- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.281
kuzum alıntını kaybettim çınarda ayağımda bulamadım
kuzum bizimde sadece kafa ve yüzde çıkıyor vücüdunda sürekli olmuyor:44:doktor şurup verdi ama geçmedi anlamadım hiç bişinasılsın kuzum ıyımısın mınnaklarınla
inanmıyorum yaaa canlarım benim bran önce girip tebrik etmek için sabırsızlanıyordum.Allaha çokk çok şükürler olsn.Rabbim sagsalim kucağınıza versin inş acısını yaşatmasın.darısı da diger kızcelere inşallahhh..amin.....
Ay bitanem hosgeldin Naber napiyosun?
Çok teşekkür ederim guzel dileklerin icin. Zor oldu ama sonu güzel oldu şükürler olsun♥
Sen neler yapıyorsun kuzim olcak yazmissin çoooook sevindim.kac aylık oldunuz doğum ne zaman ibs sağlıcakla alırsıniz kucaginiza. Öpüyorum
hoşgeldınız gulbısım hemşiremmm
Darısı başına kuzummmm... Yağız koyduk adını.. Öperim kuzum...sennasılsın.. Prenses nasıl.
zonguldakta yasiyorum bebegi gormustukKac haftalik oldunuz kuzumm.. görürsünüz de duyarsiniz da inszoru gitti. Hem tüp bebekte zor bisey değilmiş di mi bitanem, , benim önce cok gözüm korkuyodu da :)
Canım brnim hem yasin çok genc hrm de evliliğin cok yeniymis. Hic sıkıntı etme sen zamanı gelince olur Allahin izniyle. 1 sene de vücut ancak alisiyo zaten, erken gelen dusuklerde doktorlardan kaynaklı bin problem olmaz bitanem. Bebek sağlıklı degilse vücut kendisi atıyo malesef.kimyasal gebelik dedikleri olay. Ben de yaşadım burdaki bi cok arkadasimiz da.bu yüzden kendini de başkasını da suçlama. Herşeyin hayırlısı. Bu arada nerede yasiyosun
kız yasakım kaçakımmmoyy senin küçük pipili erkekini yirim haa
kuzum valla biz pipi iltihabını çok zor anladık .bi gece çınar 9da ağlamaya bi başladı tam 12ye kadar hiç durmadan ama nasıl çatlıyacak gibi aynı .ben yine gaz sancısı sandım duasa soktum hoplattım zıplattım yok cocuk susmuyo.nazar degdı dıyorum cocuma bı yandan aglıyorum falanesım geldı eve geldıgı gıbı doktora .doktor hemen kaptı kucagımdan onu yırtınırken gorunce dedı gazımı var kolık ama bılmıyorum olmaması gerek dedım:26:baktı gaz falan cıkmadı makattan cubuk soktular kaka yaptı sustu 3 sanıye gecmeden tekrar basladı kan almaya calıstı buseferde 4 saat boyunca agladıgı ıcın damarları sısmıs alamadı kan.idrar tıorbasını taktı oarada ama çınar çiş yapmadı malesef.o ara agrı kesıcı attılar dedılerkı yıne susmassa küvöze koymak zorundayız ben başladım aglamaya iyice neysekı sustu .bizi bunlar sabahın 4ünde cıkardılar dedılerkı yıne aglarsa gelın kan ve ıdrar alalım . bu bütün gece uyudu sonra sabah bez degıstırırken bı baktım pipisinin geldıgı yerde nokta kadar pembe leke var pipi ucunu ters cevırdım ıcınde beyaz noktacıklar vardı sankı peçete yapışmıs gıbı hemen doktora goturdum megersem o iltihapmış o vurudkça çocugum perısan olmus butun gece o gecede pipiye bakmadı doktor benım baktıgım gıbı bakmıs olsaydı hemen bulurdu yontemını. neysekı yıne ıdrara gecmeden engel olduk şimdi sünnet işi kesin ama böbrek usgsi istedi kendi doktoru onu çektircez bu ay içinde belki c.tesi olabılır oda yetısırse eger onun sonucuna göre duruma bakılcak ama benım gonlum olmasından yana degıl.çok pişmanım doğar doğmaz kestırmedıgıme emirimin resmını hıc paylaştınmı koyuyormusun cok merak edıyorum
canbonum bu senin bebenmiiiioyyy maşallah ona rabbim nazarlardan saklasın hayırlı sgalıklı gunler nasıp etsın ıns...kız valla bu aynı sen heee ( senide hiç görmedim ama) olsun hayallerimde canlandırmıstım seni oyyy kurban olurum onu veren ya rabbım sana ve babasına bagıslasın kuzum içime doğmus sankı arastırdım vallahide gördüm sıpamııı
Iyiyiz teyzesi göbüşüm büyümeye devam ediyo daha 3 ayligiz ama baya büyüdü göbeğim. 1 kilo filan aldım bende bi değişiklik yok yanibi de su bulantilar azalsa süper olcak tam geçti derken bada sanıyoruz. Kan ilaci ve vitamin başladık ondan sonra arttı sanki. Vücut alışmaya çalışıyo ilaclara.
Ya benim minik kuşumda aklım. Kuzum bi atlatsaydi şu sünnet işini
canim cok skkin bi aralarr 5 mayis dogum gunumdu esim dubaiye gitti..adam gibi kutlamadi kendi ve ailesi...ne diyimmm kiz atesler icinde yaniyordu dubaiye gitti...bu arada arabistandan dubaiye tasinacaz kizlarrrr...turliyeye izine gtmk istemiyorum kizim 9.5 aylik oldu az kaldi 1 yasinaaaparti yapacammm...anneler gunu de yaklasiyor ben annemin gununu nasil kutlarim ki kmi arayip kutlarim kimin elinden opecem ben...mezar tasi buz gibi...hemde uzaktayim..yanina da gidemiyeecegim..
smile yanlis olsu bu olacakti cunku su anki ruh halim bu sekilde kizlarrr
kimsecikler yok bende kizi uyutttum cok sukur atesi dustuu...1 hafta yaniyordu kizimmm...o agliyor bende agliyorumm...tek basima kaldim bura;arda offff cok dertliyimmm keske burda olsaniz dertlesirdik
habibtelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebislerinizin fotosunu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm bende gorecem bendeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84:
kız ben seni unuturmuyum heçççyaw valla şuraya gelen kimseciğide unutmam heleki o gelmeyenler varya gelmeyenler nurlummmmmmmm hepiciğiniz bir bir aklımdasınız valla amin kuzum duaların için çok sagol cümlemizinkine saglıklı gunler nasıp etsın rabbım inşallah zamanı gelince sizlerinde olucak vardır herseyde bi hayır dualarım sizlerle hep
kimsecikler yok bende kizi uyutttum cok sukur atesi dustuu...1 hafta yaniyordu kizimmm...o agliyor bende agliyorumm...tek basima kaldim bura;arda offff cok dertliyimmm keske burda olsaniz dertlesirdik
Iyiyiz teyzesi göbüşüm büyümeye devam ediyo daha 3 ayligiz ama baya büyüdü göbeğim. 1 kilo filan aldım bende bi değişiklik yok yanibi de su bulantilar azalsa süper olcak tam geçti derken bada sanıyoruz. Kan ilaci ve vitamin başladık ondan sonra arttı sanki. Vücut alışmaya çalışıyo ilaclara.
Ya benim minik kuşumda aklım. Kuzum bi atlatsaydi şu sünnet işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?