- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.261
selam kizlarrrr habibtelerimmmm nasilsinizzzzzzzzzzzz beni soran yok yazik banakizim 3 gundur atesli 2 tane dis cikardi bebegimmmm agliyorum onu gorunceee dayanamiyorummm cok sukur atlattik sayilir masallah kizimaaa
hayalotummmm benim kizimdada benekler olusmustu cok doktora gitrtim gitmedi bu bebeklerde olur korkma canimmmm kilo aldikca gidiyorrr...bezini degistir elbiselerini pamuklu al canimmm...bebekler icin ozel deterjan var sivi dalinin ondan kullan canimmmmm merak etme bireyler olmaz...
medceziirimmmmmmmmmmmmmmmm demek cinsiyetlerini ogrendinnnnn bir pipi mi gordunnnn ayyy kurban olurummm hayirlisiyla dogurursun inssss...saglikli sekilde kucagina alirsin canim benimmm
karammmmmmmm tebrik ederimmmmm cok sevindimmm adinaaaa ins hayirlisiylaaa kucagina alirsinnnnnnnnnn
veeee yazamadigim arkadaslar kusura bakmaaayinnnnnnnn opuyrummmm sizi
inaşallah canım inşallah hayırlısıyla hemen gelsin o zamanbiz iyiyiz şükür şuanlık bir sorunumuz yok canım sen nasılsın nasıl gidiyor sende kaybolacaksın fırsat bulamayacağın günler gelecek bebişin doğdunda tatlım
inşallah canım evet canm ondan da aldım da bi faydasını göremedim
inaşallah canım inşallah hayırlısıyla hemen gelsin o zaman
off canım yaa bende hatta eşime doktor bile sormuş jel kullandınız mı diye faydalı olur dıye..benm merak ettiğim zaten bnm ovulasyon donemı asırı bı akıntım oluyo bu jel iyice içerde kalabalık ediyodiye düşünüyorum
canım fazla kullanmayın :) az az kullann ozman yeterli olur denemkte fayda var biliyosn piriomz öyle hamiş kaldı yanlış hatırlamıyorsam
Kac haftalik oldunuz kuzumm.. görürsünüz de duyarsiniz da insçok sağol alppınım Allah razı olsunn. kızınada geçmiş olsun ağrısız sızısız çıksınnn dişleriii....
anladım cancağıızm valla yüreğim ağzımda sabırsızlanıyorum her geçen gün, korkuyorummm... cuma günü gelseydi ve görseydim kesemizi pıtpıtları içim rahatlıcak....
Yarin bir yil olucak 19yasindayim. Esimde varikosel vardi tedavi oldu ve duzeldi hemen hamile kaldm ama ogrendigimle dusurmem bir oldu doktora kanamam var dedim kan testi yapti bisey yok dedi gonderdi o aksam kanamam cogaldi sabah gittim yatis dediler ama doktar bakmaya bile gelmdi diger gun geldi dusuk yapmisin kirtaj olucaksin diye cok kotu oldum bagirmaya basldim sikayet edicem sizi diye hastanade bi akrabamiz calisiyodu o geldi oda oyle.dedi hemsire sessiz olun dedi akrabamizi gordu sustu dunyam yikildi bi anda
kız ben seni unuturmuyum heçççCanimmmm beni bile unutmamissin Allah razi olsun senden.. Rabbim yavrunu sana bagislasin inşallah... Umarim hayirli ve olumlu şekilde sonuclanir tedavim ama iğneye rağmen catlamamisti yumurtam yarin baktircam.. Hayirlisi neyse o olsun...
