Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

geçmiş olsun canım ya inşallah ağrısız sızısız çıkarır...zor günlerr sağlık sıhhat versin prensese onlarda geçer sende benim gibisin yada anneler öyle yavrulrına bir şey olsa can parçalanıyor gibi oluyor dayanamıyor insan ...öp prensesi benim yerime canım

biz iyiyiz şükür şuanlık bir sorunumuz yok canım sen nasılsın nasıl gidiyor sende kaybolacaksın fırsat bulamayacağın günler gelecek bebişin doğdunda tatlım
inaşallah canım inşallah hayırlısıyla hemen gelsin o zaman
inşallah canım evet canm ondan da aldım da bi faydasını göremedim

off canım yaa bende hatta eşime doktor bile sormuş jel kullandınız mı diye faydalı olur dıye..benm merak ettiğim zaten bnm ovulasyon donemı asırı bı akıntım oluyo bu jel iyice içerde kalabalık ediyo diye düşünüyorum

canım fazla kullanmayın :) az az kullann ozman yeterli olur denemkte fayda var biliyosn piriomz öyle hamiş kaldı yanlış hatırlamıyorsam

canım fazla kullanmayın :) az az kullann ozman yeterli olur denemkte fayda var biliyosn piriomz öyle hamiş kaldı yanlış hatırlamıyorsam

evet canım az kullandım zaten halada var ovulasyon gunlerı cok yoğun bı akıntı ardından ise abartılı bi kuruluk oda kötü o zmanlarda kullanıyorum artık evet priori ilk kullandığı ay faydasını gördü

Kac haftalik oldunuz kuzumm.. görürsünüz de duyarsiniz da ins zoru gitti. Hem tüp bebekte zor bisey değilmiş di mi bitanem, , benim önce cok gözüm korkuyodu da :)

Canım brnim hem yasin çok genc hrm de evliliğin cok yeniymis. Hic sıkıntı etme sen zamanı gelince olur Allahin izniyle. 1 sene de vücut ancak alisiyo zaten, erken gelen dusuklerde doktorlardan kaynaklı bi problem olmaz bitanem. Bebek sağlıklı degilse vücut kendisi atıyo malesef.kimyasal gebelik dedikleri olay. Ben de yaşadım burdaki bi cok arkadasimiz da.bu yüzden kendini de başkasını da suçlama. Herşeyin hayırlısı. Bu arada nerede yasiyosun

slm kızlaaarrr ben geldim beni özledinizmii.toparlandm geldm çok sıkıntı cektm yaa neyseki kızım da bnde ıyıyız suanda .bu arada kızım olcak benimm öğrendğmde yazamamıştım sizee :))

inanmıyorum yaaa canlarım benim bran önce girip tebrik etmek için sabırsızlanıyordum.Allaha çokk çok şükürler olsn.Rabbim sagsalim kucağınıza versin inş acısını yaşatmasın.darısı da diger kızcelere inşallahhh..amin.....

canım bebişin doğmuş Allah analı babalı buyutsun acısını göstermesin.adını ne koydun.ayy öp benim için teyzoşuu

Canimmmm beni bile unutmamissin Allah razi olsun senden.. Rabbim yavrunu sana bagislasin inşallah... Umarim hayirli ve olumlu şekilde sonuclanir tedavim ama iğneye rağmen catlamamisti yumurtam yarin baktircam.. Hayirlisi neyse o olsun...
kız ben seni unuturmuyum heçççyaw valla şuraya gelen kimseciğide unutmam heleki o gelmeyenler varya gelmeyenler nurlummmmmmmmhepiciğiniz bir bir aklımdasınız vallaamin kuzum duaların için çok sagol cümlemizinkine saglıklı gunler nasıp etsın rabbıminşallah zamanı gelince sizlerinde olucak vardır herseyde bi hayırdualarım sizlerle hep

ngasgım kuzum oyyy su gaz olayı bu bebeleri bitiriyor zaten çınar çok çekti kuzum bu gazdan.o ağladıkça oturup bende ağlıyordum artık son zamanlar eşimde başlamıştı ağlamayainsan dayanamıyor o öyle kıvrandıkçaama biz şuan için atlattık çok şükür artık alttan pıtpıtt salıveriyor aniden bıçak gıbı kesildi maşallah ara ara bi vuruyor ama öncekiler gibi değil çok şükür inş sizde atlatırsınız biranönce:26:kuzum çınarın kilo alımı çok güzeldi beni emerken 2.bucuk aylıkken 6 bucuk kiloydu 3e girdiğinde 7 kiloda kaldık 2 hafta önce gittiğimizde 7 kilo 10 gramdı malesef anlıycagın 10 günde 10 gramcık almıştı.bu ay beni hiç emmedi malesef kilo alımıda durdu aynı zamanda 3 kerede enfeksıyon atlattık doktor cok normal dedı ama bilmiyorum.eğer 4.aydaki kontrollde bu şekilde olursa ek gıdaya başlamak zorundayım dedi.bakalım cumartesiye randevu alıcam nasıl durumu bi fikrim yok kızçembizim sadece kafa ve yüzde var bu benekler bi geliyo bi geçiyo isilik gibi ama seyrek seyrek cıkıyo evet çınar abi olduk 3 güncüklekuzum valla ben kilo verdim şuan 4 kilom kaldı çok şükür ama göbeğim duruyor hala senın normal dogum sen hıc kafana takma 6 aylık olunca dumduz olursun sen

