- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.321
işte benim kuzum teyzeleri rabbim sizlere nasip eder inşallah
Eki Görüntüle 1105572 Eki Görüntüle 1105573
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=688643&page=7
tikla bu linki habbitemmuhammed emirimin resmini koydum teyzesiii
bende cinarimin resmini bekliyom
habibtemmmm kurban olsun teyseziiii yerim ben onu daa yaaaa ck tatlilar masallahhh analari kim allah esiorgesin....allah anali babali buyutsun tatlimmmmm...ne yapiyimmm dert ustune dert canim skkin...gececek sanirim...dubaiye gidecegiz insallah esas oglanla ve eltimle konusmuyorum 6 aydir...konusmayi dusunmuyorummm eltime annemin hediyesi cuzdani verdimmm iyi niyetimden sen giderken git at copeee bazi seyler unutulmuyorrr nefret derecesinde tiksinyorummm onlardandogum yapacakkk temmuzda kizi olacakkk...erkek olacak diyeeee herkse demislerdi...kiz olursa uzulurum demsti dengesiz gerizeklailar
maşallah canım allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım yerim ben onu ya
yasakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmmmmmmmm ohh be karsilastikkk
Ay cok sukur canm benm.Bnde iyim canm hala bulanti kusmalarim devam ediyor.evt kizm olcak cok heycanliyim agustosda dogum ins.seninkilerin cinsiyeti ne ay bide ikiz yerim ben onlari maşallah. Karnin smdiden ckmistir haliyle cok guzel duygu deilmi.ins dger kizceler de tadar en kisa zamanda.
masallahhhhhhbi kilo cok ii meddcezirim ilk üc ay icinde ....
aman simdi dikkat et sonra hizla aliniyo..ben ilk 18 hafta sadece iki kilo aldim... sonra 25 .haftaya kadar 5 kilo almis aldim..ondan sonra 10 kilo aldim 39 haftaya kadar..toplamda 15 kilo alarak doguma girdim girmesine girdim ama ilk 7 kilo 3 gün icinde gitti.. 3 kilo ancak bi ayda gitti..halen 5 kilo fazlam var veremedimmm ama cok istahim arti ondan galiba anne sütü verdigim icinmi sürekli acikiyorum hic böle istahli olmamistim hayatimda acayip tatli cikilota istiyo canim normalde bunlara fazla düskün degilkenn
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=688643&page=7
tikla bu linki habbitemmuhammed emirimin resmini koydum teyzesiii
bende cinarimin resmini bekliyom
canim cok skkin bi aralarr 5 mayis dogum gunumdu esim dubaiye gitti..adam gibi kutlamadi kendi ve ailesi...ne diyimmm kiz atesler icinde yaniyordu dubaiye gitti...bu arada arabistandan dubaiye tasinacaz kizlarrrr...turliyeye izine gtmk istemiyorum kizim 9.5 aylik oldu az kaldi 1 yasinaaaparti yapacammm...anneler gunu de yaklasiyor ben annemin gununu nasil kutlarim ki kmi arayip kutlarim kimin elinden opecem ben...mezar tasi buz gibi...hemde uzaktayim..yanina da gidemiyeecegim..
Herkese slmm nasılsınız güzel bayanlarr
Doğum yapanlar hepinizde sağlıklı ve güle güle büyütün bebişlerinizi
Hamile olanlarıda Rabbim sağ sağlim kurtarsın inşaALLAH
Ohh ne güzel eski günlerdeki gibi herkez burda
ALLAHIM şükürler olsun 1 sene önceleri bebek hayalleri kuruyoduk şimdi bi çogumuz kucagına aldı
ALLAHIMMMM olmayanlarada tez zamanda versinn inşşş
Yasağımm maşallah oğlunaaa çok şeker ALLAHIM hayırlı uzun ömürler versinn
hayalotumun paşası çınarım damadımbal kaymagımm annesine benziyoo
Meddimmm canımm çok sevindim iyi olmana inşş sağlıklı kucagına alırsınn iki yavrularınıda
Alpinm canımmm doğum günün kutlu olsunnnbu erkekler aynı güzelim yapacak bişi yok hep dertliyiz:26:
Annecigin nur içinde yatsınn ..maşallah prensesde kocaman olmuş yaşna bişey kalmamış ALLAHIM hayrılı uzun ömürler versinn
Beni sorarsanız bizde iyiyiz yağmurumla7 aylık oldukk
arkadaşlar mrb.ben cumartesi günü rahim film çektircem.gerçi doktora da sorucam ama size de sormadan edemedi.acaba filmden sonra korunsam mı yoksa korunmasam mı?yumurtlama günlerime de az kalıyor filmden sonraki günleerde başlıyor.fikir verirseniz sevinirm..
Günaydın hanımlar ben şuan hastanedeyim ben önümüzdeki ay tedavi bekliyorum ama doktorum bu ay yapalım dedi çok heyecanlıyım bugün ilk ilacıma başlıycam dualarınızı bekliyorum inşallah pozitif sonuç alırım bugünden itibaren tüp bebek macerası başladı bakalım 😊😊
yaw bizim mavi kusumuz niye artmiyokibazilarinin 5-6 tane nasi olmuski onlarinki anlayamadim bi türlüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?