ngasgım kuzum oyyy su gaz olayı bu bebeleri bitiriyor zaten çınar çok çekti kuzum bu gazdan.o ağladıkça oturup bende ağlıyordum artık son zamanlar eşimde başlamıştı ağlamayahoşgeldin canımmm özledikk valla bizde bir ara ayaklarda kırmızı benekler çıkardık ama kendi kendine geçti canım bizimde gaz problemimiz var şu aralar gece yarısı arbayla çıkıp geziyoruz gazını arabada çıkarıyor doktor dedi kendi bile anlamaz çıkardığını arbada dedi kalp doktorundan randevu aldım bakalım ne diyecek çınar büyüdümü nasıl kilosu nasıl bizde 13 ünde4 aylık olacağız aramızda 3gün varr o bizim çınarabimiz olacak artık ...benim sütümde çok fazla yok hemen dolmuyor canım ya kiloyuda fazla veremedim 54.5 ğa düştüm göbek inmek üzre ama zamanı var herhalde ancak toparlanıyorr süt olsun diyede sürekli yiyorum haliyle kilo alıyorumm
kız yasakım kaçakımmmhayalotum napiyon yawsükür ses verdin merak etmistik
gecmis olsun demek cinarim bunlarla mücadele ediyodu tabi sendesükürler olsunki gecmis enfeksiyonlari ne..alla ala kirmizi benekte neymis...doktor anlamadi süt alerjisini..peki kakada kan varmi bilmiyorum ama galiba kakadada kan oluyodu süt alerjisinde..bide öyle olsa ilk bastadada olmazmiydi hayalotum:44::44:ins süt alerjisi degildir yoksa sürekli cinarimizda diikkat etmek zorunda kalacak..bi yasindan sonra süte gecince o zaman keci sütü verirsin ins ama yoktur böle bi alerji ne hic üzülme hayalotum 3 ayda anne sütü alan bi bebek icin az bi süre degilki sükürler olsun emmis bu zamana kadar hic emmeyenler var yada sütü olmayanar varrr 4.ayda bile ek gidaya gecenler var ...ama ins dolabindaki sütleri icer..sen yinede vermeye calis ara sira belki tekrar icer..:26:masallah ne cabuk geciyo zaman 4 aylik oldunuz her an bile ek gidaya gecebilirsinizzz... gazida biztmis kolik bebek zordur ama atlatmisiniz cok sükür..napalim annesi demekki bi sana düskün 2 ay daha dayan zaten sonrasi emeklemek yürütec ne derken bi bakmissin yürüyo rabbim baska dert vermesin pipi iltihabi tamamen gectimi sünnet ne olacakmi yoksa bide nasi oluyo bu pipi iltihabi bende bakiyom iltihap varmi diye ama anlamiyorum daha önce kücük pipili bebise bakmadigim icin emirim ilk kücük pipili göz agrimm
yok hayalotum bana pek cok benzemiyo yaw yalniz bi gözlerinin büyüklügünü ve kirpiklerinin uzunlugunu benzetiyolarr..
ama benim herife kalirsa iyce inceliyo bi kulak sen öbürü ben bi yanak sana digeri bana diye herseyi esit parcalara bölerek benzetiyo kendinceebiz sükür cok fazla gaz sancisi cekmedik..son bi haftaya kadar uysal bi bekti ama bi haftadir biraz yaramaz olmaya basladi..kucagi benimkide istiyo.. ama en azindan sallamaya alistirmadimm.. bizi merakta birakma sürekli gelemezsende bi firsati bulunca gelismeri yazzz
selam kizlarrrr habibtelerimmmm nasilsinizzzzzzzzzzzz beni soran yok yazik banakizim 3 gundur atesli 2 tane dis cikardi bebegimmmm agliyorum onu gorunceee dayanamiyorummm cok sukur atlattik sayilir masallah kizimaaa
hayalotummmm benim kizimdada benekler olusmustu cok doktora gitrtim gitmedi bu bebeklerde olur korkma canimmmm kilo aldikca gidiyorrr...bezini degistir elbiselerini pamuklu al canimmm...bebekler icin ozel deterjan var sivi dalinin ondan kullan canimmmmm merak etme bireyler olmaz...
medceziirimmmmmmmmmmmmmmmm demek cinsiyetlerini ogrendinnnnn bir pipi mi gordunnnn ayyy kurban olurummm hayirlisiyla dogurursun inssss...saglikli sekilde kucagina alirsin canim benimmm
karammmmmmmm tebrik ederimmmmm cok sevindimmm adinaaaa ins hayirlisiylaaa kucagina alirsinnnnnnnnnn
slm kızlaaarrr ben geldim beni özledinizmii.toparlandm geldm çok sıkıntı cektm yaa neyseki kızım da bnde ıyıyız suanda .bu arada kızım olcak benimm öğrendğmde yazamamıştım sizee :))
canım bebişin doğmuş Allah analı babalı buyutsun acısını göstermesin.adını ne koydun.ayy öp benim için teyzoşuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?