Son düzenleme:
kız yasakım kaçakımmmoyy senin küçük pipili erkekini yirim haa
kuzum valla biz pipi iltihabını çok zor anladık .bi gece çınar 9da ağlamaya bi başladı tam 12ye kadar hiç durmadan ama nasıl çatlıyacak gibi aynı .ben yine gaz sancısı sandım duasa soktum hoplattım zıplattım yok cocuk susmuyo.nazar degdı dıyorum cocuma bı yandan aglıyorum falanesım geldı eve geldıgı gıbı doktora .doktor hemen kaptı kucagımdan onu yırtınırken goruncededı gazımı var kolık ama bılmıyorum olmaması gerek dedım:26:baktı gaz falan cıkmadı makattan cubuk soktular kaka yaptı sustu 3 sanıye gecmeden tekrar basladıkan almaya calıstı buseferde 4 saat boyunca agladıgı ıcın damarları sısmıs alamadı kan.idrar tıorbasını taktı oarada ama çınar çiş yapmadı malesef.o ara agrı kesıcı attılar dedılerkı yıne susmassa küvöze koymak zorundayız ben başladım aglamaya iyice neysekı sustu .bizi bunlar sabahın 4ünde cıkardılar dedılerkı yıne aglarsa gelın kan ve ıdrar alalım .bu bütün gece uyudu sonra sabah bez degıstırırken bı baktım pipisinin geldıgı yerde nokta kadar pembe leke var pipi ucunu ters cevırdım ıcınde beyaz noktacıklar vardı sankı peçete yapışmıs gıbı hemen doktora goturdum megersem o iltihapmış o vurudkça çocugum perısan olmus butun geceo gecede pipiye bakmadı doktor benım baktıgım gıbı bakmıs olsaydı hemen bulurdu yontemını.neysekı yıne ıdrara gecmeden engel oldukşimdi sünnet işi kesin ama böbrek usgsi istedi kendi doktoruonu çektircez bu ay içinde belki c.tesi olabılır oda yetısırse egeronun sonucuna göre duruma bakılcak ama benım gonlum olmasından yana degıl.çok pişmanım doğar doğmaz kestırmedıgımeemirimin resmını hıc paylaştınmı koyuyormusun cok merak edıyorum

oyyy kuzum ateşimi vardııı kıyamam ben o prensese yaoyşşş onun dişlerini yirim yirim ben maşşalh benım naz iremimekuzum dalin kullanıyorum birden bu ay çıktı anlamadım elbiseleride hep aynı ama hep pamauklu zati:26:dur bakalım nedıyecek götürdüğümde

oyyy kuzum ateşimi vardııı kıyamam ben o prensese yaoyşşş onun dişlerini yirim yirim ben maşşalh benım naz iremimekuzum dalin kullanıyorum birden bu ay çıktı anlamadım elbiseleride hep aynı ama hep pamauklu zati:26:dur bakalım nedıyecek götürdüğümde

kuzum alıntını kaybettim çınarda ayağımda bulamadım
kuzum bizimde sadece kafa ve yüzde çıkıyor vücüdunda sürekli olmuyor:44:doktor şurup verdi ama geçmedi anlamadım hiç bişinasılsın kuzum ıyımısın mınnaklarınla

kuzuuuummmmm bugun prensesın kollarına geldi bi haber et tatlım çok merak edıyorum senı 2 gundur hep aklımdasın gece yatarkene bıle dıyorum sımdık kızçem uyuyamıyodurinş ikinizde saglıksınızdır

canbonum bu senin bebenmiiiioyyy maşallah ona rabbim nazarlardan saklasın hayırlı sgalıklı gunler nasıp etsın ıns...kız valla bu aynı sen heee( senide hiç görmedim ama)olsun hayallerimde canlandırmıstım senioyyy kurban olurum onu veren ya rabbım sana ve babasına bagıslasın kuzum içime doğmus sankı arastırdım vallahide gördüm sıpamııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…