Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Iyiyiz teyzesi göbüşüm büyümeye devam ediyo daha 3 ayligiz ama baya büyüdü göbeğim. 1 kilo filan aldım bende bi değişiklik yok yani bi de su bulantilar azalsa süper olcak tam geçti derken bada sanıyoruz. Kan ilaci ve vitamin başladık ondan sonra arttı sanki. Vücut alışmaya çalışıyo ilaclara.
Ya benim minik kuşumda aklım. Kuzum bi atlatsaydi şu sünnet işini

Ay bitanem hosgeldin Naber napiyosun?
Çok teşekkür ederim guzel dileklerin icin. Zor oldu ama sonu güzel oldu şükürler olsun♥
Sen neler yapıyorsun kuzim olcak yazmissin çoooook sevindim.kac aylık oldunuz doğum ne zaman ibs sağlıcakla alırsıniz kucaginiza. Öpüyorum

Ay cok sukur canm benm.Bnde iyim canm hala bulanti kusmalarim devam ediyor.evt kizm olcak cok heycanliyim agustosda dogum ins.seninkilerin cinsiyeti ne ay bide ikiz yerim ben onlari maşallah. Karnin smdiden ckmistir haliyle cok guzel duygu deilmi.ins dger kizceler de tadar en kisa zamanda.

zonguldakta yasiyorum bebegi gormustuk

hayalotum gelmisssyaw cok ara verme gel merak ediyom seni ve cinarimiiyine gelemyince bisey oldumu diye icim icimi yiyo:26:kiyamam napmislar oglusuma öyle yawsükür küvezene girmeye gerek kalmamiss:26:

bende hep düsünüyorum dogduktan sonra yaptirsamiydim acaba diye cünkü bebekken daha cabuk iyilesiyomus pipipeki süt alerjisi varmiymis ne dedi doktor:26:

hayalotum bundan 10 gün önce bende bezde tam pipi kisminda iki gün ikiser damla ne pembe leke görüdm..ama bidaha olmadi...cis yaparken ne aci cekmiyo öle aglama nöbetleri ne olmadi sükür haftaya doktoruna gidecez bi söylüycem bakalim ne diycek bi baksin pipiye...:26:

resmini koydum simdi linki koyacaktim görmüssünn

ivet hayalot teyzesi

amin cümlemizinkiniiii

banami benzio rüyandaki bana yanii

daha dün koymustum..

ama ya cinarim görmek istiyom simdiki yeni haliniii hani topike koyacam hep bi bebem olursa diyodunn

masallahhhhhhbi kilo cok ii meddcezirim ilk üc ay icinde ....

aman simdi dikkat et sonra hizla aliniyo..ben ilk 18 hafta sadece iki kilo aldim...sonra 25 .haftaya kadar 5 kilo almis aldim..ondan sonra 10 kilo aldim 39 haftaya kadar..toplamda 15 kilo alarak doguma girdimgirmesine girdim ama ilk 7 kilo 3 gün icinde gitti.. 3 kilo ancak bi ayda gitti..halen 5 kilo fazlam var veremedimmmama cok istahim arti ondan galiba anne sütü verdigim icinmi sürekli acikiyorum hic böle istahli olmamistim hayatimda acayip tatli cikilota istiyo canim normalde bunlara fazla düskün degilkenn

Son düzenleme:
habibtelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebislerinizin fotosunu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm bende gorecem bendeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84:

canim cok skkin bi aralarr 5 mayis dogum gunumdu esim dubaiye gitti..adam gibi kutlamadi kendi ve ailesi...ne diyimmm kiz atesler icinde yaniyordu dubaiye gitti...bu arada arabistandan dubaiye tasinacaz kizlarrrr...turliyeye izine gtmk istemiyorum kizim 9.5 aylik oldu az kaldi 1 yasinaaa parti yapacammm...anneler gunu de yaklasiyor ben annemin gununu nasil kutlarim ki kmi arayip kutlarim kimin elinden opecem ben...mezar tasi buz gibi...hemde uzaktayim..yanina da gidemiyeecegim..

