Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzum alıntını kaybettim çınarda ayağımda bulamadım:27:
kuzum bizimde sadece kafa ve yüzde çıkıyor vücüdunda sürekli olmuyor:44:doktor şurup verdi ama geçmedi anlamadım hiç bişi:4:nasılsın kuzum ıyımısın mınnaklarınla:16:

Iyiyiz teyzesi göbüşüm büyümeye devam ediyo daha 3 ayligiz ama baya büyüdü göbeğim. 1 kilo filan aldım bende bi değişiklik yok yani ;) bi de su bulantilar azalsa süper olcak tam geçti derken bada sanıyoruz. Kan ilaci ve vitamin başladık ondan sonra arttı sanki. Vücut alışmaya çalışıyo ilaclara.
Ya benim minik kuşumda aklım. Kuzum bi atlatsaydi şu sünnet işini :(

inanmıyorum yaaa canlarım benim bran önce girip tebrik etmek için sabırsızlanıyordum.Allaha çokk çok şükürler olsn.Rabbim sagsalim kucağınıza versin inş acısını yaşatmasın.darısı da diger kızcelere inşallahhh..amin.....

Ay bitanem hosgeldin Naber napiyosun?
Çok teşekkür ederim guzel dileklerin icin. Zor oldu ama sonu güzel oldu şükürler olsun♥
Sen neler yapıyorsun kuzim olcak yazmissin çoooook sevindim.kac aylık oldunuz doğum ne zaman ibs sağlıcakla alırsıniz kucaginiza. Öpüyorum

Ay bitanem hosgeldin Naber napiyosun?
Çok teşekkür ederim guzel dileklerin icin. Zor oldu ama sonu güzel oldu şükürler olsun♥
Sen neler yapıyorsun kuzim olcak yazmissin çoooook sevindim.kac aylık oldunuz doğum ne zaman ibs sağlıcakla alırsıniz kucaginiza. Öpüyorum

Ay cok sukur canm benm.Bnde iyim canm hala bulanti kusmalarim devam ediyor.evt kizm olcak cok heycanliyim agustosda dogum ins.seninkilerin cinsiyeti ne ay bide ikiz yerim ben onlari maşallah. Karnin smdiden ckmistir haliyle cok guzel duygu deilmi.ins dger kizceler de tadar en kisa zamanda.

Kac haftalik oldunuz kuzumm.. görürsünüz de duyarsiniz da ins ;) zoru gitti. Hem tüp bebekte zor bisey değilmiş di mi bitanem, , benim önce cok gözüm korkuyodu da :)

Canım brnim hem yasin çok genc hrm de evliliğin cok yeniymis. Hic sıkıntı etme sen zamanı gelince olur Allahin izniyle. 1 sene de vücut ancak alisiyo zaten, erken gelen dusuklerde doktorlardan kaynaklı bin problem olmaz bitanem. Bebek sağlıklı degilse vücut kendisi atıyo malesef.kimyasal gebelik dedikleri olay. Ben de yaşadım burdaki bi cok arkadasimiz da.bu yüzden kendini de başkasını da suçlama. Herşeyin hayırlısı. Bu arada nerede yasiyosun
zonguldakta yasiyorum bebegi gormustuk

kız yasakım kaçakımmm:48::48::48:oyy senin küçük pipili erkekini yirim haa:27::27::46::46::46::nazar:
kuzum valla biz pipi iltihabını çok zor anladık .bi gece çınar 9da ağlamaya bi başladı tam 12ye kadar hiç durmadan ama nasıl çatlıyacak gibi aynı .ben yine gaz sancısı sandım duasa soktum hoplattım zıplattım yok cocuk susmuyo.nazar degdı dıyorum cocuma bı yandan aglıyorum falan:27:esım geldı eve geldıgı gıbı doktora .doktor hemen kaptı kucagımdan onu yırtınırken gorunce:5:dedı gazımı var kolık ama bılmıyorum olmaması gerek dedım:26:baktı gaz falan cıkmadı makattan cubuk soktular kaka yaptı sustu 3 sanıye gecmeden tekrar basladı:25:kan almaya calıstı buseferde 4 saat boyunca agladıgı ıcın damarları sısmıs alamadı kan.idrar tıorbasını taktı oarada ama çınar çiş yapmadı malesef.o ara agrı kesıcı attılar dedılerkı yıne susmassa küvöze koymak zorundayız ben başladım aglamaya iyice neysekı sustu .bizi bunlar sabahın 4ünde cıkardılar dedılerkı yıne aglarsa gelın kan ve ıdrar alalım .:31:bu bütün gece uyudu sonra sabah bez degıstırırken bı baktım pipisinin geldıgı yerde nokta kadar pembe leke var pipi ucunu ters cevırdım ıcınde beyaz noktacıklar vardı sankı peçete yapışmıs gıbı hemen doktora goturdum megersem o iltihapmış o vurudkça çocugum perısan olmus butun gece:14:o gecede pipiye bakmadı doktor benım baktıgım gıbı bakmıs olsaydı hemen bulurdu yontemını.:4:neysekı yıne ıdrara gecmeden engel olduk:16:şimdi sünnet işi kesin ama böbrek usgsi istedi kendi doktoru:30:onu çektircez bu ay içinde belki c.tesi olabılır oda yetısırse eger:4:onun sonucuna göre duruma bakılcak ama benım gonlum olmasından yana degıl.çok pişmanım doğar doğmaz kestırmedıgıme:4:emirimin resmını hıc paylaştınmı koyuyormusun cok merak edıyorum:1::1::nazar:

