamana kadar hic emmeyenler var yada sütü olmayanar varrr4.ayda bile ek gidaya gecenler var ...ama ins dolabindaki sütleri icer..sen yinede vermeye calis ara sira belki tekrar icer..:26:masallah ne cabuk geciyo zaman 4 aylik oldunuz her an bile ek gidaya gecebilirsinizzz...gazida biztmis kolik bebek zordur ama atlatmisiniz cok sükür..napalim annesi demekki bi sana düskün 2 ay daha dayan zaten sonrasi emeklemek yürütec ne derken bi bakmissin yürüyorabbim baska dert vermesin pipi iltihabi tamamen gectimi sünnet ne olacakmi yoksabide nasi oluyo bu pipi iltihabi bende bakiyom iltihap varmi diye ama anlamiyorum daha önce kücük pipili bebise bakmadigim icinemirim ilk kücük pipili göz agrimm

yok hayalotum bana pek cok benzemiyo yaw yalniz bi gözlerinin büyüklügünü ve kirpiklerinin uzunlugunu benzetiyolarr..

ama benim herife kalirsa iyce inceliyo bi kulak sen öbürü ben bi yanak sana digeri bana diye herseyi esit parcalara bölerek benzetiyo kendinceebiz sükür cok fazla gaz sancisi cekmedik..son bi haftaya kadar uysal bi bekti ama bi haftadir biraz yaramaz olmaya basladi..kucagi benimkide istiyo..ama en azindan sallamaya alistirmadimm..bizi merakta birakma sürekli gelemezsende bi firsati bulunca gelismeri yazzz

7 aylığızzzzzzz
evet ya ne ağlamıştım bu topikteee
darısı senin ikizlere annecikkk
nasıl geçiyor hamilelik.
Ayy masalllaaaaahhh kocaman olmus bu topikte ne günler yaşadık birlikte. Sevinclerimiz de oldu huzunlerimizdr.hepsini birlikte göğüsledik.birlikte paylaştık. İyiki acmisim bi topigi iyi ki tanimisim sizleri♥

hoşgeldin canımm nasılsın inşallah sağlıkla doğar miniklerin bir erkek bir kız geliyor iki sevinç bir arada ne güzel canım allah mutluluğunu daim etsin hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin
Hosbulduk bitanem iyiyim cok şükür srn vr miniğin nasilsiniz ♥
Amin bitanem ins hayırlısıyla kucagimiza almayi da nasip eder Rabbim :)

bende marta dusuk yaptım doktorların yuzune cok agladım pıskljım bozuldu ama sımdıde hamılelık bulguları var ne yapmam lazım kafam cok karısık.
Canim öncelikle daha onceki düşüğünü unut bunda da öyle olacakmis gibi düşünme. Hayırlısını iste. mutlaka dr.a görün belki ilac filan verir ins hamissindir

Ay yerim ben seni :)
Az kalmis şekerim ins sorunsuz bi şekilde alacaksınız kucaginiza. Güzel haberlerinizi bekliyoruuuuzzzz :)

Kuzuuuummm şükürler olsun ya çok çok merak ettim sizii ♥
Demek çınarim hasta kiyamam ben ona ins gelip gecici bi rahatsizliktir. Venim gorumcemin oglunda da oldu süt alerjisi.ama sadece yanaginda oluyodu. Sut icmeyince geciyodu.bi de sabun filan vermişti dr. Ins cinariminki de gecicidir.
Bizimkilerin cinsiyeti kesin değil henüz ama ins hayırlısıyla biri kis biri erkektir.opuyorum seni hayalotum arada yaz merakta birakma bizi olur mu? Seni çok seviyorum

maşalllah meddim herşey yolundaymış ne güzelll... demek kuzuların biri pipiliii annesii. 12. haftada belli oluyomuydu cinsiyet yaaa şaşırdımm vallaaa hayırlı evlat olsunlar canımmm öpüyorumm çokkkkk