kimsecikler yok bende kizi uyutttum cok sukur atesi dustuu...1 hafta yaniyordu kizimmm...o agliyor bende agliyorumm...tek basima kaldim bura;arda offff cok dertliyimmm keske burda olsaniz dertlesirdik

smile yanlis olsu bu olacakti cunku su anki ruh halim bu sekilde kizlarrr

kimsecikler yok bende kizi uyutttum cok sukur atesi dustuu...1 hafta yaniyordu kizimmm...o agliyor bende agliyorumm...tek basima kaldim bura;arda offff cok dertliyimmm keske burda olsaniz dertlesirdik

habibtem benim kiscem nolur bi kendine gel..:26:dogum günün kutlu olsun nice yillara sevdiklerinle birlikte ins

esin ev ne bulmak icinmi gitti dubaiye..yaw dünyanin en kiymetlisi yaninda sükür ateside düsmüs gecmis olsun buarada sagligi yerinde yawrunun daha ne olsun..esini biliyosun bazen gel gitleri oluyotakam kafana..hepimizin basinda aynilarindan varhtalari olmuyomu tabi oluyo hangimizin evliligi dört dörtlük habibtemmüzme tatli canini..bak yeni bi hayatiniz olacakmis dubai cok güzel diyolarr yaw bende cok görmek isterdim...cocuk eltide gelecek sizle esas oglanla yoksa onlar arabistandami kalacakkniye gitiyosun tr ye kardeslerini bi görürdün onöar irem nazi bi görürlerdi degisiklik ii gelirdi sana ve yawrunagünler ne cabuk geciyo demek kücük habibtem bi asina girecek inssende bi annesin annen hayatta olsa nekadar sevinirdi senin anne olusuna simdi cok uzakta olsa bile bence biliyo anne oldugunuurabbim seni yawruna bagislasin birlikte uzun yiillar kutlayin anneelr gününüücok ösledim senle sohbetlerimizi firsat buldukca gelde dertleselimm gülelimm ne günlerimiz oldu gece yarilarina kadar daha anne bile degildik olmayi bekliyodukkazmi dil örettin bizebak unuttum arapcayi gelde yine öretttüzme kendini yawrunun sana ihtiyaci varr onu düsünnn

Son düzenleme:

Aminnn canim Allah razi olsun...

habibtem kuzum diş çıkarıyor teyzoşum kolaymı:26:ama böyle böyle büyüyecekler habibtem şu dişleri bi bitirirn daha bişeyiniz kalmıyo bak biz daha yolun başındayız sen neka güzel büyüttün yavrunurabbim herkese nasip eder inş.ne olur sende sıkma canını.geçmiş d.günün kutlu olsun habıbtem ıyıkı varsıneşine gelınce bırak kuzum hep huyu aynıydı zaten bu adamın.bak çınar doğdugundan beri benimde problemlerim var herifimle.ARTIK ONU O ŞEKİLDE KABUL ETMELİYİM çok değiştirmeye çalıştım ama olmadı belki andropaza falan girdiğinde değerimi anlatannecin emin ol senın yanında hep.sen mutlu ol yeteri.mekanı cennetolsun inş.ama neden türkiyeye gelmiycen bidaha kuzum bişeymi olduki:26:
demek dubai he.habınbtem benie götürsene nolur bebende gelmek stiyorum banane banene

kız 3 ayda sadece 1 kilocukmu aldınmaşallah ruh ikizimmyaw ben 29 kilo almıştım aylara göre sen çarp böl istersenneyse benim kadar alma zatiama olsun bebeklerın kılolu dogar öyle diyolaroyyy göbüşünü yirim yirim senin.inş kuzum cumartesi konuscaz bakalım ayrıntılı eger usgyı cektırebılırsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…