:17::17::17::17::17:

hayalotum gelmisss:46::46::46::46:yaw cok ara verme gel merak ediyom seni ve cinarimii:25::25::25::25:yine gelemyince bisey oldumu diye icim icimi yiyo:26:kiyamam napmislar oglusuma öyle yaw:25:sükür küvezene girmeye gerek kalmamiss:26:

bende hep düsünüyorum dogduktan sonra yaptirsamiydim acaba diye cünkü bebekken daha cabuk iyilesiyomus pipi:30:peki süt alerjisi varmiymis ne dedi doktor:26:

hayalotum bundan 10 gün önce bende bezde tam pipi kisminda iki gün ikiser damla ne pembe leke görüdm..ama bidaha olmadi...cis yaparken ne aci cekmiyo öle aglama nöbetleri ne olmadi sükür haftaya doktoruna gidecez bi söylüycem bakalim ne diycek bi baksin pipiye...:26:

resmini koydum simdi linki koyacaktim görmüssünn:1:

canbonum bu senin bebenmiiii:43::43::43::43:oyyy maşallah ona rabbim nazarlardan saklasın hayırlı sgalıklı gunler nasıp etsın ıns...kız valla bu aynı sen heee:52::52::52:( senide hiç görmedim ama):1:olsun hayallerimde canlandırmıstım seni:9::9::9:oyyy kurban olurum onu veren ya rabbım sana ve babasına bagıslasın kuzum :16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:içime doğmus sankı arastırdım vallahide gördüm sıpamııı:52::52::52::52:

ivet hayalot teyzesi :17::17::17::17::17:

amin cümlemizinkiniiii:16::16::16::16::16:

banami benzio rüyandaki bana yanii:9:

daha dün koymustum..:1:

ama ya cinarim görmek istiyom simdiki yeni haliniii:17::17::17: hani topike koyacam hep bi bebem olursa diyodunn:46::46::46::46:

Iyiyiz teyzesi göbüşüm büyümeye devam ediyo daha 3 ayligiz ama baya büyüdü göbeğim. 1 kilo filan aldım bende bi değişiklik yok yani ;) bi de su bulantilar azalsa süper olcak tam geçti derken bada sanıyoruz. Kan ilaci ve vitamin başladık ondan sonra arttı sanki. Vücut alışmaya çalışıyo ilaclara.

masallahhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:bi kilo cok ii meddcezirim ilk üc ay icinde ....:46:

aman simdi dikkat et sonra hizla aliniyo..:4:ben ilk 18 hafta sadece iki kilo aldim...:27:sonra 25 .haftaya kadar 5 kilo almis aldim..ondan sonra 10 kilo aldim 39 haftaya kadar..toplamda 15 kilo alarak doguma girdim:10::10::10::10:girmesine girdim ama ilk 7 kilo 3 gün icinde gitti.. 3 kilo ancak bi ayda gitti..halen 5 kilo fazlam var veremedimmm:37::37::37:ama cok istahim arti ondan galiba anne sütü verdigim icinmi sürekli acikiyorum hic böle istahli olmamistim hayatimda acayip tatli cikilota istiyo canim normalde bunlara fazla düskün degilkenn:4::4::4::4::4::4::4:

Son düzenleme:
habibtelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebislerinizin fotosunu istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm bende gorecem bendeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84:

canim cok skkin bi aralarr 5 mayis dogum gunumdu esim dubaiye gitti..adam gibi kutlamadi kendi ve ailesi...ne diyimmm kiz atesler icinde yaniyordu dubaiye gitti...bu arada arabistandan dubaiye tasinacaz kizlarrrr...turliyeye izine gtmk istemiyorum kizim 9.5 aylik oldu az kaldi 1 yasinaaa :nazar::nazar::nazar:parti yapacammm...anneler gunu de yaklasiyor :14::14::14::14:ben annemin gununu nasil kutlarim ki kmi arayip kutlarim kimin elinden opecem ben...mezar tasi buz gibi...hemde uzaktayim..yanina da gidemiyeecegim..:16::16::16:

kimsecikler yok bende kizi uyutttum cok sukur atesi dustuu...1 hafta yaniyordu kizimmm...o agliyor bende agliyorumm...tek basima kaldim bura;arda offff cok dertliyimmm keske burda olsaniz dertlesirdik:50::50::50::50:

