Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habibtemmmm kurban olsun teyseziiii yerim ben onu daa yaaaa ck tatlilar masallahhh analari kim allah esiorgesin....allah anali babali buyutsun tatlimmmmm...ne yapiyimmm dert ustune dert canim skkin...gececek sanirim...dubaiye gidecegiz insallah esas oglanla ve eltimle konusmuyorum 6 aydir...konusmayi dusunmuyorummm eltime annemin hediyesi cuzdani verdimmm iyi niyetimden sen giderken git at copeee bazi seyler unutulmuyorrr nefret derecesinde tiksinyorummm onlardan dogum yapacakkk temmuzda kizi olacakkk...erkek olacak diyeeee herkse demislerdi...kiz olursa uzulurum demsti dengesiz gerizeklailar

sen bosver b u16 likla esas oglani habibtem ne halleri varsa görsünlerrr uyuzlarrverme bunlara hicbisey bunlar hediyeden ne anlarrsimdi yanindalarmi tr delermiiionlar sizle gelecekmi dubaiyeyeana bideverkekmi olacak demislerdi yaw bunlarin ikiside tam catlakmis ne diyimsen yeni hayatina hazirlan minik habbibtemle üzme caniniii sen üzülüncebizde üzülürüz unutma bunu

yasakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmmmmmmmm ohh be karsilastikkk

habbitemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115::115:

yaw yaptigin bu smileyi bilem öslemisimm hep sen yapiyodunnn bunuuu

yaw bizim mavi kusumuz niye artmiyoki bazilarinin 5-6 tane nasi olmuski onlarinki anlayamadim bi türlüüü

Ay maşallah size bitanem
Sizin baya olmuş, doğuma da azkalmis niye hala bulantilarin geçmedi ki ben de 4. Aydan sonra geçer diye umit ediyordum :)))
Karnım şimdiden çıktı kuzum, ikiz olduğundan mi vücut yapımdan mi bilemedim :)
Cinsuyetlerimiz daha net değil bitanem. 11. Haftada mustaki dr kemik yapilarina göre ikisi de kiz dedi. Bi hafta sonra malatyadaki dr.um biri erkek digeri henüz belli degil dedi. Ikisininki de ihtimal yani kesin degil en doğru sonuc 16.haftada olur dedi dr. Hayırlısı bakalim. Minigine isim koydun mu
Gulbisim ♥

Suan çok yiyemiyorum ya, yiyince alırım herhalde bende :) demek emzirirken daha bi artiyo iştah
Canın istiyosa ye bitanem, sonra emirim ayaklanirsa peşinde kostururken kilo filan kalmaz nasilsa. Hem zaten cok ta kalmanis 5 kiloyu kolayca verirsin dert etme ♥♥♥

Kuzzumm Kıyamam ben sana bitanem nolur toparlan kuzun için toparlan bitanem ((
Yanında olmayı cok isterdim bol bol dua et annen için bitanem.
Demek Dubai'ye gidiyorsunuz. Sevindim bitanem ya değişiklik iyi gelir herzaman ins çoooook mutlu olursunuz orda ♥
Geçmiş doğum günün de kutlu olsun bitanem miniğinle ve eşinle nice mutlu senelere :)

Hoşgeldin bitanem ayyy çok özlemişim arada gel habersiz bırakma bizi :)
Cok şükür hanis kalabildim bitanem Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş ♥
Yagmurum da büyümüş maşallah size

Günaydın hanımlar ben şuan hastanedeyim ben önümüzdeki ay tedavi bekliyorum ama doktorum bu ay yapalım dedi çok heyecanlıyım bugün ilk ilacıma başlıycam dualarınızı bekliyorum inşallah pozitif sonuç alırım bugünden itibaren tüp bebek macerası başladı bakalım 😊😊

Canim benim drum 15 gün ilişki yasaj demişti. Enfeksiyon kapma riski yuksekmis.1 gun filan hafif kanamam olmuştu benim. Ins sonucun iyi cikar tatlım

Ay hadi hayirlisi bitanem çooook sevindim :)))
Dualarımız seninle cok heyecsnlandimmmmm ♥

yaw bizim mavi kusumuz niye artmiyoki bazilarinin 5-6 tane nasi olmuski onlarinki anlayamadim bi türlüüü

yasak hayalim bu 1.5 ay önceki çekilmiş fotoğrafı gerçi yeni de olsa farkeden bir şey yok benim küçük miniğim kalp hastası kalbindeki delik yüzünden çok fazla kilo alamıyor kısmettse ameliyattan sonra inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…