Aslında en net 16. Haftada belli oluyo zaten dr kesin değil dedi. Ama erkek daha çabuk belli oluyomus. Cinsiyet cok da önemli degil yeterki hayirli evlat olsunlar yeter ki sağlıklı olsunlar. Siz keseyi görmeye ne zaman gitceksiniz karamim. Benim ikinci kese hemen gorunmemisti. Ilk keseyi gördük. Bir hafta sonra kalp atıslari için gittigimizde ikinci kese çıktı piyasaya :))
Ayy öğrenir ogrenmez haber ver olur mu çoooook merak ediyorum ♥♥♥

dusukte hap kulandım zaten doktor yuzune dusuk yaptım adetıme bı gun var cok dusunuyorum esımde bende cok ıstıyoruz bı bebısımız olsun bebklerı gordukce cok kotu oluyorum kafma takmamaya calısıyorum ama takılıyo

karamım çok sevindim ya hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah darısı diğer kızçelerimin başına inşallahh
sağol canımmmm amin inşallah en kısa zamanda diğer canlarımın başına olsun inş....
cannnncaaazımm maşallah diyelim hayırlısı olsun inşallah devlette yaptırdın özelde mi?benimde bu ay 2 gün evvelden geldi adetim hiç şaşırtmıyo nedense beni Rabbim tamamnına erdirsin inşallah
amin canım hayırlısı bakalım sabırsızlıkla göreceğim günü bekliyorummm inş. hayırlısıyla görmek duymak nasip olurr...
özelde yaptırdım canım devlette en az 2 sene bekleyecektim aşılama tekrar tahlilller rahim filmleri en başa dönecektik. zaten bedenen ve ruhen çöküntüdeydim... çok şükür ki ilk seferde oldu Rabbim sevindirdi bizi.. darısı başına başınıza inş.. sıkma canını canım şükret adet olabiliyosun ben 3,5 ay adet olmadım düşün adet bile olamıyodum ve çok büyük zararlarını gördüm vücudumda. zamanı var kuzum dualarımdasınız her daim gör bak ummadığın anda gelicek bebiş ... bizler gibi uğraştırmıcak senii....
öyle canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda kız erkek fark etmezzz... keseyi görmeye haftaya cuma gitcez canım bilmiyorum pıtpıtlarınıda duyarmıyızzz... sen kaçıncı haftada gittin kuzum ne zaman duydun gördün bide senin beta hcg değerlerin nasıldı... hala tedirginim telaşlıyım elim ayağım tutmuyo sankiii...
haber vermem mi canım veririm tabiii

canım yaa hayırlı olsun cok yorma kendını olur mu yat dınlen agır iş yapma darısı başımıza bakalım ne zaman gelcek bızım mınnaklar...
evet canım adetlerım duzenli hiç şaşmaz maşallah bi gün geçsede test yapsam dıyorum hep ama malessef bazen 2 gün evvelden geliyo napalım nasıp kısmet bu topik nasipli inşallah bizede vurur o nasip

canm bizim kruger miş teste baktm da şimdi öyle yazıyo..

çok iyi canım maşallah Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepimize

ah kuzum ya hepimiz takıyoruz kafaya... kafaya takmadanda olmuyor inşallah en kısa zamanda hepimize nasip etsin yüce Mevlamm

selam kizlarrrr habibtelerimmmm nasilsinizzzzzzzzzzzz beni soran yok yazik banakizim 3 gundur atesli 2 tane dis cikardi bebegimmmm agliyorum onu gorunceee dayanamiyorummm cok sukur atlattik sayilir masallah kizimaaa

hayalotummmm benim kizimdada benekler olusmustu cok doktora gitrtim gitmedi bu bebeklerde olur korkma canimmmm kilo aldikca gidiyorrr...bezini degistir elbiselerini pamuklu al canimmm...bebekler icin ozel deterjan var sivi dalinin ondan kullan canimmmmm merak etme bireyler olmaz...

medceziirimmmmmmmmmmmmmmmm demek cinsiyetlerini ogrendinnnnn bir pipi mi gordunnnn ayyy kurban olurummm hayirlisiyla dogurursun inssss...saglikli sekilde kucagina alirsin canim benimmm

karammmmmmmm tebrik ederimmmmm cok sevindimmm adinaaaa ins hayirlisiylaaa kucagina alirsinnnnnnnnnn

veeee yazamadigim arkadaslar kusura bakmaaayinnnnnnnn opuyrummmm sizi

alpinim nasılsın canım geçmiş olsun Allah kolaylık versin Canımm bizlerde buralarayız işte aynen iş güç devam...

keserimmmmmmmmm cnmmmm tsk ederimmmmmm sagol...ozledim sizleri yaaaa ins sende en kisa zamanda bebisine kavusursunnn canimmm...dualarimiz sizinleee///

keserimmmmmmmmm cnmmmm tsk ederimmmmmm sagol...ozledim sizleri yaaaa ins sende en kisa zamanda bebisine kavusursunnn canimmm...dualarimiz sizinleee///

ay valla bende özledim kuzum yaa neydik eskiden hep burda sohbet muhabbet güzel oluyordu...inşallah canımın içii...