canim cok skkin bi aralarr 5 mayis dogum gunumdu esim dubaiye gitti..adam gibi kutlamadi kendi ve ailesi...ne diyimmm kiz atesler icinde yaniyordu dubaiye gitti...bu arada arabistandan dubaiye tasinacaz kizlarrrr...turliyeye izine gtmk istemiyorum kizim 9.5 aylik oldu az kaldi 1 yasinaaa :nazar::nazar::nazar:parti yapacammm...anneler gunu de yaklasiyor :14::14::14::14:ben annemin gununu nasil kutlarim ki kmi arayip kutlarim kimin elinden opecem ben...mezar tasi buz gibi...hemde uzaktayim..yanina da gidemiyeecegim..:16::16::16:

smile yanlis olsu bu olacakti cunku su anki ruh halim bu sekilde kizlarrr:14::14::14::14::14:

kimsecikler yok bende kizi uyutttum cok sukur atesi dustuu...1 hafta yaniyordu kizimmm...o agliyor bende agliyorumm...tek basima kaldim bura;arda offff cok dertliyimmm keske burda olsaniz dertlesirdik:50::50::50::50:

habibtem benim kiscem nolur bi kendine gel..:26:dogum günün kutlu olsun nice yillara sevdiklerinle birlikte ins:46::46::46:

esin ev ne bulmak icinmi gitti dubaiye..:10::10::10:yaw dünyanin en kiymetlisi yaninda sükür ateside düsmüs gecmis olsun buarada sagligi yerinde yawrunun daha ne olsun..esini biliyosun bazen gel gitleri oluyo:4::4::4::4:takam kafana..:29:hepimizin basinda aynilarindan var:4:htalari olmuyomu tabi oluyo hangimizin evliligi dört dörtlük habibtemm:22:üzme tatli canini..bak yeni bi hayatiniz olacakmis dubai cok güzel diyolarr yaw bende cok görmek isterdim...:17:cocuk eltide gelecek sizle esas oglanla yoksa onlar arabistandami kalacakk:4::4::4::4:niye gitiyosun tr ye kardeslerini bi görürdün onöar irem nazi bi görürlerdi degisiklik ii gelirdi sana ve yawruna:40::40::40:günler ne cabuk geciyo demek kücük habibtem bi asina girecek ins:16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:sende bi annesin annen hayatta olsa nekadar sevinirdi senin anne olusuna simdi cok uzakta olsa bile bence biliyo anne oldugunuu:29:rabbim seni yawruna bagislasin birlikte uzun yiillar kutlayin anneelr gününüü:16::16::16::16::16:cok ösledim senle sohbetlerimizi firsat buldukca gelde dertleselimm gülelimm ne günlerimiz oldu gece yarilarina kadar daha anne bile degildik olmayi bekliyodukk:27::27::27:azmi dil örettin bize:1:bak unuttum arapcayi gelde yine örettt:52::52::52:üzme kendini yawrunun sana ihtiyaci varr onu düsünnn:29::29::29::29:

Son düzenleme:
kız ben seni unuturmuyum heççç:29::29::29:yaw valla şuraya gelen kimseciğide unutmam :27::27:heleki o gelmeyenler varya gelmeyenler nurlummmmmmmm:9::9:hepiciğiniz bir bir aklımdasınız valla:40::16:amin kuzum duaların için çok sagol cümlemizinkine saglıklı gunler nasıp etsın rabbım:emir_bebek:inşallah zamanı gelince sizlerinde olucak vardır herseyde bi hayır:29:dualarım sizlerle hep:54:

Aminnn canim Allah razi olsun...

habibtem kuzum diş çıkarıyor teyzoşum kolaymı:26:ama böyle böyle büyüyecekler habibtem şu dişleri bi bitirirn daha bişeyiniz kalmıyo bak biz daha yolun başındayız sen neka güzel büyüttün yavrunu:29:rabbim herkese nasip eder inş.ne olur sende sıkma canını.geçmiş d.günün kutlu olsun habıbtem ıyıkı varsın:16:eşine gelınce bırak kuzum hep huyu aynıydı zaten bu adamın.bak çınar doğdugundan beri benimde problemlerim var herifimle.ARTIK ONU O ŞEKİLDE KABUL ETMELİYİM :27:çok değiştirmeye çalıştım ama olmadı belki andropaza falan girdiğinde değerimi anlat:52::52::52:annecin emin ol senın yanında hep.sen mutlu ol yeteri.mekanı cennetolsun inş.ama neden türkiyeye gelmiycen bidaha kuzum bişeymi olduki:26:
demek dubai he.habınbtem benie götürsene nolur be:27::27:bende gelmek stiyorum banane banene:10::10::10:

kız 3 ayda sadece 1 kilocukmu aldın:9::9::9:maşallah ruh ikizimm:46::46::46::nazar:yaw ben 29 kilo almıştım aylara göre sen çarp böl istersen:52::52::52:neyse benim kadar alma zati:1::1:ama olsun bebeklerın kılolu dogar öyle diyolar:46::46::46:oyyy göbüşünü yirim yirim senin.inş kuzum cumartesi konuscaz bakalım ayrıntılı eger usgyı cektırebılırsek:31:

Back
X