Canım bak burda seninle ayni seyleri yaşayan bir sürü kişi var.hepimiz bir sürü sınavdan gectik ama çoğumuz kavuştuk meleklerimize. Cok az arkadasimiz kaldi eminim onlar da en kısa zamanda kavusacaklar meleklerine. Oncelikle aramiza hosgeldin ♥
Biraz kendinden bahset bize, kac yıllık evlisin yasin kac?Ne zamandır bebek bekliyorsunuz. Ins en kısa zamanda gelir meleğin bitanem Bitabem biz sabirsizlandik transfer sonrasi 11. Gun hcg 167 idi. 4 gün sonra 684 tu. 5 haftalikken ilk keseyi gördük.6 haftalikken 2. Keseyi gördük. 7 haftalikken de pitpitlari duyduk darısı başıniza olsun ins bitanem

Oyy habibtelerin bitanesi. Unutur muyuz hic seni. Demek hasta benim naz iremimim kiyamam ben onaaaa ♥
Kuzum sen nasılsın peki. Dra gidiyo musun rahatsizdin bi aralar ya ins her sey yolundadir.
Evet teyzesi bi pipi gördük ama kesin degil tahminen pipiydi digeri belli degil, 1 ay sonra kesinleşir dedi dr. Sen naz iremimin cinsiyetini ne zaman öğrenmiştin?
Çoook öpüyoruz bitanem

ya bıde bugun adet gunum kanamm az pembe gelıyo kafam cok karısık

Hayırlısı olsun kuzum sıkma canını diycrm ama bunu basaramamis biri olarak cok zor oldugunu biliyorum. Hayirlisi olsun diye hayırlı zamanda gelsin diye bol bol dua et. bi sonraki ay hayirlisiyla gelir ins melegin

canımmmm cok geçmiş olsun
inşallah canım benim.. sence aşılamda tutar mı

tutar canım inşAllah daha az sayıdakılerı bıle okudum kk nde...sen preseed jel kullandınmı ben kullandım bana etki etmedi

Yarin bir yil olucak 19yasindayim. Esimde varikosel vardi tedavi oldu ve duzeldi hemen hamile kaldm ama ogrendigimle dusurmem bir oldu doktora kanamam var dedim kan testi yapti bisey yok dedi gonderdi o aksam kanamam cogaldi sabah gittim yatis dediler ama doktar bakmaya bile gelmdi diger gun geldi dusuk yapmisin kirtaj olucaksin diye cok kotu oldum bagirmaya basldim sikayet edicem sizi diye hastanade bi akrabamiz calisiyodu o geldi oda oyle.dedi hemsire sessiz olun dedi akrabamizi gordu sustu dunyam yikildi bi anda

Arkadaşlar bu hapı kullanan varmı ben nasıl kullanacagımı bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz,(Cyclo-Progynova)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok sağol alppınım Allah razı olsunn. kızınada geçmiş olsun ağrısız sızısız çıksınnn dişleriii....

anladım cancağıızm valla yüreğim ağzımda sabırsızlanıyorum her geçen gün, korkuyorummm... cuma günü gelseydi ve görseydim kesemizi pıtpıtları içim rahatlıcak....

allah kolaylık versin canım taşınmak çok yorucu oluyor helede tek başına isen yavaş yavaş kullanılmayanları falan topluyormuşun en iyisi yardıma gelen gidin yok mu canım biz nasıl olalım muhammedle uğraşıyorum çok kilo almıyor kalbinden dolayı ama başka bir problemi yok şükür gülüyor bazen sesli çığlıklar atıyor rabbim en yakın zamanda göbüşüne bir tane kondursun canım sen şimdiden bol bol uyu gez coçuk olunca yapamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…